icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
19. máj 2013
janka_k
19. máj 2013

@willy_wonka mojej sestre dali na spustenie porodu lebo sa im nezdalo nieco s plodovou vodou uz, ze nejaka hustejsia bola na uzv, a tak do 5h porodila, mozno aj za menej, ale to bol druhy porod. je to vsak individualne co sa tyka toho poctu hodin, zial

willy_wonka
19. máj 2013

@janka_k aha 🙂 pytam sa, lebo mne dr povedal,ze mi vyvolavacku da pri priaznivom naleze, tak teraz dumam ci tym myslel,ze sa musim zacat otvarat alebo co... :-/

janka_k
19. máj 2013

@willy_wonka hmm to neviem, to sa asi dava aj ked sa neotvaras, ale ten priebeh je fakt u kazdeho iny, a niekoho nemusi viac boliet ako normalny. takze nie je na to take pravidlo ze s vyvolavackou to je vzdy horsie, tak sa neboj 🙂

willy_wonka
19. máj 2013

@janka_k uvidime ako pochodim..a nebojim sa, mam epi 😉

janka_k
19. máj 2013

dnes utisim moje pardnove jahodove chute, extra chutnym kolacikom a limonadou z jahod a mozno este aj nejake nanuky spravim 🙂 🙂 🙂

willy_wonka
19. máj 2013

dalsia akcia "willy_wonka, otvor sa" je uspesne za mnou 🙂

a vy dievcence svarne ako travite den?

jankastubka
19. máj 2013

ja som nakoniec bola aspon na plavarni sa zotavit.

silsil
19. máj 2013

@willy_wonka moj chlap dosiel domov s opicou, kedze jeho kamos sa lucil so slobodou, tak som mala zakazane rodit :P takze uplna pohoda cely den.. len spi.. a ja oddychujem tiez.. : )) a na teba to uz moze prist kazdu chvilu, co? : ))

pavuciatko
19. máj 2013

@aquatinka jeeeeeej,srdecne blahozelam 🙂 a prajem vam obom najviac zo vsetkeho zdravicko a veeeela stastia do novej etapy. Malinky ma dokonale rozmery. Nech sa vam len dari🙂

delica
19. máj 2013

@willy_wonka my sme doma žúrovali vcera, tak sme dlho spali a potom klasika - navarit, prejst sa, pospat si....pohodova nedela

kavaapalma
19. máj 2013

@willy_wonka ja tak isto doma,obed,telka a vecer sa prejst,lebo cez den bolo dost horuco a dusno a to ze vraj sa ma ochladit,tak som zvedava,ci im to vyjde ta predpoved... ale dlha prechadzka to nebola tak akurat,bola pokosena vysusena trava,teda uz skor seno a to tak krasne vonia,tak som tam stala a fetovala 😀 az kym nezacali otravovat komare 😝

willy_wonka
19. máj 2013

@silsil mm predbene zapija potomka?🙂 no veru,konik hlasi,ze za 13dni :D

@delica aky zur? co ste oslavovali?🙂

@kavaapalma akurat som zapocula od pana ilka info o ochladeni, co ma netesi,slniecko je fajn 🙂 voni ti sucha trava?🙂 lepsie ako hajzlovy brise ... eh :D

kavaapalma
19. máj 2013

@willy_wonka hej videla som to aj ja... prave rozmyslam,ze co vezmem v utorok na nohy,kedze mam poradnu a ma prsat a ochladit sa,ked ma vsetko tlaci,lebo mam opuchy az to boli aj zvrchu aj zo spodu,ale nevadiiiiiiiii zvladam v pohode... a uz to mam vezmem gumaky 😀
tebe vonia hajzel brize? prave som prepla na ct2 a vyzera to zaujimavo 😀

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka jej ju dali na spustenie porodu...ona mala cas este cca 10 dni,ale jej dr isiel na dovcu tak jej porod vyvolali.

janka_k
19. máj 2013

jaj ochladenie nie, teda pod 20 nech nie je, lebo ja uz len saty nosim a letnu obuv 🙂

willy_wonka
19. máj 2013

@katuska54 ja som si myslela,ze sa to moze dat,aj ked porod spontanne nezacal a mne srandista povedal,ze ked bude priaznivy nalez. Ja chcem stvrtok-piatok uz rodit :D
Aku si mala nedelu?

