icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
26. máj 2013

@willy_wonka Samko je star 😀 uplne sa spapanie.

delica
26. máj 2013

@katuska54 som velice aktualizovala tabulku s junovkami, ze tam dam kristinku a leus, no snad sa podarilo a dosli este kamosky na rychlo, doniesli mi plienky latkove, sme sa dojimavo so slzami v ociach lucili v branicke, lebo uz ma uvidia už bez pána bruška. No a este som tu mala kamosa, co robi financne poradenstvo, chcela som zmenit poistku, v pripade ze umriem pri porode, nech moj syn a manzel su faaaakt dlho zabezpeceni :D, tak povedal, ze tomu sa teraz nebude venovat :D a skoncili sme pri poistke za auto a dom.
Richard sa pučí, asi sa teší za Samkom 🙂))

delica
26. máj 2013

@hobit
@katuska54
a ja budem o dve poschodia nad vami a budu mi snad uz zasivat brucho 😀. Ehm...az o dva dni neskor, uz tiez chcem mat potom.

katuska54
26. máj 2013

@delica take slova ani nevyslovuj..fuuj! tvoj mm a Risko budu bohaty ked budes s nimi 😀 a dobre ti povedal,davam mu zapravdu.
no este si uzi pana bruska,uz budes len spominat nanho 😉
a Samko je teda fesak..uplne nununu na spapanie 😀

zuzka444
26. máj 2013

@willy_wonka Gratulujem k malemu Samkovi.vela.zdravicka obom a rychle zotavenie 🙂

bombulka200
26. máj 2013

@leus10 gratulujem 😵

@willy_wonka gratulujem 😵

susannah
26. máj 2013

@hobit ja mam tiez homeo nachystane k porodu,ale trosku ine. Na striedacku actaea racemosa a caulophyllum na podporu kontraktacnej cinnosti a po porode arnica a china. A na rozbeh laktacie ricinus communis. Ale citala som aj o tych, ktore spominas ty. Po porode daj vediet, ako to zabralo 😉

skatarina
26. máj 2013

Baby uz som sa to pytala,ale su tu nejake Kosicanky?

hobit
26. máj 2013

@delica jezisi fak, to ma ani nenapadlo, ze aj ty tam uz v stredu budes 😅
@katuska54 a v stredu tam budes kedy teda? ci co som nechapava? 😝
@susannah caulophyllum mam aj ja, je to komplex spolu s gelsemium, ale baby idu sekciou, s ktorymi som sa bavila o tom tak to by im bolo na nic..kedy a ako zacnes uzivat to caulophyllum?

katkatara
26. máj 2013

@willy_wonka Blahoželám k fešáčikovi a rýchle zotavenie 🙂

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina ja som z Košíc 😎

katuska54
26. máj 2013

@hobit v stredu som obj.na 9:00 ale ci ma zoberu presne ani srnky netusia. tak sa vidime v stredu 😉
a pochopila si to dobre,asi som to blbo napisala 🙂

skatarina
26. máj 2013

@bombulka200 Konecne niekto,mala som pocit,ze budem rodit sama 😀
A kde sa chystas rodit? Ja v Saci. Skoda,ze mas termin az na konci juna ...

milionova151
26. máj 2013

@skatarina aj ja som z kosic, vlastne kosice okolie 🙂

katkatara
26. máj 2013

@leus10 Gratulujem k Palculienke 🙂

susannah
26. máj 2013

@hobit jaj, to som si nevsimla. Mne homeopatka dala takyto program: actaea 9 ch 2x denne 14 dni pred porodom. Ked zacne porod (kontrakcie), tak potom brat na striedacku kazdych 10 min actaea 5 ch a o 10 min caulophyllum 5 ch. A gelsemium brat len pri pocite strachu z porodu. Po porode arnica 9 ch 3x denne 3 dni a china rubra 9 ch 2x denne 10 - 15 dni. A ten ricinus po porode 2x denne na laktaciu. Ty to mas ako?

hobit
26. máj 2013

@katuska54 ok, tak mozno sa vidime 😉

skatarina
26. máj 2013

@milionova151 ja som tiez z okolia,prestahovali sme sa z mesta. A ty sa kde chystas rodit?

hobit
26. máj 2013

@susannah ja to este presne nemam 😀

delica
26. máj 2013

@katuska54
@hobit
aj ja som šiši, budem mat v stredu sekciu 🙂 takze najmenej vsetky 4 budeme pod jednou strechou

susannah
26. máj 2013

@hobit aha 😉

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina ja tiež v šaci 😀

katuska54
26. máj 2013

@delica slavna 4 pod jednou strechou 🙂 idem vypit cajik a pojdem do hajan.
dobru noc vsetkym cakatelkam a aj maminkam 😵

hubenourova
26. máj 2013

@skatarina aj ja 🙂

hobit
26. máj 2013

@katuska54 ja uz som vypila a zehlim...dobru noc
@susannah arnica sa tiez niekedy odporuca zacat 14 dni pred porodom...aj to caulophyllum, ale trosku sa bojim, aby som to moc neurychlila...no ale kedze mi zacala odchadzat hlienova zatka, asi zacnem uz s oboma, 1x denne 2-5 guliciek, po natupe kontrakcii caulo kazdu polhodku a po porode arnicu 1. den kazdu hodinu po 1-2 gulickach a intervaly predlzovat...ricinus mam tiez komplex, 2-3x denne

skatarina
26. máj 2013

@bombulka200 podla mna najlepsia nemocnica v KE.Rodila som tam pred rokom a nemozem porovnat z novou nemocnicou 😉 .Mas zazmluvneneho lekara? Ja nie a ani neplanujem.Vsetci su tam v pohode.
@hubenourova super a kde planujes rodit?A termin mas kedy?

hubenourova
26. máj 2013

@skatarina ja budem rodiť v novej, už mám aj vybaveného lekára aj prvú poradňu u neho za sebou.

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina ano aj prvu som tam rodila a som bola spokojná ... ano mám dr. vybratého .. pri nom som odrodila aj prvu ale vtedy som si nevybavovala nikoho len som mala stastie ze mal sluzbu ... Dosedla 🙂

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina do novej by som ja osobne nešla ... nepočula som dobré recenzie aj ked je to asi individuálne... ked už tak radšej do starej ale aj tak šaca sa mi vidí naj hlavne preto že s nou už mám skusenosť tak nebudem vymýšlať s inou 🙂

skatarina
26. máj 2013

@hubenourova a u koho? Ja som rodila prve pri Suchanekovi
@bombulka200 🙂 Dosedla je kapacita ... Ja som natrafila na Lendaka,taky starsi a on bol taky srandista,ze som ani nezbadala,kedy som porodila 😀
V novej su tiez dobry lekari,ale tie izby a prostredie to je des.Neda sa to porovnat so Sacou.Neviem ci sa tam nieco zmenilo,ale asi ani nie...