Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
inak dievcence, nebude vam smutno za vasim bruskom? mne trosku asi aj hej...
@delica absolutne nie 🙂
@delica - jasne, bude smutno, velice... hlavne, ze ja viem, ze to uz bude posledne tehu... take to uz nikdy je cudny pocit :( Ale na toho bubacika v naruci sa tesim este viac 🙂
Doobjednala som dnes posledne veci, hadam sme nic nezabudli, pockame na postu a uz len cakat na bociana 😅
caute, tak ja asi ani nemam cancu vas docitat, vcera vecer mi to neslo a dostala som sa sem teraz...
som sama doma,tak idem asi hajat. mm je na ceste do Florencie a ja sa tu nudim ☹
@anjelicek26 no jasne, babatko to vynahradí asi vsetko 🙂 ale aj tak
@katuska54 jooj, to ti nieco dobré donesie 🙂 ja som stále nieco nosila zo sluzobiek :D
@erikasofiina vela stastia, drzim palceky;)
tak konecneeeeeee som si objednala bavlneny zupan co sa mi aspon trochu paci, a bezobrazkovy, v tych zimnych by som tam asi zdochla v tej nemocke. a to som dnes pobehala 1000 obchodov a nikde nemali, len jeden jediny, aj to drahy a maly. tak konecne som nasla aj za dobru cenu, uz len aby prisiel do porodu 🙂 🙂 🙂
@janka_k - mne dnes dorazili kosele do porodky a zupan, tiez radost 😅 😅 😅 Lebo moja ruzova verzia mäkkucka zo somarikmi nie je moc do spolocnosti 😅
Inak ja som dobre blba, pozeram do papierov, ze na kolku idem zajtra k lekarke a tam zaskrtnute stvrtok, takze az pozajtra, ja jaaaj 😀 😀 😀 😀
@delica ja som si objednala tuto, len oni neposielaju na slovensko,
objednala som si to cez taku pani co z roznych shopov anglickych objednava
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/serv...
@delica teraz sice pozeram ze som sa sekla a nie je 100% bavlna ale tak aspon vyzorovo je ok, a nie je to satenove takze to je dobre, ale take obyc tak prezijem aj s nestopercentnou bavlnou, no co uz. ale tu fakt na slovensku nic nebolo. jeden mi ponukala v intimissimi ze 40e a S, tak hovorim ze to S asi teraz veru nie a ta cena tiez nie, som si myslela.
dobre ranko kinderka moje...taaaak a zachvilku sa vyraza na poradnu...uz sa citim ako te babky co tam.vysedavaju od stvrtej aby sa dostali na radu u cukrovkara 😀....tak.drzte palce nech to dnes neni na 5 hodin v cakarni ako minule.cmuk
Vyrocie bolo super, fajne som sa napapkala. 🙂
Dnes som uz rano spravila ranajky a spagety s pestom z medvedieho cesnaku.
Ked vas tu citam, vidim, ze sa tu uz rozrodilo, dufam, ze @erikasofiina dopadla ok.
@delica Co sa tyka brucha na vzhlad mi bude chybat - lebo pri tom zanikaju ine nedostatky mojej postavy a mne sa vzdy pacilo ako vyzeraju mamicky s bruskom. Ale co sa tyka pohyblivosti ani nie - neviem sa ani zodvihnut z postele poriadne, ani snurky si zaviazat a iba fucim... 🙂
@janka_k Moja zupanova story: Po vikendovom hladani vhodneho zupanu na internete som to vzdala. Vcera idem narychlo kupit paradajky na Mileticku. V penazenke 3 Eura 😀 A BUM! hned pri tretom stanku ZUPAN! Splnal vsetky 3 kriteria: jednofarebny, 100% bavlna, tenky! Posledny kus - ZLAVA, stal iba 8 EUR!!! Ja vo vacku 3 eura, tak jej vravim: Mam tu 2 gastrace, k tomu euro - ten zupan musi byt moj! Ked videla to moje brusisko, tak mavla rukou: Berte! Sice som kupila len pol kila paradajok ale ten ZUPAN stoji za to!!! 😀 😀 😀
kocky tak my jedeme do babatkova. od rana mam hnusne krece v podbrisku, mm me ukecal abych sla k dr a ta me poslala do nemocnice, ze rodime🙂

xi mam to ja pokladik xi obima mi ruku a spokojne odfukuje a ja ani hnut 😀...jaj milujem toho mojho chlapa xi