icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
12. máj 2013

heeeej baby aj ja chcem vediet kto uz ma z nas babo :(...som.uplne mimo

willy_wonka
12. máj 2013

@zuzka444 zuzi, od nas,co sme v tejto skupine, zatial nikto 🙂

zuzka444
12. máj 2013

@willy_wonka jaaaaj ja reku ked sa uz bavite o poslickoch o nocnych bolestiach ze uz niekto ma svoj uzlik 🙂...

maria200981
12. máj 2013

o par tyzdnov ked jedna zacne ..spusti sa lavina porodov ....🙂 uz sa tesim🙂

delica
12. máj 2013

@willy_wonka zachytila si tych 40 porodov na Antolskej? to sa s tym nadstandartom asi mozeme rozlucit, co? 😀

janka_k
12. máj 2013

@delica @willy_wonka a to tam nie su vsetky co idu rodit predpokladam, ale to vo vsetkych porodniciach je vela podla mna

willy_wonka
12. máj 2013

@delica hej,hej a nechapem 🙂 musim povedat mamine,nech mi to prezisti :D inak po cr tiez umoznuju nadstandart?

delica
12. máj 2013

@willy_wonka a preco by neumoznovali? kamoska bola, mala tam aj 5 dni manzela, doteraz sa mu kolegovia smeju a on hovori, ze to bola najhorsia dovolenka :D:D:D:D:D

willy_wonka
12. máj 2013

@delica tak,ze po operacii... sice tusim sa baziruje na tom,aby sa mamicka hned rozchodila...no uvidime,inak to ze sa uz baby rozrodili ma celkom vzpruzilo...normalne mi to zacina byt jedno,ze kedy a ako by to prislo 🙂

delica
12. máj 2013

@willy_wonka ale ved hej, samko uz je donoseny, tak mozes rodit ako hrusticka 🙂.
)

katkatara
12. máj 2013

Babule,objednávali ste si už z pyžamka.sk?A za aký čas vám to prišlo?Ja som objednávala ešte 20.04. a stále nič! Písala som mail a nič a telefón mi nikto nedvíha.Už som poriadne nas..ná 😠

misza1
12. máj 2013

daji se vyvolat kontrakce chilli paprickou? dala jsem si pizzu a na kousku byl takovy masakr chilli az.mi slza vybehla a zacaly me bolet krize...

misza1
12. máj 2013

@katkatara je tu ze Skalky nabehni na ni🙂
ja jsem puvodne chtela ale nakonec kdyz byl jarmok na Novej tak ty kosile prodavala ve stanku.

willy_wonka
12. máj 2013

@katkatara ahoj, mala som tento isty problem. Objednavala som tusim zaciatkom marca a dosli zaciatkom aprila..velmi dlho som cakala.

@delica aj mm ma nahana,stale,ze "pooodme uz rodit" mu hovorim,ze ked je taky mudry,nech to odrodi,.a on ze keby to nolo na nom,uz by sme mali futbalovu 11tku...ha,to iste....skapina mi pri nachladnuti.. 🙂
ale vcera bol stastny den, mm vysaval a umyval kupelnu, ked to dokoncil skonstatoval, ze si budeme platit upratovacku, lebo to je strasne namahave 🙂

kavaapalma
12. máj 2013

@misza1 dost o tom pochybujem

delica
12. máj 2013

@willy_wonka toto mu nezapomen pripomenut, to s tou upratovackou 🙂))
Inak dosiel mi vymer na matersku v piatok, normalne som cakala aj neskor 🙂. Do 10 dni poslali.

silvianm
12. máj 2013

@kavaapalma no ja som uz nasla viac clankov.ze.pikantne napomaha pri rozbehnuti porodu..ale zase dohovie kolko by sme toho museli zjest..

willy_wonka
12. máj 2013

@delica tak skoro? Mne este nie :-/
Snad nezabudne, a keby nahodou ano, velmi rychlo si spomenie, ked ho niekedy poprosim povysavat 😉

willy_wonka
12. máj 2013

@misza1 no zevraj stiplave,koreniste jedla mozu vyvolat porod, ale ci to je pravda..ruku do ohna za to nedam

kavaapalma
12. máj 2013

@willy_wonka neverim,to by potom stacilo zjest stipacie a nemuseli by davam vyvolavacky. Skor je to o psychike,ak si to vsugerujes,tak zaberie.

willy_wonka
12. máj 2013

@kavaapalma tak to je mozno aj s.tymi vsakovakymi cajmi,bylinkami 🙂

willy_wonka
12. máj 2013

Piate junovcatko na svete 🙂

misza1
12. máj 2013

nlo doufam ze to byl jen vystrazny signal... uz lezim v posteli a neboli nic. ale priznavam se nebylo mi vsechno jedno, ja se asi opustim kdyz to opravdu prijde...

@willy_wonka ktera zas? 😕

willy_wonka
12. máj 2013

@misza1 kathy737 ci tak nejak 🙂 dievcatka v pravahe,4:1

janka_k
12. máj 2013

ta katka co dnes porodila junovcatko pisala ze pri zmene pocasia je najviac porodov, tak to som nevedela ze este aj pocasie ma na to vplyv 🙂

@misza1 tak ked pocasie zabera, cili papricka mozno tiez

misza1
12. máj 2013

@willy_wonka ta nerodila uz rano? ten nick uz jsem tusim videla

janka_k
12. máj 2013

@willy_wonka to uz ich je fakt 5? inac ta predbehli niektore a to mali tusim aj neskorsi termin, mozno ked maju uz nejake dieta tak vlastne nemozu sa tak setrit ako my prvorodicky a preto skor porodia, tusim dve z tych posldnych troch uz boli viacrodicky

willy_wonka
12. máj 2013

@misza1 rano mala bolesti, isla do nemocnice a bum 🙂

delica
12. máj 2013

@misza1
@willy_wonka
@kavaapalma

no a tak mi povedzte, na co sa piju tie malinove caje, ked sa tu rodi o sto dvesto? :D