@misza1 uz?

@kavaapalma voni :D
No treba do tenisiek nozky natlacit🙂

Blyyyska sa 🙂

janka_k
19. máj 2013

a uz hrmiiiiiii, ale sa bude fajne spinkat po dazdi 🙂

katuska54
19. máj 2013

@willy_wonka nedela bola nakupna...boli sme v baumaxe a potom ma mm este vytiahol do ikei..boli sme kupit nove rosty do postele,lebo podomnou uz to tak vrzga,ze mi to vadi...tie kila navyse uz ani postel nevydrzi 😠
a teraz ma boli cely clovek 😢 uz som isla ako kacica z ikei. ludia namna kukali 😀
a preco chces stvrtok alebo piatok? nejaky pekny datum? v piatok ma meninky nase krsniatko 😉 Elka,to je to dietatko vyvolane o par dni skor vyvolavackou 😉

kavaapalma
19. máj 2013

@willy_wonka do tenisiek nenatlacim,lebo bolia aj zvrchu,potrebujem volnost...
@janka_k tu zatial fajn teplo... a vobec to nevyzera na dazd,ci burku...
@misza1 zeby vazne uz? alebo nas tu len zanedbava?

katuska54
19. máj 2013

@kavaapalma aj ja idem v utorok na poradnu a rozmyslam co si obujem ked bude prsat..ty sa natlacis do gumakov? lebo ja nie ☹ ja mam take napuchnute nohy,ze ich neobujem.

janka_k
19. máj 2013

@katuska54 v utorok v BA moc nema prsat, je len maly modry stlpik medzi 10-14, tak mozno sa to zmeni na 0 do utorka

kavaapalma
19. máj 2013

@katuska54 no ja hej,su volne,mne puchnu len kotniky a chodidla...

delica
19. máj 2013

@willy_wonka my sme oslavovali, ze este mozeme byt dlho hore a žúrovať, ako si sa z toho stala víkendova tradicia. Lebo potom uz nebudem moct nejaky cas :D.
joj, aj ja by som chcela porodit v piatok, ale az o dva tyzdne 🙂.
Inak fakt, pekne ciselka ti svietia, Samko uz je donoseny, len ho pustit na vzduch....

katuska54
19. máj 2013

@janka_k ja som nestihla pocasie dnes 🙂 tak dik za predpoved 😉
@kavaapalma aj mne puchnu len kotniky,ale ked si dam gumaky tak ma to tam tlaci jak svina 😠 neviem ako by som sa vyzuvala u dr 😕

misza1
19. máj 2013

devcata omlouvam se zanedbavam vas...😅 vetsinu casu prospim,pak si vas zacnu cist a kdyz chci odepsat jsem tak unavena ze zas usnu. noveho nic,lezim v nemocke cekam asi na zazrak,zitra chci jit domu:( jedna z izby co dostala vyvolavacku uz sla na sal rodit.
u nas to asi jeste bude na dlouho. je mozne ze budu jeste prenaset otevrena na 4cm.

janka_k
19. máj 2013

@katuska54 ja to sledujem na SHMU (model aladin) tam je to aj na hodiny, tam to byva celkom presne, to v telke moc nemusim 🙂

katuska54
19. máj 2013

dnes na veceru treska a teraz by som ju najradsej hodila do .......fuuuj je mi zle na grcku ☹

kavaapalma
19. máj 2013

@katuska54 tak to nesranduj,lebo ja som u rodicov a gumaky mi ma zajtra doniest mm,no moze byt,ze aj mna budu tlacit,tak to si ma teda nepotesila 😢
@misza1 takze stale ti nechcu dat vyvolavacku?

katuska54
19. máj 2013

@janka_k no Illkovi vacsinou pocasie nesadne...a ako ma byt v utorok okolo obeda teda?