icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina poznám aj Lenďáka, ked som chodila posledný mesiac na poradne tak raz som na neho natrafila, no ano srandiista to je taký sympaťák, keby tam nebol dosledla tak asii jeho by som volila... 🙂

skatarina
26. máj 2013

@bombulka200 oni su tam vsetci super lekari,preto nezazmluvnujem....Radsej si doprajem pre seba nadstandart...ak sa mi vobec ujde,lebo nejako je to tam stale preplnene.... 😒

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina no ja tiež oficiálne nezazmluvnujem .. ja som rovno jemu písala mail a sme sa dohodli na prvej poradni... oficiálne zazmluvnenie je dost drahe ... no a ja by som potom po pôrode chcela 2-postelovu izbu dufam ze bude nieco volnee ..sama nechcem byt na izbe, by mi bolo smutno 😅 🙂

skatarina
26. máj 2013

@bombulka200 mne sa pred rokom usla dvojka za 10 eur.Nechcem ist velmi do novej casti,lebo babatka su daleko...
Prvu noc som bola vo vzdycharni,lebo nebolo ziadne miesto volne,nastastie nikto nerodil,tak bol klud.

hubenourova
26. máj 2013

@skatarina u primara. ano to prostredie je des, ale tym, ze som prvu dceru porodila predcasne a teraz to tiez vyzera vseliako ale na prenasanie urcite nie, tak budem vdacna za to ked bude detska jiska len cez chodbu. Ale verim tomu, ze ju teraz nebudeme potrebovat. Keby som mala 100% istotu, ze to bude vsetko na 100% dobre, tak idem do sace.

bombulka200
26. máj 2013

@hubenourova škoda že v šaci nieje lepšie oddelenie pre novorodencov .. take ako v novej ...

@skatarina ja som tiež prvu noc bola na vzdychárni lebo nebolo volne a vtedy sa tam aj prerábalo takže tam na novorodeneckom bol chaos... ja som mala dvojpostelovu za 14 eur... rok 2009

skatarina
26. máj 2013

@hubenourova ved jasne ty sa musis citit pohodlne.Inac aj moja prva dcera bola na jiske,ale len dva dni.Chytila som nejaku infekciu v porodnici...To prostredie je naozaj des a tie zachody.... ☹ .V Saci je vsetko nove,ciste... a hlavne zachody a sprchy su na izbe.

hubenourova
26. máj 2013

@bombulka200 no skoda, ale prvorade je pre mna dieta, nie moje pohodlie (nic v zlom,ale po mojej predchadzajucej skusenosti). Ale spolieham sa na samostatnu izbu 🙂

azmuk
26. máj 2013

@bambina18 ani u mna to na porod nevyzera, ale ked tu citam jak sa tu vo velkom rodi, tak sa radsej pripravujem na vsetko 😉

hubenourova
26. máj 2013

@skatarina to sa da vyriesit samostatnou izbou, ja sa na nu spolieham. A moja dcera tam stravila 20 dni :(

skatarina
26. máj 2013

@bombulka200 V piatok som bola na poradni a bolo plno,tiez tam boli mamicky po porode na vzdycharni a mna tam supli na monitor...no nic prijemne... 😒

bombulka200
26. máj 2013

@hubenourova ved jasné 😉 pokial si aj prvu mala predcasne a teraz to vyzerá ze tiiez to bude skôr tak určite je prvoradé dietatko 🙂

bombulka200
26. máj 2013

@skatarina fuuu ozaj?takze opäť tam je plnka... to asi stáááále ... strasne vela rodičiek tam maju ...

skatarina
26. máj 2013

@hubenourova keby sa to dalo objednat,ale neda sa.Mne sa vtedy usla jednopostelova so sprchou,ale wc tam nebolo...to bola skoda.Jedno wcko pre 6 izieb ...no hroza

hubenourova
26. máj 2013

@bombulka200 tak tak, ja nic rizkovat nechcem.

bombulka200
26. máj 2013

@hubenourova to ti verím 🙂

hexina
26. máj 2013

@bombulka200
@skatarina caute baby, ja som tiez z ke a termin mam 22. jun a tiez rodim v Saci 🙂

delica
27. máj 2013

dobre pondelkové ráno babulky! tak pre niektoré z nás toto bude posledný týždeň s bruškami 🙂)), tak vykročme tou správnou nôžkou do tohto týždňa.

hobit
27. máj 2013

@delica dobre ranko...ja som si vecer myslela, ze to je posledna noc, nie tyzden...uplne som presvedcena, ze budem rodit inak ako Tobiho, je uzas pozorovat ako sa telo pripravuje, to som pri nom vobec nemala...a celu noc som rodila v sne samozrejme 😀

delica
27. máj 2013

@hobit nemyslíš vážne 🙂 ved este máš čas. Poslíčkovia poslíčkovali?

zuzu101
27. máj 2013

@hubenourova ja som teraz v novej nemocnici zatiaľ na rizikovom a poviem tí pravdu, budem rada, ak porodim a budem mať miesto aspoň na chodbe😀.je tu vkuse plno, deň a noc sa tu rodí, majú tu čo robiť. Mamičky po pôrode ležia tu na rizikovom a detičky im nosia.ja mám v pláne tiež nadštandard, ale neviem neviem...ináč pred 4rokmi to bol des a teraz som ostala prekvapená.izby vymalovane, sprchy a wc prerobene.dá sa to tu prežiť😉.

hobit
27. máj 2013

@delica poslickovali veru, a riadne...ja viem, ze mam, aj Matymu to vysvetlujem, ale evidentne ma ma na haku uz teraz 😀

slavka_a_maros
27. máj 2013

Dobre ranko 🙂 zajtra zase poradna a konecne aj utz, tak som zvedava na krpanu, ako vyrastla 😉
@delica tak este uzivaj brusko, kym sa da!
@willy_wonka nie nie, ja nerodim! To som len odpovedala janke na otazku, ci ja nie som ta 25ka, co s tebou lezi 🙂
@hobit o 9 mam utz a potom sa posadim pred dvere 25, ty tam mas zajtra poradnu?

silvianm
27. máj 2013

@delica ze dobre,dobre ranko..ja sedim v cakarni na poradni a vyskocil mi tlak..no som zvedava co dalej..

willy_wonka
27. máj 2013

Moje dieta krochka :D

hobit
27. máj 2013

@slavka_a_maros ja nie, ja v stredu 10.50, zajtra tam bude Katka, ale tusim az o 11tej na utt

anjelicek26
27. máj 2013

@hobit - juj ja mam podobne pocity, tlaky dolu, poslickovia, ja jaaaj. Hadam to do soboty aspon nejako doklepeme..drahy sikovny si dnes este doma mobil nechal, ved klasika 😝 Takze keby volaco, volam jeho sekretarke alebo sanitku 🙄

hobit
27. máj 2013

@willy_wonka krochka blahom, ze je pri tebe 😉

hobit
27. máj 2013

@anjelicek26 no tak hrame kto dlhsie vydrzi 😀

slavka_a_maros
27. máj 2013

@hobit som citala tu vasu konverzaciu a nejaka som z toho bola domotana🙂 ze kto kedy