icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
12. máj 2013

@janka_k hej, ani rizikovky tusim neboli. Ale ako som pisala tanicke, kazde dalsie narodene junovciatko ma osmeluje 🙂

willy_wonka
12. máj 2013

@delica tani, nie vsetky deticky su take sikovne 🙂

janka_k
12. máj 2013

@willy_wonka no ale teraz som jednu pozerala a 9.maja pisala ze 9.mesiac, a o 2 dni porodila, lenka, tak ta nemala termin na zaciatku juna, fakt sa uz aj ja zacnem obavat, ale ja mam este veeeeeeela casu, ja z toho zacinam byt v strese ze co ma v tej nemocke caka, ach jaj a aka bolest to az bude

willy_wonka
12. máj 2013

@janka_k a nechces epiduralku? Aspon sa poistit, a v pripade velkej bolesti-pouzit🙂
Niekde som citala,ze je dobre byt pobalena od 8m,zrejme na tom kusok pravdy bude...babatka su nevyspytatelne 🙂

delica
12. máj 2013

@willy_wonka ja nemam tu tasku zbalenu, lebo sa bojim, ze dam vesmiru znamenie, ze uz sa moze ist rodit :D

kavaapalma
12. máj 2013

@delica to je skor na ulahcenie porodu a na lepsie hojenie.

janka_k
12. máj 2013

@willy_wonka no uz zajtra zacinam balit urcite, aspon nieco a pozehlit , to tiez este nemam. epi urcite ano ak mi daju, urcite nie som taka hrdinka, aby som sla bez epi, nemam sice rada inekcie, ale zevraj to neboli

willy_wonka
12. máj 2013

@delica alebo ako na potvoru,.ked budes nachystsne to nie.a.nie prist(keby nemas cr) 🙂

@janka_k tak potom by to malo byt v poriadku, neboooj 🙂

ironia, ja hovorim,ziaden strach z porodu !? 🙂

janka_k
12. máj 2013

baby tak dobru noc, prajem nechrapajuci a pokojny spanok s co najmenej vyjazdami na wc 🙂

janka_k
12. máj 2013

@willy_wonka no ved cele tehu si vravim ze ked to tolko zien zvladlo, zvladnem aj ja, len cim sa to viac blizi tym z toho zacinam stresovat, ale tak mozno ked este nieco pocitam, popozeram, zacnem pit caj, budem kludnejsia 🙂

willy_wonka
12. máj 2013

@janka_k necitaj :D !

willy_wonka
12. máj 2013

@anjelicek26 podaj hlasenie o tvojom stave 🙂

kavaapalma
13. máj 2013

Dobre ranko,vyzera to,ze dnes prva pisem ja. Bolia ma nohy akoby som mala svalovku a to som vcera fakt nic okrem varenia nerobila. Vybalila som veci pre drobca,lebo sa chystam pustit do prania,ale az zajtra. Ta blba kokosova vlozka zo zavinovacky ma tak vytocila,ze ju asi vyhodim. Strasne sa z nej trosi. Co s tym?

misza1
13. máj 2013

@kavaapalma dobre ranko, me v noci boleli kycle, ani na jednom boku se mi nedalo lezet a kdyz jsem byla na zadech tak me mm porad budil ze strasne chrapu😀
jdu se pomalu chystat na poradnu, citim se jak pred zkouskou na vysce... jsem nervozni...

azmuk
13. máj 2013

@misza1 potom podaj hlasenie ako ti dopadla poradna 🙂 dfm, ze z teba tiez nebude majovka 🙂

delica
13. máj 2013

@misza1 myslím na Teba, Miška!

