icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
20. máj 2013

Inak moj muz je vzdy strasne zvedavy, ked som na konikovi a vypytuje sa, co si tu piseme 🙂 strasne s tymi chlapmi 😀

delica
20. máj 2013

@misza1 oooo, Miška rodí a ja to prespím!!! Osky malinký, no vitaj pomaly už na vzduchu!

delica
20. máj 2013

@slavka_a_maros hehe, ja tiez manzela updatujem, co je nové :D

janka_k
20. máj 2013

baby citala som tu teraz taky clanok od jednej novej mamicky, a trochu ma zaskocilo ze pomaly najneprijemnejsie bolo vysetrenine ci je otvorena a na kolko
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/kriketa/clan...

druhorodicky alebo tie co to uz maju za sebou, fakt je to take neprijemne? alebo tie co porodite skor, dajte potom detail o tomto prosim

maria200981
20. máj 2013

@janka_k
to vysetrenie na kolko si otvorena bolo pre mna ako ked doktor na poradni kontroluje krcek....cize par sekund a bezbolestne tak neviem...

janka_k
20. máj 2013

@maria200981 tak take zvladam, sak to som uz "parkrat" absolvovala, bala som sa ze to je nejako horsie

maria200981
20. máj 2013

@janka_k
nie nie neboj sa.....inac viem ze kazdy porod je iny...ale ja ako prvorodicka som sa tiez bala a nakoiec moje predstavi boli horsie ako som si myslela....skor su pripady ked mamicky stresuju...so vsetkych pribehov a filmov.. a vreali ked je po..si uvedomis ze to vlastne az tak "nebolelo" ...da sa
cim menej na porod myslis a cim viac mu budes otvorena psychicky tym to pojde lahsie neboj nic:

ked som cakala dcerku tak som mala v hlave jednu predstavu ktora mi pomohla: hovorila som si ze pocas porodu niesom dolezita ze v podstate to babo chce vyjst von , ze to je jeho "den" ...nie moj...seba som moc neriesila....ja som v tej nemocke na to aby som mu pomohla ako najviac sa da.....zameriavala som sa na babo..a tym som nejak upustala predstavu vlastnej bolesti...snazila som sa mu pomoct najviac ako sa dalo aby uz bolo pri mne🙂 a spolocnymi silami sme to bravurne zvladli🙂

delica
20. máj 2013

@janka_k vraj je brutal ten hamiltonov hmat, ked ti mechanicky porodnik natrhne plodové obaly

katkatara
20. máj 2013

@janka_k No vieš, ak tú dotyčnú bolelo toto,tak neviem , ako zvládla samotný pôrod 😕 .Ale vieš, každá sme iná, máme iný prah bolesti. Radšej nič nečítať, len si to prežiť 🙂

anicka.be
20. máj 2013

@misza1 jeeej Miska, drzim palce, aby si to mala rychlo za sebou!!!! Posielam energiu 😉

katuska54
20. máj 2013

@misza1 Miska drzim palce 🙂 uz to mas asi aj zasebou...ja som to prespala.

katuska54
20. máj 2013

@slavka_a_maros
@hobit
@willy_wonka @delica
@janka_k tak ja sa len so zmrzkou neuspokojim 🙂 ja musim mat aj rybku 😀 ja som moooc pazrava 😝

delica
20. máj 2013

@katuska54 :D to musis napisat tak, ze Barborka (ak ste teda nezmenili meno) sa neuspokoji len so zmrzkou, nie ze ty si pažravá :D
Este mas 23 dni, co sa mozes na nu vyhovorit 😀

katuska54
20. máj 2013

inak good morning tehulky 🙂 dnes som si trochu viac pospala a trochu som aj poupratovala...ale len tak,aby sa nepovedalo 🙂

katuska54
20. máj 2013

@delica no premna je to zatial Barborka,ale mm vymysla nad Mirkou a nad Hankou...tak ja neviem 😒 zakolko to mam? ze 23 😕 jej to ale uteka...

