icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

milionova151
18. máj 2013

@marilliana takze nie som sama na tom .. tak neviem ako tebe ale mne v pondelok vytiekla, mala som mokry fliak na nohavickach ako dlan, vcera opat to iste... dnes rano som si robila test a mala som tam taku malu modru bodku.

@katuska54 tak nozky vylozit nemozem, musim ist dokupit este vsetko co nemam, lebo nepocitala som s tym ze to takto dopadne.. a som typ cloveka, ze vsetko si urobim najlepsie sama... takze musim dnes vsetko dofinishovat a mozem vylozit nozky 🙂... tak malej dohovaram, len plodovka sa zastavit neda, a pritom som este zatvorena len krcok mam stiahnuty.. nemam ani bolesti, ani kontrakcie, vcera monitor ukazkovy takze len ta voda :/

marilliana
18. máj 2013

@milionova151 ja mam dost vodnaty vytok cele tehu, teraz taky hutnejsi a preto si nie som ista a testujem sa, ale nikdy to nechytilo farbu... praveze. uz som z toho na nervy 🙂 Neviem, co tam mala vyvadza, ale zrejme nas ten porod buduci tyzden neminie, co sa doktor tvaril.... hoci najradsej by som chcela, aby sa to cele spustilo samo. takto mam prist v pondelok rano nalacno a nic nepit....no, fuha. Tebe co doktor povedal? je nejaky plan?

milionova151
18. máj 2013

tak mne este nikto nic nepovedal, moja lekarka vcera mala volno tak len zastupujuca a v pondelok to musim prebrat s mojou lekarkou.. len ty si uz 38tt, a ja 34tt je to kus rozdiel ale bude dobre, rodia sa aj skor deticky... tak ja idem cisarakom rodit, takze musia mi prv urobit predoperacne a tak mozem rodit, ale v pondelok ma to urcite neminie...

milionova151
18. máj 2013

@marilliana tak mne este nikto nic nepovedal, moja lekarka vcera mala volno tak len zastupujuca a v pondelok to musim prebrat s mojou lekarkou.. len ty si uz 38tt, a ja 34tt je to kus rozdiel ale bude dobre, rodia sa aj skor deticky... tak ja idem cisarakom rodit, takze musia mi prv urobit predoperacne a tak mozem rodit, ale v pondelok ma to urcite neminie...

marilliana
18. máj 2013

@milionova151 jasne, ja som uz v podstate v termine pomaly, takze o to nic, no drzim vam palce, nech to este ustojis nejako....celue tehu som mala v podstate ok, a teraz ku koncu taketo zmatky. musime to prezit nejako. co uz nam ine ostava?

anicka.be
18. máj 2013

@laily hotovo 😉

kavaapalma
18. máj 2013

@milionova151 nech sa este bambulka umudri a pocka... kazdopadne drzim palce...
@anicka.be aj my to zrejme tak poriesim,ze bude mat adresu po mne a potom jak sa nastahujeme,tak si vsetcia zmenime doklady... nech uz je pokoj...
a krasna to burocka bola u nas v noci,taky padal,ze az ma to zobudilo o druhej rano... dobre,ze sme vcera vecer posadili prisady,tak pojdem pozriet,ci ich nepolamalo...to by bola skoda... ale aspon nemusime polievat... 😀

willy_wonka
18. máj 2013

@katuska54 hlad ma vytrhol zo spanku a vyhnal z postele. Ked som schrumala bafetu s chrenovou natierkou som zas spokojne zabludila do rise snov.... 🙂
a teraz pozeram @milionova151 sa chysta finisovat 🙂 nemala by si byt uz radsej pod drobnohladom lekarov, ked ti odteka voda?

katkalubkova
18. máj 2013

@milionova151 ja by som uz tiez po odtekani plod. vody nechodila moc a uz vobec nie po obchodoch!

wewuska26
18. máj 2013

baby neviete, čo je s tou Miškou, tá sa nejako odmlčala???? strašne som zvedavá, ako je na tom....

hubenourova
18. máj 2013

@milionova151 držím palce, ja som moju prvú porodila 34+2tt. Dýchala sama, všetko bolo v poriadku, len málo vážila. Tiež mi len odtiekla voda bez poslíčkov, kontrakcií a tvrdnutia brucha. Tak nech vám to dobre dopadne.

willy_wonka
18. máj 2013

@misza1 draha,rodis?
@delica tani, vies nieco o.Miske? spi,rodi,vari ci co robi?

janka_k
18. máj 2013

jaj a ta Miska sa stale neozvana @misza1, uz som v strese co sa s nou deje

willy_wonka
18. máj 2013

@janka_k hm, podla mna sa rozrodila 🙂 alebo sa neciti dobre, a snazi sa spat...

willy_wonka
18. máj 2013

Aj @aquatinka asi rodi, ked sa odmlcala :D

janka_k
18. máj 2013

@willy_wonka no asi to tak bude, len som bola zvyknuta ze ona sa ozvala kazdy den, no tak budeme cakat ako to dopadne 🙂

anicka.be
18. máj 2013

@willy_wonka @janka_k @delica aj ja si myslim, ze @misza1 sa rozrodila 🙂

katkatara
18. máj 2013

Ahojte babule, ako trávite sobotičku ?Ja som práve prišla z výstaviska v Trenčíne-sú tam torty a cukrárenské výrobky. Bolo strašne veľa ľudí ale stálo to za to.Keby tie torty nestrážia, tak si z každej odhryznem 😀

janka_k
18. máj 2013

@katkatara na vystavy sa robia polystyrenove, neviem ci by ti chutili 🙂 🙂 🙂

zuzka444
18. máj 2013

ahojte babulky...ako sa dnes mate?citite?ja mam zmiesane pocity neviem ci z toho ze sa tu uz pomaly rodi alebo z coho heh..alebo malinka vycitila.ze uz ma vsetko nachystane heh..ale kazdopadne este aspom.3 tyzdne by mohla vydrzat :D

katkatara
18. máj 2013

@janka_k ☹ Nekaz mi moje žrútske predstavy ☹ Ale ten marcipán by sa dal zožrať,že 😀 Či?

janka_k
18. máj 2013

@katkatara ten ano, ten je normalne jedly 🙂

hobit
18. máj 2013

Fuj baby, oslava, kto chce kolace a torty, chytajte, hadzem 🙂

willy_wonka
18. máj 2013

@hobit kusok d teba byvam, dones mi ;)) vymenim za pernikovy kolac s jahodovym dzemom a mliecnou polevou 🙂

@anicka.be myslime na Misku,preventivne drzme palce 🙂
@delica

milionova151
18. máj 2013

@hubenourova takze malinka mala uz pluca vyvinute? takze nemusela byt v inkubatore? ja sa len toho obavam, aby maala pluca v poriadku. aj ked vcera vazila 2250gramov, tvoja mala kolko ked sa narodila? a rodila si cisarakom alebo normalne?

hobit
18. máj 2013

@willy_wonka akurat, ze ja som okres BB momentalne 🙂

willy_wonka
18. máj 2013

@hobit jaj, tak ked pojdes odtial domov 🙂

hobit
18. máj 2013

@willy_wonka ok, zajtra...alebo ti odlozim do stredy...dovtedy si daj pernik, ten ja nemam rada 😉

willy_wonka
18. máj 2013

@hobit a nepokazia sa zakusky do stredy?🙂 a aku mate hostinu, co oslavujete?

delica
18. máj 2013

baby, tak dnes som si kupila v tescu nealkoholickeho huberta :D som zvedava, ako to bude chutit