Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 pri tvojej.cipernosti clovek nikfy nevie..šmankote, ani nehovor,tiez som si to vsimla, celkom dost ma to pozesilo,ze som vydrzala, ta ulava na mojej psychike je neopisatelna..uz iba spokojne cakam...ale meter nestriham, mame doma len jeden,a tym meriam brusko:D
ja som dnes plna energy 😀 posadila som sladku kukuricu,opravila polorozpadnutu skalku a ostrihala zivy plot a male kricky... samozrejme s prestavkami na oddych... dufam,ze to zajtra neodbecim s bolestami krizov... maly vie,ze ma akcnu maminu 🙂
baby ja to nechapem, takto mi ten porod nikto nepopisoval, ze normalne viac ako den, dva, tri, styri v bolestiach, ja ze do dna a pol max sa porodi, normalne som z toho v soku. @misza1 dakujeme ze si sa ozvala, drzim palce a posielam srdiecko nech sa polepsi, aspon bolesti menej
@aquatinka tebe tiez a tiez drzim palce, ked uz voda odteka snad to bude rychlejsie
@kavaapalma ty si teda riadne akcna 😉 ja som uz uplne mrtva...idem ja pekne dospat dnesny den.
@willy_wonka idem ja spinkat,lebo zajtra musime ist do baumaxu nieco pokupit. musim nabrat vela sil.
@katuska54 tak dobru katuska...
vcera som nerobila skoro nic a uz ma karalo... 😅 aj sa spolieham nato,ze si tym ciastocne ulahcim porod... teda ak neskoncim pod nozom,lebo moj drobcek je stale kp...
aj moja segra mala oba porod rychle, vyvolavane...ale ja to pripisujem aj veku, ona rodila ako 20 a 23 rocna...ja 29, nevyvolany, dlhy, tiey som sa neotvarala...ale tentokrat to bude ine, verim tomu 😉
...inak ja uz tiez nejako stracam energiu, dnes som totalne unavena, idem si lahnut, dufam, ze ma krpec zas nebude vtlacat do steny aby bol co najblizsie 😝
@hubenourova Tak ja pojdem cisarakom kvoly iným zdrav.problemom. Tak je možné že moja malinka nemusí byt v inkubátore ked sa narodí? Tak chystam sa rodiť v starej nemocnicy, ale ak to bude skôr asi pôjdem do novej kvoly tej Jiske čo tam majú, nerada by som bola bez malej v nemocke..
podavam nove hlaseni. od 22jsem mela interval co 4min tak jsme vyrazili.dosli jsme sem krasna cinnost na ctg,otevrena na 4 cm tak sup cipky a na sledovacku.po 3hodinach interval 7min a zadna zmena. po dalsich 3hodinach co je ted mam interval asi 15 min,jsem strasne nevyspana a az me dr koukne tak zas pojedeme domu. a voda nic ne a ne prasknout.
no je toto normalni? 😀
a babam co tu lezi se mnou praskla voda. jedna akorad sla tlacit,normalne ji to zavidim:(
Ranko 🙂
snivalo sa mi, ze mi vypadol zub,bola som strbava ☹
Idem jest 😅
@misza1 ahoj Miska, dnes to uz das 🙂 podavaj hlasenia a drzim palce.
Jablko, broskyna, jemna salama -luxusne ranajky 🙂
@misza1 ten tvoj syncek na seba nechava teda cakat, ale dnes to uz bude, lebo je nedela a nedelniatka su najstastnejsie 🙂 proste len cakal na nedelu
Akoze 38tt? Vcera farmarske trhy (@katuska54 ako si pisala, o nicom) + Muzeum obchodu+ Hornbach + presadzanie mojich zdochnutych kvetov + navsteva + muzeum dopravy + navsteva u nas do pol jednej... Cely den na nohach v terene a ani naznak porodu, za to krize a bedrove klby mi skoro odpadli:(
@slavka_a_maros no asi je treba jo k tomu dokopat vumenili se dr a tento kreten me nechce pustit domu,tak si tu sedim a brecim...
@slavka_a_maros ahoj,prosim ta,nedavala si sem nahodou ty link na video o manipulacii s baby?neviem to najst.
@zuzka444 pampers sleep and play za 7,19 eur, 68 ks. Na kus to vychadzalo 11 centov.
Ano🙂
https://www.youtube.com/watch?v=asrKC421bgUale cez iPad mi to dava nejaky youtube mobile link, tak ak ti to nepojde, zadaj do youtube "manipulace s miminkem" a hned prve video🙂 to kupanie je nuda , ale potom tie chmaty a prehmaty si studujeme 🙂
@pavuciatko odpoved vyssie 🙂
@jankastubka super sa oplatia 🙂...si dobre kupila
Ahojte.U nas su pampers Háppy jedne za 8eur a druhe k tomu zdarma 🙂
@slavka_a_maros dakujem,je to super video. Lebo podla knih je to tazsie pochopit, kam dat ktoru ruku.
Dakujem velmi pekne dievcence za podporu... Vcera vecer som stale mala bolesti a ziadne otvaranie, voda odtekala.. Dali mi aj antibiotika aby maly este vydrzal aj bez polky vody... Ale nezabrali, nejaky marker z krvi som uz mala zly, tak cisarak... Slo to velmi rychlo, napichli ma do chrbtice, zacievkovali a do 10 min bol malynasvete... Vola sa Andrej, ma 3490 g a 50cm... Skore mal 10.10 prinarodeni, tak sme hadam vporiadku... Aj ked ani ten cisaraksamotny nie jeprijemny, ani teraz ked musim lezat, ale uz to mame zasebou... ;) dakujem vam za podporu.. Ste uzasne
@milionova151 taj ja nie som lekar,ale mylsim si, ze na chvilku bude musiet byt, asi ju bude aj pozorovat, predsa len bude rizikova. Ked by si mala teraz rodit, tak radsej urcite chod do novej. Mna tiez na posldnu chvilu previezli zo starej do novej a ani si nehcem predsatvit, ze by to bolo inak. Ale cudujem,sa, preco ta hned nehospitalizovali, kedze ti ta voda odteka...

@aquatinka to mas pravdu,to je sakra blby system... a v dnesnej dobe... nedokazem to pochopit... prajem ti len vela vela sil,aby si to v pohode zvladla,drz sa...