Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica ahoj tani, no pokusam co vydrzim..ale chodzu na dlhe trate uz nedam, po vcerajsku som bola k.o, v noci ma cely clovek.bolel,som sa.citila ako ked sme na ZS mali branne cvicenie v podobe tury na kolibu...
Ale aby si si nemyslela,vacsinu mojho upratovania lezim:D akurat co som pracku nalozila,aj to viac skody ako uzitku,prasok som sypala pomimo,tak mm uz vysava 🙂
@willy_wonka no nie si uz zvyknutá 🙂). Ale inak nepresiluj sa, aj keby Samko mohol ist von, nech este zostane, co najdlhsie.
@delica neboj, snazim sa s rozumom...aj ked, ten vcerajsok som faaakt presvihla... no musim kazdopadne vydrzat do stvrtka... 🙂
@misza1 si mi teda dvihla tlak, ja som tu cisto modru ulitku kupila za 22€ 😠
@willy_wonka vies, co som ti pisala za tu kocku s tym kratkym krckom, co so mnou lezala...tak uz porodila a je to bude v termine alebo tyzden pred, nepamatam si presne, ako to mala. Normalne to je obdivuhodne pre mna, ze tak dlho vydrzala, ale mozno je to aj normalne 🙂)).
@willy_wonka a to si kupovala tu istu znacku? no tak to je dobry rozdiel v cene :-/
@willy_wonka fiha, no je mozne ze mas kvalitnejsi... tato je z takoveho matrose... asi jako je detske bodycko. ale je to brutal ty rozdily, kdyz ta co to ma za 13 neco na tom zarobi, kolik musi mit ti co to maji za 22 😕
@delica ja jsem si ted chvili zdrimla, jdu udelat zmrzku a neco delat... no snad drive usnu nez zacnu uklizet😀
@delica inak co je aj tu na koniku tema o dkratenych.krckoch tak tam baby akmer bez krckov od.polky tehu a este aj prenasali... a baba sa ako ma? Vsetko.v poriadku?🙂
@willy_wonka dufam, ze hej. Len jej sestra dala na fb, ze uz ma potom a ze je vsetko OK.
inak vcera som dostala taku studenu sprchu zas ja: sa tesim, ze maly je velky, ved aj ty sa tesis, ale kamoska uz mi hovori, ze kludne moze byt aj malicky, ze to su len odhrady....sak viem, ze su to len odhady, ale ako moze byt mensi, tak moze byt aj vacsi....som z toho bola smutna. Inak dokedy funguju tieto tehotenske hormony? Aj pocas kojenia?
@willy_wonka no, presne, je to brutalny biznis. Inak som sama zvedava, co som ja, spartanska matka, nakupila za zbytocnosti. Lebo fakt, ze mna nebavi nakupovat a nevyzivam sa nejak v tom,som kupila to najnutnejsie a v dobrej kvalite, ale urcite budem mat nejake hovadiny pokupene :d:d:d.
@delica to sa tej spravnej pytas,tiez som prvorodicka a ako to s nasimi hormonami bude po porode netusim..ale.na seba tipujem,ze nejake prepinaky budu 🙂
veru ano, tie vahy su + - ale to nevadi 🙂
Fuj,zas mi je akosi zle... na vracanie:-/
@willy_wonka ano je to ta znacka... mrzi me to, ty mas na to vcelku stesti, tusim i plinky jsi si nejak objednavala z netu a vysly draz, co? od ted kdyz budes neco kupovat, udelej si pruzkum trhu🙂
@delica obavam se ze nektere "prepinaky" nam uz zustanou naporad a ty stavy smich, plac, krik by snad mohlo neco s porodem odejit, pak asi budeme vice precitlivele😀
kto planuje ist na poucenie o EDA?
@delica to je uz tak sila zvyku,ked mozem,tak dam. To robi tych 10rokov na 3smeny. Ostali mi nasledky a niekedy ficim jak kralik energizer. Samozrejme,kym mozem.
@willy_wonka 😀 😀 😀 haha, no ked nie toto, tak krupicu, alebo klasicky puding. stale z 1L mlieka a zjem to po tanierikoch naraz 🙂 mnam teraz mam uz len poslednu misku mliecka, tesim sa na nu!
V eshopoch su dost velke rozdiely cien. Ja som skoro vsetko okrem kocika a oblecenia kupovala na tej stranke perinbaba.sk a bolo to podstatne lacnejsie ako tie iste znacky inde. A kocik som na ekociky.sk a tiez bol siroko daleko najlacnejsi este aj s dovozom zdarma a fusakom. Oblecko som velmo nekupovala a ak, tak budem asi v tescu.
U nas bolo dnes cely den vpohode pocko, teda hlavne ze neprsalo lebo sme boli na zahradnej oslave 50tky.
@kavaapalma no snad sa este otoci, skus mu viac dohovarat 🙂 do tych rebier je to uzas, aj Tobi to robil, musim sa stale vystierat, vtedy je to znesitelnejsie 😝
@lulupopo hehe, tak aspon nie som sama, tento snad ani nespi, tancuje vo dne v noci 😀
@anicka.be tak to je potom urcite bezpecnejsie ako vanicka podla mna....
@delica
@willy_wonka ja ani nejdem pisat co som zas vsetko dnes robila, ale prave som dopiekla kolac a dovarila pupavovy medik 😅
@hobit a to este zvladas takto fungovat vo vysokom stadiu tehot.? Tak to si dobra! Ja som teda hyperaktivna, neposedna, ale teraz posledny mesiac pred porodom uz totalny utlm a klud, lebo sa mi vobec neda. Nie, ze by som sa umyselne vyvalovala 😀 , ale naozaj trosicku mi staci a mam dost!!! A to ja som neni zvyknuta si lahnut, alebo nejako odpocivat, ale jednuducho mna to na konci tehotenstva zmohlo a presne aj pri prvom synovi, no teraz sa mi zda, ze este viac. Ale pevne verim, ze porode uz budem opat vo svojom svungu a tempe 😀
@katkalubkova ja len zajtra zacinam 36 tt takze v pohode 😀 my zijeme v BA sami, cela jedna aj druha rodina je minimalne 250 km daleko takze nemam na vyber....

@willy_wonka zlatik, ty sa stavas stale akcnejšou a akčnejšou :D ja nic nerobim....ani večeru. Pojdeme na pizzu, som vymyslela.