delica
20. máj 2013

@katuska54 a tak vy mate dobre priezvisko, vam bude pasovat vsetko 🙂))
mozes dat dlhe aj kratke krstne meno, aj tradicne, aj menej tradicne

kavaapalma
20. máj 2013

@misza1 drzim palce a hadam to uz mas aj za sebou 😉

katuska54
20. máj 2013

@delica kolega v robote mi hovoril,ze dajte Bozena 🙂 bude bozena nemcova a ked sa bude v skole o nej ucit aspon to nezabudne...Pako 😠

delica
20. máj 2013

@katuska54 no pako, ale nieco tom bude, mozno by z nej bola spisovatelka.
Mne sa pacil Kristian - ale k nasmu priezvisku veru nepasuje

janka_k
20. máj 2013

@delica aj mne sa pacil aj Kristian, ale nepaci sa mi Kiko, a nemohla by som mu hovorit zdrobneninou takou akou by sa mi pacili, tak som to potom vyskrkla z toho prveho zoznamu 🙂

janka_k
20. máj 2013

@katuska54 nahodou to by bolo dobre s tym menom, mala by to lahsie na slovencine 🙂 🙂

katuska54
20. máj 2013

@delica
@janka_k ale nebude Bozka..kazdy by jej hovoril Bozka- karboska 😀 bude Barborka a hotovo... B jak B

katkatara
20. máj 2013

@katuska54 Barborka je krásne meno, ja som ho tiež chcela,ale mm nevie R 😀 , takže chytal tjaumu 😀

delica
20. máj 2013

@janka_k no aj ten Kiko, aj to ma odradilo....to iste pri Viktorovi - Viki to sa mi tiez nepaci.
mne dosledne nasi hovorili Tatiana, Tatianka a aj tak som skoncila v dospelosti ako Táňa, ale uz som si na to aj zvykla.

zuzka444
20. máj 2013

@misza1 Miška tak Vám drzim obom palce aby ste to s Oskym zvladli 🙂..a hadam uz je aj vonku xi xi 🙂

jankastubka
20. máj 2013

tak ja som naspat z poradne v nemocke - dnes nerobili ani sono, a opat to bolo take rychle ze som si ledva stihla vyzliect o obliect gatky. Tym padom stale netusim ake velke dieta mam.
A bola som aj u anesteziologicky ohladom epi a konecne prva co ma povbudila. Velmi mila, sama epi mala a aj jej kolegyna a kolega sa k tomupriklanali, ze si to treba dat a z zbytovne netrpiet. A ze nechapu preco to doktori v nasej nemocnici tak odmietaju. Hned mi je lahsie na dusi.

anicka.be
20. máj 2013

@jankastubka ja mam poradnu vo stvrtok, aj odbery na zrazanlivost krvi (pre EDA) , uvidime dokedy budeme 2V1. Tento tyzden som si povedala, ze dost bolo lenosenia, lebo som sa zacala citit velmi lenivo a tarbavo. Vcera som povysavala a umyla podlahy, manzel poskladal komodu, dnes som si v klude umyla 2 okna, poutierala prach, teraz mam siestu a potom ked sa mi bude chciet, daco vymyslim 😀
Uz by som aj sla, len mam nervy z toho, ze u nas sa EDA picha len v pracovny tyzden a od 7-15, tak mam obavy, ze na mna to akurat pride mimo toho casu 😀 Ale myslim pozitivne a vsugeruvavam si, ze to bude ako chcem 😀

anicka.be
20. máj 2013

kocky, teraz ma napadlo, ze som sa nepochvalila, ze nozky uz tak nepuchmu aj ruky trpnu len clanky prstov a v noci dlane, nie cele ruky, no na oplatku ma strasne bolia klby na zapasti pri palci. Prava ruka celkom ok, no lavu citim ako keby som ju mala vyklbenu alebo zlomenu, rano je to najhorsie, ked sa zabudnem a pouzijem ju ako normalne, tak mi klb ostane vyklbeny 😀 No coskoro tomu bude koniec!

willy_wonka
20. máj 2013

Ranko kocky 🙂 ach, tento spaci rezim na etapy ma uz zacna nudit.

Akurat som si merala brusko a mam 101-102 cm🙂 to uz prsa nedobehnu :D

delica
20. máj 2013

@willy_wonka nooooo, ja si pripadam ako figurka z clovece nehnevaj sa, hlavne, ked mam spraveny drdol - mala hlavicka, prsia nikde a potom to brušiško