Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
kocky, nasla som pekny opis priebehu porodu:
http://www.mamatata.sk/node/212145
Baby, a pri porode nam uviazu nohy-musi to byt? Ruky dufam,ze nie,ci?
@azmuk
@delica
@silvianm
@kavaapalma
takze poradna ok🙂 maly ma 26x0g, ja si nikdy nepamatuju presne🙂
delala mi prietoky, krasne podle tabulky, dokonce se Osky natocil aby byl srdickem blize k sonu😀 uz je dost dole naleha hlavickou, krcek mam jen 2cm ale zavrena. tak nakonec vse super🙂
od pristiho tydne uz do nemocnice, ze u ni bych platila pokazde 10E...
@pavuciatko akorad jsem se dneska ptala kamosky a ta mi rikala ze ne, ze ona sedela a drzela si nohy
@misza1 mne dnes napisal, ze mam hdrlo 1,5 cm ale nic nehovoril, ze by to bolo malo....
@jankastubka hrdlo to je cervix?
@katuska54. nikam se nechysta, teda doufam ze si to najednou netozmysli🙂
@silvianm termin mi nechala stejny, tobe ho zmenil? to s kym si budu v porodnici povidat?
Dnes si namyslam, ze to zacina :D
@willy_wonka jake jsi si naordinovala priznaky?
@misza1 kazde pichnutie, zatlacenie je priznakom:D Shit,nerodim :D ale za to mozu junovky co uz porodili...teraz vymyslam aj ja 🙂
@willy_wonka presne ma to napadlo 🙂 ze ake mas.priznaky 🙂
@silvianm podstate.ziadne :D len ma psychika zradza a.potom vymyslam... aj mm ma "nabudil", aby som uz rodila... to je natlak :D
@silvianm prosim ta, kde si kupila postielku pre drobca?🙂
@willy_wonka je to znacka bertoni maxi mrkni na nete..ale ja som.ju kupila skoro ako novu..od jednej kocky z Dubnice 🙂 na nete bola draha
@willy_wonka ja som spokojna zatial ako to je ze 2 v 1 🙂 ale ked sa nad tym zamyslam..asi bude stacit aj 38-39 tyzden..kamaratka je teraz v nemocke..prenasala a vecer sa v nej 'sparali' a dnes davali vyvolavacku..radsej asi o nieco skor ako keby to nemalo vobec ist..
@silvianm to mas jen tydenni rozdil, jednak ne vsichni jsme stejne velci a jednak kdyz dr meri tu kost, nemusi se presne na milimetr trefit a uz to muze byt tech 200g 😀
@willy_wonka aji me ty odrodilky vydeptaly, na dnesni poradnu jsem sla pomali jak ke statnicim...
@anjelicek26 tak drzim palce az vydrzite do terminu a pekne priberiete na vahe! Este mas 5 tyzdnov, aj kilecko moze byt navyse 🙂

Baby, tak ja neviem hentam na slovensku. Ja rodim vo francuzsku a minuky tyzden som bola v nemocnici, tam mi poukazovali ako a co. Zhrniem to: ziadne poradne kazdy tyzden, ani monitoring. Nic.lem koncom maja mam poslednu poradnu a potom uz len cakat. V nemocnici ma odrodi PA, lekar len v pripade komplikacii dojde pozret.babo nechavaju s vami a az na druhy den ho meria, vazi a vysetruje pediater.tiez ho neumyvaju, az na druhy den.babo je s vami 24/24.len ked poprosite sestricku, tak vam ho zoberu na 2 hodinky, aby som si mohla oddychnut.a po troch dnoch sup domov.otec moze zostat s vami 24 hodin na izbe.su tam jednolozka.