Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica hm, tak mi napadlo,myslis, ze by sa dal cisarsky vykonat pod epiduralkou?
@willy_wonka overim to, ale nieco sa mi mari, ze mojej naj kamoske zacali cisarsky robit pod epi (ona silou mocou chcela rodit prirodzene a potom jej zacala praskat jazva po prvom cisarskom pocas porodu), tak isla hned na rez....len ju zarezali, ze ju to bolelo a potom ju uspali uplne.
ale ja som to skor myslela, ze musis mat pred anestezou popodpisovane tie papiere a absolvovane poucenia, ze to sa potom lahsie zameni, ako ked nic nemas......aj ja idem na ARO na poucenie
@delica jaj,.chapem. tak istotne je to lepsie, ale asi,kedze oficialne idem rodit.normalne, to nemozem bez nejakeho relevantneho dovodu podstupit. Zrejme priebeh porodu,je medzi mnou a dr :D
jeeeee nam.dnes doslo vozitko pre bambulku :D...krasny je heh.
@willy_wonka jj, tak to vyzera, ako pises...akoze sa rozhodne na poslednu chvilu, ale budes mat aspon tie poucenia absolvovane
@janka_k
ooo vdaka....no to by ma ani nenapadlo...tak asi mam to iste🙂
@maria200981 tak ale pogoogli si aj sama, mozno to je aj nieco ine, to ja som len tak narychlo, nepocula som osobne o takom
@willy_wonka na tom pouceni o epi na antolskej doktorka hovorila, ze ked sa to zvrtne a bude treba cs tak len dopichnu anestetikum a ide sa 🙂 takze mozes byt pri cs pri vedomi
@slavka_a_maros mne to nespominala, ale dobre vediet. Dakujem 🙂
@willy_wonka tusim to nehovorila sama od seba, ale druha tehotna sa na to pytala, ze potom vedia rychlejsie urobit cisarsky, ked mas napichnutu epi🙂 ja uz teda nie som tak zasadne proti, uvidim, ako to pojde a rozhodnem sa za pochodu 🙂
@slavka_a_maros jaj tak, no vyborne, aspon nieco pozitivne 🙂 a mm budes mat pri porode?
@anicka.be to mas pravdu, z bonprixu skor ako o 2 tyzdne nepride. mne prisli svadobne topanky DEN PRED, lebo som dodatocne objednala vacsie cislo, a tie odpovede ked som im pisala ze ich prosim aby mi to skor odposlali, no hruuuza, najhorsie bolo ze inde nemali odtien co som potrebovala 🙂
zober ten satenovy a mas po starosti 🙂
baby mam otazku, to fakt vela pohybov v brusku je zle? ako to mam odhadnut?
http://zena.atlas.sk/7x-kedy-tehulky-maju-bezat...
Neciiitajte !!!! ;)
@janka_k na pohotovost? to som fakt prekvapena...to keby vidis co sa mi deje v bruchu, tak by som mala podla tvojho dr prespavat na pohotovosti 😀 a stikutku mavame aj pat krat denne po 20 min 😀 ja take zenske clanky necitam moc, lebo sa rozchadzaju nazory a potommby mi to len vrtalo v hlave... 🙂

ahojte zienky....viem ze ja tu moc neprispievam ale stale vas citam....a som v obraze...&
@misza1 drzim prsteky ..
chcem sa Vas opytat ....ako neviem ako to spravne opisat...ale uz sa mi par krat stalo cca 4 5 krat... najma ked sa babo moc hybalo alebo koplo...ako by mi z brucha v tej chvili vysiel nejaky zvuk ako jemne prasknutie....uz som to pocula viac krat tak sa mi to nezda a pred chvilou opat...normlane mi tam nieco ako keby praskalo..nemate s tym niektora skusenost? alebo uz mam uplne bujnu fantaziu?