Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica tani, nie vsetky deticky su take sikovne 🙂
@willy_wonka no ale teraz som jednu pozerala a 9.maja pisala ze 9.mesiac, a o 2 dni porodila, lenka, tak ta nemala termin na zaciatku juna, fakt sa uz aj ja zacnem obavat, ale ja mam este veeeeeeela casu, ja z toho zacinam byt v strese ze co ma v tej nemocke caka, ach jaj a aka bolest to az bude
@janka_k a nechces epiduralku? Aspon sa poistit, a v pripade velkej bolesti-pouzit🙂
Niekde som citala,ze je dobre byt pobalena od 8m,zrejme na tom kusok pravdy bude...babatka su nevyspytatelne 🙂
@willy_wonka ja nemam tu tasku zbalenu, lebo sa bojim, ze dam vesmiru znamenie, ze uz sa moze ist rodit :D
@delica to je skor na ulahcenie porodu a na lepsie hojenie.
@willy_wonka no uz zajtra zacinam balit urcite, aspon nieco a pozehlit , to tiez este nemam. epi urcite ano ak mi daju, urcite nie som taka hrdinka, aby som sla bez epi, nemam sice rada inekcie, ale zevraj to neboli
baby tak dobru noc, prajem nechrapajuci a pokojny spanok s co najmenej vyjazdami na wc 🙂
@willy_wonka no ved cele tehu si vravim ze ked to tolko zien zvladlo, zvladnem aj ja, len cim sa to viac blizi tym z toho zacinam stresovat, ale tak mozno ked este nieco pocitam, popozeram, zacnem pit caj, budem kludnejsia 🙂
@janka_k necitaj :D !
@anjelicek26 podaj hlasenie o tvojom stave 🙂
Dobre ranko,vyzera to,ze dnes prva pisem ja. Bolia ma nohy akoby som mala svalovku a to som vcera fakt nic okrem varenia nerobila. Vybalila som veci pre drobca,lebo sa chystam pustit do prania,ale az zajtra. Ta blba kokosova vlozka zo zavinovacky ma tak vytocila,ze ju asi vyhodim. Strasne sa z nej trosi. Co s tym?
@kavaapalma dobre ranko, me v noci boleli kycle, ani na jednom boku se mi nedalo lezet a kdyz jsem byla na zadech tak me mm porad budil ze strasne chrapu😀
jdu se pomalu chystat na poradnu, citim se jak pred zkouskou na vysce... jsem nervozni...
baby mna zatial nic neboli, ale tiez som niektore dni uplne bez energie, dnes to vyzera ze nejaka je, tak periem malemu a pisem co este treba....ale zevraj chrapat chrapem 🙂 🙂
Ahojte baby,prosim vas kolko mam pit toho caju z ostruziny malinovej a jest tych lanovych semienok? Zatial pijem 2 salky caju a jem 1 cajovu lyzicku semiacok. Len ci je to dost v 38. tyzdni?
@misza1 tak drzim silno palce,pak nas informuj...
@pavuciatko zacina sa cca v 35.t po jednu salku denne,dalsi tyzden dve,dalsi tri maximum na den liter,ale to uz komplet caj,aj ked pijes nejaky iny... lebo ja este alchemilku,ale ta mi nejak nechuti... a tie lanove to neviem,to nejem...
ahojte 🙂 co som sa to docitala...dalsia mamina je tu? nejak sa to rozrodilo 🙂 takze miesto junoviek budu majovky?
zajtra mam poradnu tak som zvedava co sa dozviem 🙂
@willy_wonka super dakujem za zaslanie linku 🙂
@willy_wonka -tak podavam hlasenie, u nas pohodicka, ziadne kontrakcie a zajtra domov 😀 Len maly lezi uplne priecne, kope mi do krcku, boli to tak, ze vidim vsetkych svätych 😝 Co ho to zasa napadlo 😖 1950g mame podla ultrazvuku :( Malinko.
@anjelicek26 juj, ani nevies ako som rada, ze si stale 2v1 🙂 Drz sa a davaj na seba pozor 😉
No tak ja som bola prvy krat v nemocke na kontrole... lekra mi opat nic podrobnejsie nepovedal, len ze je vsetko ok. Bolo to tam ako na beziacom pase. Ale nasralo ma, ze ked som sa pytala na EPI, ze u koho si to mam zajednat alebo co, tak mi len povedal, ze na co by mi to bolo, ze predsa porod je uplne prirodzena vec a ziadnu epi nepotrebujem.... ze sa mu zatial javim celkom normlana, tak na co... som mu aj opnovala, ze si to chcem zajednat aby som bola kludnejsia... ale nic. Uplna ignorace... tak idem asi rovno volat na anesteziologicke.. 😠
@anicka.be - ved davam davam, len toto vyrastlo cisto na maleho vyvrtoch, keby sa tak nehemzil, tak sa nic nedeje, ale on si neda pokoj 😖 Som zvedava, ci aj rodit budeme zadkom na pred, aby bola sranda 😝

@janka_k hej, ani rizikovky tusim neboli. Ale ako som pisala tanicke, kazde dalsie narodene junovciatko ma osmeluje 🙂