icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

zuzka444
14. máj 2013

xi mam to ja pokladik xi obima mi ruku a spokojne odfukuje a ja ani hnut 😀...jaj milujem toho mojho chlapa xi

delica
14. máj 2013

inak dievcence, nebude vam smutno za vasim bruskom? mne trosku asi aj hej...

katuska54
14. máj 2013

@delica mne aj hej...vzdy vecer ho hladkam a je to dobry drziak na dialkove od tv 😀

willy_wonka
14. máj 2013

@delica absolutne nie 🙂

anjelicek26
14. máj 2013

@delica - jasne, bude smutno, velice... hlavne, ze ja viem, ze to uz bude posledne tehu... take to uz nikdy je cudny pocit :( Ale na toho bubacika v naruci sa tesim este viac 🙂

Doobjednala som dnes posledne veci, hadam sme nic nezabudli, pockame na postu a uz len cakat na bociana 😅

hobit
14. máj 2013

caute, tak ja asi ani nemam cancu vas docitat, vcera vecer mi to neslo a dostala som sa sem teraz...

katuska54
14. máj 2013

som sama doma,tak idem asi hajat. mm je na ceste do Florencie a ja sa tu nudim ☹

delica
14. máj 2013

@anjelicek26 no jasne, babatko to vynahradí asi vsetko 🙂 ale aj tak
@katuska54 jooj, to ti nieco dobré donesie 🙂 ja som stále nieco nosila zo sluzobiek :D

aquatinka
14. máj 2013

@erikasofiina vela stastia, drzim palceky;)

katuska54
14. máj 2013

@delica ved som napisala zoznam co ma doniest 🙂 len stale cakam na tel.ze uz je tam..

aquatinka
14. máj 2013

@delica bude mi to teda chybat;) a pravdupovediac si neviem stale predstavit, ze budem mat babatko ...ktore citi, kuka, place, smejka sa.... ked v brusku su len kopance 😀

delica
14. máj 2013

@katuska54 autom isiel, ci letel?
@aquatinka no presne tak, zasa to bude pre nas prvorodicky ten novy pocit :D a bude to super, len zas samé prekvapko

janka_k
14. máj 2013

tak konecneeeeeee som si objednala bavlneny zupan co sa mi aspon trochu paci, a bezobrazkovy, v tych zimnych by som tam asi zdochla v tej nemocke. a to som dnes pobehala 1000 obchodov a nikde nemali, len jeden jediny, aj to drahy a maly. tak konecne som nasla aj za dobru cenu, uz len aby prisiel do porodu 🙂 🙂 🙂

janka_k
14. máj 2013

@delica ja sa tak uz neviem dockat ako bude maly vyzerat ze neviem to brucho mi asi chybat nebude 🙂 aj ked nepredpokladam ze sa ho hned zbavim, asi to bude tvrda drina kym zmizne uplne

anjelicek26
14. máj 2013

@janka_k - mne dnes dorazili kosele do porodky a zupan, tiez radost 😅 😅 😅 Lebo moja ruzova verzia mäkkucka zo somarikmi nie je moc do spolocnosti 😅

delica
14. máj 2013

@janka_k daj tip, kde si objednala 🙂 ja mam tiez len taku makocinku doma :D

anjelicek26
14. máj 2013

Inak ja som dobre blba, pozeram do papierov, ze na kolku idem zajtra k lekarke a tam zaskrtnute stvrtok, takze az pozajtra, ja jaaaj 😀 😀 😀 😀

janka_k
14. máj 2013

@delica ja som si objednala tuto, len oni neposielaju na slovensko,
objednala som si to cez taku pani co z roznych shopov anglickych objednava
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/serv...

janka_k
14. máj 2013

@delica teraz sice pozeram ze som sa sekla a nie je 100% bavlna ale tak aspon vyzorovo je ok, a nie je to satenove takze to je dobre, ale take obyc tak prezijem aj s nestopercentnou bavlnou, no co uz. ale tu fakt na slovensku nic nebolo. jeden mi ponukala v intimissimi ze 40e a S, tak hovorim ze to S asi teraz veru nie a ta cena tiez nie, som si myslela.

zuzka444
15. máj 2013

dobre ranko kinderka moje...taaaak a zachvilku sa vyraza na poradnu...uz sa citim ako te babky co tam.vysedavaju od stvrtej aby sa dostali na radu u cukrovkara 😀....tak.drzte palce nech to dnes neni na 5 hodin v cakarni ako minule.cmuk

misza1
15. máj 2013

@zuzka444 dobre rano, at ti vse dobre dopadne 🙂
ja uz hodinu cumim do stropu a nemuzu zaspat....:(

zuzka444
15. máj 2013

@misza1 Joj.chuda moje...ja mavam.opacny problem vecer cumim do stropu a rano nie a nie vstat...sak.dnes som.zaspala o 1:46 a 4:30 uz budik :/...cize asi vies ako sa citim....len dufam.ze tam nepridem.a budem.5 kks tak.ma slahne...

misza1
15. máj 2013

@zuzka444 ja vecer v pohode, kdyby me nekdo ulozil v 7 tak si nestezuju🙂 ale dnes rano je to extrem. mm za chvili vztava do prace.
vem si neco na cteni at to tam vydrzis🙂

ivoninka
15. máj 2013

@zia84 ani som nevedela ze sa aj tu v NZ da pozriet porodna sala..ale ja som tam bola chvilu na praxi, tak si viem predstavit ake to tam je 🙂 a mas aj nejaky zoznam veci do porodnice?lebo ja som len na nete nasla nejaky, podla toho som sa balila, tak hadam mi nebude nic chybat

jankastubka
15. máj 2013

Vyrocie bolo super, fajne som sa napapkala. 🙂
Dnes som uz rano spravila ranajky a spagety s pestom z medvedieho cesnaku.
Ked vas tu citam, vidim, ze sa tu uz rozrodilo, dufam, ze @erikasofiina dopadla ok.

@delica Co sa tyka brucha na vzhlad mi bude chybat - lebo pri tom zanikaju ine nedostatky mojej postavy a mne sa vzdy pacilo ako vyzeraju mamicky s bruskom. Ale co sa tyka pohyblivosti ani nie - neviem sa ani zodvihnut z postele poriadne, ani snurky si zaviazat a iba fucim... 🙂

azmuk
15. máj 2013

@delica aj mne bude smutno 😉 uz nikdy nebude babatku tak dobre ako v brusku 😎

azmuk
15. máj 2013

@janka_k Moja zupanova story: Po vikendovom hladani vhodneho zupanu na internete som to vzdala. Vcera idem narychlo kupit paradajky na Mileticku. V penazenke 3 Eura 😀 A BUM! hned pri tretom stanku ZUPAN! Splnal vsetky 3 kriteria: jednofarebny, 100% bavlna, tenky! Posledny kus - ZLAVA, stal iba 8 EUR!!! Ja vo vacku 3 eura, tak jej vravim: Mam tu 2 gastrace, k tomu euro - ten zupan musi byt moj! Ked videla to moje brusisko, tak mavla rukou: Berte! Sice som kupila len pol kila paradajok ale ten ZUPAN stoji za to!!! 😀 😀 😀

misza1
15. máj 2013

kocky tak my jedeme do babatkova. od rana mam hnusne krece v podbrisku, mm me ukecal abych sla k dr a ta me poslala do nemocnice, ze rodime🙂

silsil
15. máj 2013

@misza1 čoo? to fakt..to uz??tak sa drzte 🙂

azmuk
15. máj 2013

@misza1 Co??? UZ? Drz sa!!! 🙂 Nech Oskar pekne spolupracuje!