Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova ja by som tiež šla, ak teda netreba cestovať 500km, to by som necestovala niekam daleko. Ale pri manzelovi by som bola...
@willy_wonka spravil ti ten hamiltonov hmat?
@delica mm isiel epi zaplatit, tani ja neviem co mi robil, nieco so sestrickou odbalovali,som myslela,te to je ta tabletka, ale tak hlboko mi smatral, zeby sa az niekam tam daleko zavadzala? no uz mi zacinaju kontrakcie, je mi do placu :D ale nebudem si hanbu robit...
@delica a som bez klystiru, dr povedal, ze netreba,ked som rano bola :D
@hobit hobitik, kua, jak sa to dycha!?
@willy_wonka drz sa Kristinka, ked ti daju EPI sa ti urcite ulavi
Au
@willy_wonka a plodová voda?
Sak ked si tam sama a chces plakat a uvolni ta to, kludne si aj poplac....
@willy_wonka drz sa...asi ti spravil hamiltna
Inak on je v tomto sparani expert...jednej babe sa takto posparal o šiestej a o desiatej porodila 🙂))
@delica este neodtiekla...nic nalez som mala grdlo 1 cm, na prst....
Ako sa meraju tie stupidne kontrakcie?
@willy_wonka drzim prsteky...... silno myslim na vas a stale tu zakukujem v akom sme stave vsetky....isto sme sa uz nejako rozrodili a to este ani jun nezacal....
inac mne celu noc tvrdlo brucho a dnes som za zobudila s pocitom ako pred menstruaciou.... uplny pocit ako keby ze som mala kramy dostat....presne takto sa zacinalo pri mojej prvej dcerke...tak som zvedava...co bude ci to ustojim alebo nie
@janka_k este potrebujem au, 2 cm, aby mi au dli epi
@delica dakujem
@hobit dakujem
Fuha... no baby radsej mi ziberte telefin, leo z interaktivneho prenosu vas tak vystresujem....hm, ked mi dojde bolest,tak mam pocit,ze sa mi chce ist na velku 😅
Janka sa neozvala?
@grelu a to by sa mi nemala pustit voda? mi povedal, ze ak zacnem trocha spibit,tak nevadi... zatial nespinim 🙂 a trenujem drzanie vlozky bez nohaviciek :D
@maria200981 dakujem 🙂
Au a zas to ide
@willy_wonka dychaj rovnomorne a hlboko az akoby do brucha a potom vsetko vydychni, nech mas cerstvy kyslik....dychat vieme vsetci, kolko nas tu je.
mna nestresujes, ja sa len bojim o teba.
a ziadnu paniku, pozri ako @grelu napisala, dobre ta posparal, za chvilu bude samko von, mne sa ani maso nestihne udusit do obeda
@willy_wonka hlboko do bruska skus
@delica ani, tak to pomaha na tu bolest v podbruskz, ale krize este doznievaju.... uz viem aky je rozdiel medzi poslickami a tymito nervydrasajucimi kontrakciami. A to som na zaciatku,super...
Aky obed bude?
@willy_wonka nic nemeraj, naco? A vstan z postele
A mm mi sem nechce sestricka pustit, no toto teda nie
@hobit preco vstat ? lezim na boku, tak to celkom zvladam
@willy_wonka ale ze je lepsie ked sa clovek prechadza lebo funguje gravitacia a lepsie sa otvaras
@willy_wonka pripadne sediet v takom podrepe a opreta o nieco alebo opacne na stolicke a opreta o operadlo
@willy_wonka Mne bolo lepsie tiez na boku predychavat....Ked som sa prechadzala,tak som sa rychlo unavila...
@willy_wonka ked budes mat silne tlaky na konecnik,tak to uz nebude dlho trvat,take co sa nedaju ovladat...

Haha, uz cakam na izbe, dr mi tam dole smatral az mi slzy vybegli a.ze mam cakat na bolesti a nezlaknut sa. Tlak mi vyletel na 140/90 . Co sa mi nezda az tak zle,vzhladom na ten stres 🙂