icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
26. máj 2013

@hobit 😒 tu to tak funguje, kedze 1 den nemas vobec mliecko a hladna byt nemoze, postupne ked sa mliecko rozbieha, tak podla toho kolko vypije materskeho, tak dokrmia. Uz sa mi mlieko spustilo, takze myslim, ze to bude ok 😉

anicka.be
26. máj 2013

prisla mi navsteva, papa

hobit
26. máj 2013

@delica ta Arnica montana..a staphysagria: Staphysagria 9ch + Arnica montana 9ch,
doporučení: Arnica 9 CH 2× denně 2 dny před porodem a po porodu- na hojení ran (aspoň týden- dává se jak u normálního porodu, tak císařského řezu)
Po císařském řezu Staphysagria 9 CH 2× denně na lepší hojení ran- 5 dní

hobit
26. máj 2013

@anicka.be no hej, len pokial babatko zasytia sestricky, nema zaujem uz tolko sat od teba...a kojenie je o dopyte a ponuke, ked nie je zaujem babatka, mlieko sa tvorit nebude...

janka_k
26. máj 2013

@hobit super to sa aj mne hodi takto podrobne, a to mi uz povedia v lekarni kolko tych bodiek na jedenkrat spapat?

janka_k
26. máj 2013

@hobit uz som to asi nasla po 5 granuliek

delica
26. máj 2013

@hobit dakujem

anjelicek26
26. máj 2013

@hobit - ja som sestrickam zakazala dokrmovat, len cistu glukozu davali... teda vodu a cukor ako energiu, ziadne mlieko z flase, ale toto striekackou. Mne nabehlo pri malej mlieko az na treti den a boli strasne horucavy... pri malom nabehlo mliecko hned, tam nebolo treba nic riesit.

katkalubkova
26. máj 2013

@anjelicek26 aj ja uz hodne oddychujem, som rada, ze som neni sama. Tiez ked trochu pochodim, porobim, uz si musim utekat, sadnut, skor lahnut, az mi prejde tlacenie a tvrd. brucha... a potom je to fajn a uz aj vecery byvaju krute

katkalubkova
26. máj 2013

@kavaapalma Tebe odisla hlien. zatka a normalne este fungujes? Myslela som si, ze nejaky kratsi cas ano..., ale ty to tahas uz dost dlho, vsak? 😉

kavaapalma
26. máj 2013

@katkalubkova no odisla mi v stredu a zbytok vo stvrtok... nie mi nie je a citim sa super,sice som pocitovala bolesti ako pri ms,ale uz zase nic,tvrdnutie mam hlavne v noci,inak pohodicka... ale citala som,ze porod sa moze rozbehnut po odteceni zatky do par hodin,dni,ale aj tyzdnov,tak ozaj neviem... este som sa maminy pytala,ze ako to bolo ked rodila mna,tak povedala,ze tiez jej nic nebolo ziadne bolesti,len jej odtiekla voda,tak isla do nemocky a tam klido-pido si spala dalej,lebo ziadne bolesti nemala,az ked jej dali vyvolavacku,tak az potom sa to rozbehlo... mozno to u mna bude tiez tak...

azmuk
26. máj 2013

Ahojte babusky. tak co je nové? @willy_wonka ty ako? dychaj dychaj. Keep calm and stay awesome!!!držím prsty 😉

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka aky je stav? 1:1 alebo este 2:1? 😀
inak si ma pobavila ked som si citala tvoje prispevky..porod v priamom prenose 😀

delica
26. máj 2013

@katuska54 no snad uz ma potom @willy_wonka

willy_wonka
26. máj 2013

Caute zeny...ja som Samko, mam sexi miery 3450g,49cm. Nezdam sa vobec velky, ale aj tak sme skoncili sekciou. Pre dobro este nerodiciek viac info nepodam. :D

hobit
26. máj 2013

@willy_wonka jeeej, vitaj, Samko na tomto svete 🙂

hobit
26. máj 2013

@willy_wonka mne mozes podat aj viac info 🙂...gratulujem 🙂

delica
26. máj 2013

@willy_wonka JA CHEM VSETKO VEDIET!!!!

delica
26. máj 2013

@willy_wonka aaaa, vitaj Samulko 🙂

erikasofiina
26. máj 2013

@willy_wonka Gratulujem 😉 aj ja chcem vediet podrobnosti 😉

skatarina
26. máj 2013

@willy_wonka fuuuha tak to teda muselo byt... Gratulujem a Samko vitaj medzi nami 😵 😵 😵

azmuk
26. máj 2013

@willy_wonka Velka gratulacia!!! 😎 a chceme vediet detaily!!!

janka_k
26. máj 2013

@willy_wonka Gratulujem Kristinka, a skore zotavenie po sekcii, o tej chcem tiez vsetko vediet.
ani to tak dlho netrvalo nakoniec, ste to stihli vramci nedele a ako super tu vahu odhadli, az nechapem, uplne presne. A JA CHCEM TIEZ VSETKO VEDIET, ved aj Miska nam povedala, aj Anicka aj vsetci.

grelu
26. máj 2013

@willy_wonka ....no aká rychlovka 🙂....blahoželám a rychle zotavenie prajem🙂

delica
26. máj 2013

@delica zlaticko, nas uz nema co vystrašiť, moju nocnu moru - hamiltonov hmat si mala, takze ja uz sokovana nebudem.
No a pekne oddychuj, zotavuj sa a potom nam napis.

willy_wonka
26. máj 2013

@delica
@erikasofiina
@hobit mate spravu 🙂

anjelicek26
26. máj 2013

@willy_wonka - gratulacia k drobcekovi, takze detaily k porodu az v juli 😀 Prajem rychle zotavenie ;)

willy_wonka
26. máj 2013

Kazdopadne, mat moznost sa aspon kusok vody napit, svet by bol ruzovejsi. To je fakt chore,ze nemozeme pit....

willy_wonka
26. máj 2013

Dakujem dievcata ku gratulaciam. Som nesmierne rada,ze to mame za sebou. Inak uz mi Samka priniesli aj na cicik a hned sa prisal, je to cely tato, aj do tvaricky. Akurat vlasky ma hnedsie po mne 🙂

willy_wonka
26. máj 2013

A parikove cislo mame "69" :D