Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka mojej sestre dali na spustenie porodu lebo sa im nezdalo nieco s plodovou vodou uz, ze nejaka hustejsia bola na uzv, a tak do 5h porodila, mozno aj za menej, ale to bol druhy porod. je to vsak individualne co sa tyka toho poctu hodin, zial
@janka_k aha 🙂 pytam sa, lebo mne dr povedal,ze mi vyvolavacku da pri priaznivom naleze, tak teraz dumam ci tym myslel,ze sa musim zacat otvarat alebo co... :-/
@willy_wonka hmm to neviem, to sa asi dava aj ked sa neotvaras, ale ten priebeh je fakt u kazdeho iny, a niekoho nemusi viac boliet ako normalny. takze nie je na to take pravidlo ze s vyvolavackou to je vzdy horsie, tak sa neboj 🙂
@janka_k uvidime ako pochodim..a nebojim sa, mam epi 😉
dnes utisim moje pardnove jahodove chute, extra chutnym kolacikom a limonadou z jahod a mozno este aj nejake nanuky spravim 🙂 🙂 🙂
dalsia akcia "willy_wonka, otvor sa" je uspesne za mnou 🙂
a vy dievcence svarne ako travite den?
ja som nakoniec bola aspon na plavarni sa zotavit.
@willy_wonka moj chlap dosiel domov s opicou, kedze jeho kamos sa lucil so slobodou, tak som mala zakazane rodit :P takze uplna pohoda cely den.. len spi.. a ja oddychujem tiez.. : )) a na teba to uz moze prist kazdu chvilu, co? : ))
@aquatinka jeeeeeej,srdecne blahozelam 🙂 a prajem vam obom najviac zo vsetkeho zdravicko a veeeela stastia do novej etapy. Malinky ma dokonale rozmery. Nech sa vam len dari🙂
@willy_wonka my sme doma žúrovali vcera, tak sme dlho spali a potom klasika - navarit, prejst sa, pospat si....pohodova nedela
@willy_wonka ja tak isto doma,obed,telka a vecer sa prejst,lebo cez den bolo dost horuco a dusno a to ze vraj sa ma ochladit,tak som zvedava,ci im to vyjde ta predpoved... ale dlha prechadzka to nebola tak akurat,bola pokosena vysusena trava,teda uz skor seno a to tak krasne vonia,tak som tam stala a fetovala 😀 az kym nezacali otravovat komare 😝
@silsil mm predbene zapija potomka?🙂 no veru,konik hlasi,ze za 13dni :D
@delica aky zur? co ste oslavovali?🙂
@kavaapalma akurat som zapocula od pana ilka info o ochladeni, co ma netesi,slniecko je fajn 🙂 voni ti sucha trava?🙂 lepsie ako hajzlovy brise ... eh :D
@willy_wonka hej videla som to aj ja... prave rozmyslam,ze co vezmem v utorok na nohy,kedze mam poradnu a ma prsat a ochladit sa,ked ma vsetko tlaci,lebo mam opuchy az to boli aj zvrchu aj zo spodu,ale nevadiiiiiiiii zvladam v pohode... a uz to mam vezmem gumaky 😀
tebe vonia hajzel brize? prave som prepla na ct2 a vyzera to zaujimavo 😀
@willy_wonka jej ju dali na spustenie porodu...ona mala cas este cca 10 dni,ale jej dr isiel na dovcu tak jej porod vyvolali.
jaj ochladenie nie, teda pod 20 nech nie je, lebo ja uz len saty nosim a letnu obuv 🙂
@katuska54 ja som si myslela,ze sa to moze dat,aj ked porod spontanne nezacal a mne srandista povedal,ze ked bude priaznivy nalez. Ja chcem stvrtok-piatok uz rodit :D
Aku si mala nedelu?
@misza1 uz?
@kavaapalma voni :D
No treba do tenisiek nozky natlacit🙂
Blyyyska sa 🙂
a uz hrmiiiiiii, ale sa bude fajne spinkat po dazdi 🙂
@willy_wonka nedela bola nakupna...boli sme v baumaxe a potom ma mm este vytiahol do ikei..boli sme kupit nove rosty do postele,lebo podomnou uz to tak vrzga,ze mi to vadi...tie kila navyse uz ani postel nevydrzi 😠
a teraz ma boli cely clovek 😢 uz som isla ako kacica z ikei. ludia namna kukali 😀
a preco chces stvrtok alebo piatok? nejaky pekny datum? v piatok ma meninky nase krsniatko 😉 Elka,to je to dietatko vyvolane o par dni skor vyvolavackou 😉
@willy_wonka do tenisiek nenatlacim,lebo bolia aj zvrchu,potrebujem volnost...
@janka_k tu zatial fajn teplo... a vobec to nevyzera na dazd,ci burku...
@misza1 zeby vazne uz? alebo nas tu len zanedbava?
@kavaapalma aj ja idem v utorok na poradnu a rozmyslam co si obujem ked bude prsat..ty sa natlacis do gumakov? lebo ja nie ☹ ja mam take napuchnute nohy,ze ich neobujem.
@katuska54 no ja hej,su volne,mne puchnu len kotniky a chodidla...
@willy_wonka my sme oslavovali, ze este mozeme byt dlho hore a žúrovať, ako si sa z toho stala víkendova tradicia. Lebo potom uz nebudem moct nejaky cas :D.
joj, aj ja by som chcela porodit v piatok, ale az o dva tyzdne 🙂.
Inak fakt, pekne ciselka ti svietia, Samko uz je donoseny, len ho pustit na vzduch....
@janka_k ja som nestihla pocasie dnes 🙂 tak dik za predpoved 😉
@kavaapalma aj mne puchnu len kotniky,ale ked si dam gumaky tak ma to tam tlaci jak svina 😠 neviem ako by som sa vyzuvala u dr 😕
devcata omlouvam se zanedbavam vas...😅 vetsinu casu prospim,pak si vas zacnu cist a kdyz chci odepsat jsem tak unavena ze zas usnu. noveho nic,lezim v nemocke cekam asi na zazrak,zitra chci jit domu:( jedna z izby co dostala vyvolavacku uz sla na sal rodit.
u nas to asi jeste bude na dlouho. je mozne ze budu jeste prenaset otevrena na 4cm.
dnes na veceru treska a teraz by som ju najradsej hodila do .......fuuuj je mi zle na grcku ☹

@aquatinka