icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

pavuciatko
14. máj 2013

@erikasofiina tak len sleduj, ci je to v pravidelnych intervaloch a stopuj si minuty. Ak budu rozmedzia cca 7 minut,tak by som sa asi brala radsej do nemocky.radsej ist aj viac krat do nemocnice ako raz lutovat.

erikasofiina
14. máj 2013

A to sa ako presne mera?

delica
14. máj 2013

@jankasz no tak tomu sa povie výkon 🙂)) predpokladam, ze potom babatko bolo rýchlo na svete

jankasz
14. máj 2013

@delica no figu borovu, ja som mohla cvicit aj spartakiadu a ani jeden porod nebol lahky... pri prvom som rodila 13 hodin a pri druhom som tiez uz bola na 4cm otvorena a s kontrakciami... do porodnice som prisla o 16.oo poobede a maly sa nakoniec narodil 00.15 cisarskym...verim,ze toto tretie bude za odmenu a 18.6 vyleti ako po masle 😀

delica
14. máj 2013

@jankasz to naozaj tak funguje? no ja naivna som si myslela, ze ked sa to tak spustí aj to rýchlo pojde von :D. Joj, no snad tvoje tretie dietatko pojde šup šup. A ides rodit normalne, ked si mala druhý porod cisarskym?

willy_wonka
14. máj 2013

Ja by som len zrala a zrala 😅

azmuk
14. máj 2013

Inak vedeli ste, ze existuje aplikacia na meranie kontrakcii? Vola sa to Contractions Master 😀 pre iPhone aj Android. Urcite si to nainstalujem 😉

janka_k
14. máj 2013

caute baby, tak ja som dnes bola cely den na nohach, najprv som oprasila svoje sicie vedomosti z mladosti na ikea seminari a usila plazovu tasku a potom nakupy a nakupy, este som dokupila co chybalo + lanove semienka a ostruzinovy caj. inac tie lanove semienka maju v DM pomlete BIO za euro aj nieco. to len k tej teme co tu vtedy bola ze pomlete/nepomlete..... vy ste toho ale dnes popisali 🙂 🙂

azmuk
14. máj 2013

@janka_k Aj ja som kupila lanove semienka, ale v tescu za 79 centov, ale nepomlete 🙂 meliem ich v zuboch 😀

jankasz
14. máj 2013

@delica ale tak u niekoho to tak moze byt, no ja asi nie som ten pripad 😉 hej som odhodlana rodit prirodzene ved su to skoro 4 roky od cisarskeho,ale vsetko je v rukach Bozich ako to nakoniec dopadne....necham sa prekvapit 😉

willy_wonka
14. máj 2013

@azmuk to je hovadina na mraky... Ved to su stopky:D

erikasofiina
14. máj 2013

@azmuk nejde mi to otvorit

zia84
14. máj 2013

@ivoninka Nie, ani ja nemam lekara - nikoho tam nepoznam. Chodim akurat len na cvicenie🙂, a v sobotu by som mala ist pozriet nemocnicu, ked mi zajtra nepovie nieco ine lekar.

erikasofiina
14. máj 2013

Ahojte mam kontrakcie kazdych 8min.kedy mam virazit do pôrodnice?

willy_wonka
14. máj 2013

@erikasofiina uuuuz by som pomaly aj isla 🙂 juchuuu, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Priebezne aktualizuj svoj stav 🙂

anjelicek26
14. máj 2013

@erikasofiina - pri druhom no - ja uz by som sla 🙂

katuska54
14. máj 2013

@zuzka444 tak nam sa tiez dlho nedarilo,tak sme skoncili v centre asisit.repro a tam az po roku sa nam zadarilo pomocou ivf. takze som rada,ze nam vyslo to dnp tak ako vyslo 😉 aspon nejaka korunka k dobru 😵

bebuska1
14. máj 2013

@erikasofiina no ja by som sa už zberala.Nám sestrička hovorila,že máme prísť,keď budú kontrakcie v intervale 5-10 min.Radšej skôr ako neskoro...

anicka.be
14. máj 2013

@erikasofiina aj ja by som sa pomaly zberala, neviem ako daleko to mas do porodnice. Budem drzat palce, aby si to mala rychlo za sebou a tesila sa zo svojho babatka 🙂 Vela stastia a sil!

pavuciatko
14. máj 2013

@erikasofiina podla toho ako daleko mas nemocnicu.ja by som asi nq tvojom mieste uz aj sla. Neviem,co ta viac upokoji,ci pockat doma alebo v nemocke. Juj, budem na vas velmi mysliet,aby slo vsetko ako po masle.aby to prebehlo rychlo a aby ste boli s drobciatkom v poriadku. Drz sa.vela stastia 🙂

anicka.be
14. máj 2013

@zuzka444 este mi neprisli prasulky ☹

anicka.be
14. máj 2013

@azmuk vyzera to super, len ci ma napadne zapnut pc, ked to na mna pride 😉

erikasofiina
14. máj 2013

Ďakujem🙂 už pomali pôjdem potom napisem a aj foto pridám držte palce 🙂

katuska54
14. máj 2013

@erikasofiina drzim palce a vsetko nech dobre dopadne..a hlavne vela sil 🙂 nech ste s drobatkom ok 😉

pavuciatko
14. máj 2013

@erikasofiina vela stastia 🙂

delica
14. máj 2013

@erikasofiina vela stastia, nech to dobre dopadne 😉 . Drž sa!

zuzka444
14. máj 2013

@katuska54 tak to ano...nam sa to chvalabohu podarilo normalne i ked sme uz mali doporucene ist do repro.centra.bo drahy mal zly spermiogram ale vyskusali sme jedny tabletky a ked sme ani nedufali sup na teste//...a to po 2 tyzdnoch tej zlej spravy.tak nam panbozko tam zase pomohol za co som mu moc vdacna 🙂

zuzka444
14. máj 2013

@anicka.be tak hadam budeme mat zajtra...dufam.ked mi pride sms dam hned vediet.

janka_k
14. máj 2013

@erikasofiina drzim palce, sak teraz som len o tej hlienovej zatke docitala a hned aj pravidelne kontrakcie, tak este raz drzim palce nech to je rychle a bezbolestne 🙂