Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Ahoj gratulujem rum co uz porodili a pridavam sa k nom mám dievcatko Elenku 2570g a47 cm narodila sa 21.5. o 8.20 hod sme zdrave a dnes sme statstne dorazili domov.
@willy_wonka a tatika uz poslali domov? Samko je aky sikovny, hned vie, ze cicik je dobry 🙂))
@willy_wonka vitaj na svete chlapcek 'drobcek' 🙂 skore zotavenie zelam 🙂
@willy_wonka Samko, vitaj medzi nami! Krasny zivot Ti prajem 😉 Odvaznej mamine zase rychle zotavenie, si frajerka! 🙂
@janka_k
@delica tak toto mi napisala moja homeo poradkyna este k tym homeo po sekcii...Casto, striedat, aj kazdu polhodinu az hodinu prvy den, dalsi predlzovat intervaly..
@willy_wonka
baby mna tak strasne svrbi to brucho niekedy, uz nech je po porode, lebo niekedy je to strasne neznesitelne a chudak maly, snad mu to nevadi ked si to brucho musim skrabat
Dakujem kocky 🙂 boli ste skvele publikum 🙂
Tani, tatinka poslali domov, tak isiel mamine vyrozpravat story. Ale prekvapil ma,bol uzasny 🙂
a uz sa roluje maternica, vitaj bolest. Dlho sme sa nevideli.
@leus10 krasne,gratulujem. Ani som nepostrehla, ze sa chystas rodit. Ci si to utajila?🙂
@hobit kde, ake homeo.... nevidim 🙂
Dakujem dievcata tyzden som tu nebola takze mi asi chvilu potrva kym vas docitam kolko babetiek mám pribudlo ?
@willy_wonka akurat dnes sme to tu riesili s Tanickou a Jankou...Staphysagria 9ch + Arnica montana 9ch,
Willy_wonka dakujem nestihla som dat vediet v pondelok mi vyskocil tlak mala sa s polohy ko trosku pohla Do polohy nozickami takze s poradne som vybehla Ken po veci a v utorok sekcia a tyzden bez,netu .ako som åostrehla ty si tiez po takze gratulujem a prajem vela zdravia a uspesne kojenie
@hobit jaj, to som chcela vediet. Ale napis mi to aj do tej spravy,prosim 🙂
Babyyyy, podte rodit. Je to prča :D
Na izbe som s tiez 25rocnou mamickou tiez je po sekcii, tiez mala TP 1.6 a tiez ma chlapca 🙂 odpis ak si tu a citas,potom dk mna hod kapesnik :D
@willy_wonka hahaha, ja este trochu pockam, nie som pobalena 🙂 🙂 a cievkovanie je teda pohoda hej? no este daj zajtra vediet ako zvladas vstavanie z postele s tymi bolestami maternice spolu
@willy_wonka zlatko, mna tam mas ako na koni 🙂 mozno ta dojdem pozriet v utorok, ako pojdem na ARO, ked budes ok. To budes uz podla mna ficat ako vrtula :D.
@willy_wonka ja by som rada, len tej mojej dcere sa nechce 😒 uz som skusala vsetky finty na vyvolanie a nic..
Ale ty si nejaka celkom vesela, na to, ze si mala taky tazky den, to je super 🙂
@willy_wonka a nie je to @slavka_a_maros ona ma tusim tiez 25

BA - boli sme prave na rybke, na kolobezkach :D bola bozska, ocko si dal koleno a tiez vyzeralo dobre + zmrzka ako dezert...hmmm...uz sa tesim ked sa tam stretneme s kocikmi 🙂