azmuk
13. máj 2013

@janka_k nestresuj sa vsetko pojde hladko🙂 len pi caj a tie semena lanove a dietatko vyklzne na 2 zatlacenia. To je moja mantra 🙂 🙂 🙂

azmuk
13. máj 2013

@delica ahoj, pre istotu sa pobal 😉 od 34.tt by si uz mala byt, pre kazdy pripad...ci chces aby tvoj muz losoval zo skrine? 😀 Ja tiez sice nie som zbalena ale moj muz je z toho viac nervozny ako aj a furt mi pripomina, aby som si aspon veci nachystala 🙂 😉

misza1
13. máj 2013

@delica
@azmuk dik baby za podporu🙂 verim ze bude vse ok, ja bych jeste moc rada jela 27/5 na oslavu mm babicky🙂

jinak cajik je chutny ale ty seminka mi pekne cisti streva 😀

janka_k
13. máj 2013

baby mna zatial nic neboli, ale tiez som niektore dni uplne bez energie, dnes to vyzera ze nejaka je, tak periem malemu a pisem co este treba....ale zevraj chrapat chrapem 🙂 🙂

pavuciatko
13. máj 2013

Ahojte baby,prosim vas kolko mam pit toho caju z ostruziny malinovej a jest tych lanovych semienok? Zatial pijem 2 salky caju a jem 1 cajovu lyzicku semiacok. Len ci je to dost v 38. tyzdni?

kavaapalma
13. máj 2013

@misza1 tak drzim silno palce,pak nas informuj...

@pavuciatko zacina sa cca v 35.t po jednu salku denne,dalsi tyzden dve,dalsi tri maximum na den liter,ale to uz komplet caj,aj ked pijes nejaky iny... lebo ja este alchemilku,ale ta mi nejak nechuti... a tie lanove to neviem,to nejem...

katuska54
13. máj 2013

ahojte 🙂 co som sa to docitala...dalsia mamina je tu? nejak sa to rozrodilo 🙂 takze miesto junoviek budu majovky?
zajtra mam poradnu tak som zvedava co sa dozviem 🙂

silvianm
13. máj 2013

@misza1 ahooj ako si dopadla?maly ma 2850 g..a dost nalieha na krcok..

jankastubka
13. máj 2013

@willy_wonka super dakujem za zaslanie linku 🙂

anjelicek26
13. máj 2013

@willy_wonka -tak podavam hlasenie, u nas pohodicka, ziadne kontrakcie a zajtra domov 😀 Len maly lezi uplne priecne, kope mi do krcku, boli to tak, ze vidim vsetkych svätych 😝 Co ho to zasa napadlo 😖 1950g mame podla ultrazvuku :( Malinko.

anicka.be
13. máj 2013

@anjelicek26 juj, ani nevies ako som rada, ze si stale 2v1 🙂 Drz sa a davaj na seba pozor 😉

jankastubka
13. máj 2013

No tak ja som bola prvy krat v nemocke na kontrole... lekra mi opat nic podrobnejsie nepovedal, len ze je vsetko ok. Bolo to tam ako na beziacom pase. Ale nasralo ma, ze ked som sa pytala na EPI, ze u koho si to mam zajednat alebo co, tak mi len povedal, ze na co by mi to bolo, ze predsa porod je uplne prirodzena vec a ziadnu epi nepotrebujem.... ze sa mu zatial javim celkom normlana, tak na co... som mu aj opnovala, ze si to chcem zajednat aby som bola kludnejsia... ale nic. Uplna ignorace... tak idem asi rovno volat na anesteziologicke.. 😠

anjelicek26
13. máj 2013

@anicka.be - ved davam davam, len toto vyrastlo cisto na maleho vyvrtoch, keby sa tak nehemzil, tak sa nic nedeje, ale on si neda pokoj 😖 Som zvedava, ci aj rodit budeme zadkom na pred, aby bola sranda 😝

anicka.be
13. máj 2013

@janka_k presne ja som mala taky postoj k porodu cele tehu, no teraz ked sa to uz blizi, uz mi zacina lipkat 😀 Poucenie o EDA absolvujem a rozhodnem sa na sale podla okolnosti 😎