icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

maria200981
16. máj 2013

ahojte zienky....viem ze ja tu moc neprispievam ale stale vas citam....a som v obraze...&
@misza1 drzim prsteky ..
chcem sa Vas opytat ....ako neviem ako to spravne opisat...ale uz sa mi par krat stalo cca 4 5 krat... najma ked sa babo moc hybalo alebo koplo...ako by mi z brucha v tej chvili vysiel nejaky zvuk ako jemne prasknutie....uz som to pocula viac krat tak sa mi to nezda a pred chvilou opat...normlane mi tam nieco ako keby praskalo..nemate s tym niektora skusenost? alebo uz mam uplne bujnu fantaziu?

willy_wonka
16. máj 2013

@delica hm, tak mi napadlo,myslis, ze by sa dal cisarsky vykonat pod epiduralkou?

azmuk
16. máj 2013

@janka_k nic nepotrebujes, byva to kazdy den medzi 13-14 hod, v ambulancii KAIM, c.d.1070. Je to na prizemi nemocnicnej polikliniky. Dnes tam bolo asi 8 bab. Po 4 sme isli dnu na taku mini prednasku. Daju ti dotaznik, podpises a je to!

delica
16. máj 2013

@willy_wonka overim to, ale nieco sa mi mari, ze mojej naj kamoske zacali cisarsky robit pod epi (ona silou mocou chcela rodit prirodzene a potom jej zacala praskat jazva po prvom cisarskom pocas porodu), tak isla hned na rez....len ju zarezali, ze ju to bolelo a potom ju uspali uplne.
ale ja som to skor myslela, ze musis mat pred anestezou popodpisovane tie papiere a absolvovane poucenia, ze to sa potom lahsie zameni, ako ked nic nemas......aj ja idem na ARO na poucenie

misza1
16. máj 2013

@delica voda ne, to je asi duvod proc nic nedelaji jinak si to neumim vysvetlit...

janka_k
16. máj 2013

@misza1 tak to chod radsej fakt domov, mozno sa to doma bud ukludni alebo vyvinie, predsalen domace prostredie 🙂

janka_k
16. máj 2013

@azmuk jaj tak super, znacim si , buduci tyzden tam skocim

willy_wonka
16. máj 2013

@delica jaj,.chapem. tak istotne je to lepsie, ale asi,kedze oficialne idem rodit.normalne, to nemozem bez nejakeho relevantneho dovodu podstupit. Zrejme priebeh porodu,je medzi mnou a dr :D

zuzka444
16. máj 2013

jeeeee nam.dnes doslo vozitko pre bambulku :D...krasny je heh.

delica
16. máj 2013

@misza1 no a co ti davaju? aspon magnezium, nech ti zastavia cinnost maternice alebo ?

delica
16. máj 2013

@willy_wonka jj, tak to vyzera, ako pises...akoze sa rozhodne na poslednu chvilu, ale budes mat aspon tie poucenia absolvovane

maria200981
16. máj 2013

@janka_k
ooo vdaka....no to by ma ani nenapadlo...tak asi mam to iste🙂

janka_k
16. máj 2013

@maria200981 tak ale pogoogli si aj sama, mozno to je aj nieco ine, to ja som len tak narychlo, nepocula som osobne o takom

slavka_a_maros
16. máj 2013

@willy_wonka na tom pouceni o epi na antolskej doktorka hovorila, ze ked sa to zvrtne a bude treba cs tak len dopichnu anestetikum a ide sa 🙂 takze mozes byt pri cs pri vedomi

willy_wonka
16. máj 2013

@slavka_a_maros mne to nespominala, ale dobre vediet. Dakujem 🙂

slavka_a_maros
16. máj 2013

@willy_wonka tusim to nehovorila sama od seba, ale druha tehotna sa na to pytala, ze potom vedia rychlejsie urobit cisarsky, ked mas napichnutu epi🙂 ja uz teda nie som tak zasadne proti, uvidim, ako to pojde a rozhodnem sa za pochodu 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

@slavka_a_maros jaj tak, no vyborne, aspon nieco pozitivne 🙂 a mm budes mat pri porode?

anicka.be
16. máj 2013

@azmuk ha-ha, to by mal vysiel dost draho, keby, ze sa tam pojdem pozriet z vychodu (Presov) 😀

anicka.be
16. máj 2013

@azmuk aj ja som ten z bonprixu nasla, ale urcite by prisiel az po porode 😀

janka_k
16. máj 2013

@anicka.be to mas pravdu, z bonprixu skor ako o 2 tyzdne nepride. mne prisli svadobne topanky DEN PRED, lebo som dodatocne objednala vacsie cislo, a tie odpovede ked som im pisala ze ich prosim aby mi to skor odposlali, no hruuuza, najhorsie bolo ze inde nemali odtien co som potrebovala 🙂
zober ten satenovy a mas po starosti 🙂

delica
16. máj 2013

@janka_k
@anicka.be
no v bonprixe je uzasna zakaznicka starostlivost - sesterka si tento tyzden pomylila velkost -- namiesto 38 sa jej podarilo vlozit do kosika 32 - volala tam hned na dalsi den, ci to vymenie a ze nie, lebo uz je to na fakture. Uplne šiši.

janka_k
16. máj 2013

@delica no hruuza fakt, nerozumiem ich, lebo ked sa niekto pomyli tak predsa to nemusi na poste prebrat a potom stracaju vela na postovnom ked sa im balik vrati namiesto aby zmenili objednavku.

janka_k
16. máj 2013

baby mam otazku, to fakt vela pohybov v brusku je zle? ako to mam odhadnut?
http://zena.atlas.sk/7x-kedy-tehulky-maju-bezat...

aquatinka
16. máj 2013

@janka_k mne sa moj maly hybe nadmerne a nervozne a nonstop stale pri zmene pocasia.... ze je to normalne 🙂 netreba sa bat vsetkeho co popisu;) vzdy lepsie ze sa vrti, akokeby nie 🙂

willy_wonka
16. máj 2013

Neciiitajte !!!! ;)

janka_k
16. máj 2013

@aquatinka ja len ze aj gyn na poslednej prehliadke dnes mi vravi ze na pohotovost ak manej alebo vela pohybov, tak som taka neista, moj je fakt aktivny vela

aquatinka
16. máj 2013

@anicka.be ja som si kupila nocne kosele s gombikmi na kojenie v Slovenke... jedine tam mali take klasicke a nevyzerali ako pre babku;) aj tenky zupan;) a je to nas vyrobok 😉

delica
16. máj 2013

@janka_k mne sa moc hybal, ked som mala vysoke teploty, ale tak bol aj mensi nez teraz. Dnes som ho chudaka dva razy budila, ci je OK

aquatinka
16. máj 2013

@janka_k na pohotovost? to som fakt prekvapena...to keby vidis co sa mi deje v bruchu, tak by som mala podla tvojho dr prespavat na pohotovosti 😀 a stikutku mavame aj pat krat denne po 20 min 😀 ja take zenske clanky necitam moc, lebo sa rozchadzaju nazory a potommby mi to len vrtalo v hlave... 🙂