Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka Ahoj. Gratulujem k Samkovi a veeeela zdravicka Vam obom prajem 🙂
@slavka_a_maros Katka zajtra o 11tej a v stredu o 9tej a ja v stredu 10.50 🙂
@hexina ahoj,no to by ste sa mohli stretnut s @bombulka200 😉
@anjelicek26 sa cudujem,ze vobec isiel do prace....bez mobilu bude ako bez ruky ...
@anjelicek26 no nas ma asi o 300 g viac takze tiez ziadna slava...a dieta mam doma a este aj navsteva pride...
@hobit - Saska je v skole a maleho zobrala opatrovatelka, aspon volaco. Len ja mam pocit, ze to je tomu nasmu tvrdohlavcovi vsetko jedno, chce trosku potrapit maminku... ja tieto tlaky fakt z nemusim 😖
@skatarina - no ako ho poznam pri prvej prilezitosti to otoci domov si ho vziat, ale od rana ma meetingy 😝
@zuzu101 ja som tam tiez lezala pred 4 rokmi, aj ped 3 aj pred rokom...Stále som bola sama, takže som ti neriešila a ako som už napisala pre mna je prvorade dieťa. Idem cez primára na plánovanú sekciu, tak pevne verím, že izba bude 🙂
no my se odsud asi nedostaneme... zas nam vysly na hovno testy☹ z tech nervu budu za chvili mit misto mlika tvaroh☹
Dobre ranko 😉 inak baby som sa chcela opitat ze ked som bolo v poradni v 35tt tak moje babätko malo okolo 2500g.Teraz som v 39+3 tt myslite ze mi este podrastol?Ak ano tak priblizne kolko?Moje prve dieta malo 2800g ked sa narodila 😉
@misza1 a čo má vlastne malinký aké zlé výsledky, neviem nejako som to tu nepostrehla.....a nezávidím ti, viem si živo predstaviť ako sa cítiš v nemocnici...veď doma je doma...ale neboj hádam to už dlho nepotrvá a konečne pôjdete s Oskym domov a budete pekná, šťastná rodinka konečne pokope 🙂
@misza1 Oskarko, nevymyslaj uz tolko ☹ to ma stale tu zltacku? Chudatko malinke
@erikasofiina mysli pozitivne, urcite podrastlo. Ved posledny mesiac naberaju najviac na vahe. A aj tie odhady nie su presne, casto sa seknu aj o pol kila, takze hlavu hore 😉
@erikasofiina moj malinky mal v 33tt, ked som bola naposledy 2200 g, presne podla takej tabulky co mam doma, podla tej tabulky ma mat v 35tt priblizne 2500 g a v 40tt moze mat aj o kilo viac ako v 35tt, takze je dost mozne, ze poriadne podrastlo babatko aj tebe
@hubenourova @zuzu101 aj ja som lezala v novej na rizikovom asi 9 tyzdnov dozadu a nie je to take hrozne..da sa to tam v phode vydrzat...aj vtedy bola plnka..mamicky lezali tam pri nas..mali samostatne izby..ja kebyze mam problemy tak idem rodit tam...ale rozhodla som sa pre sacu pre zmenu..chcem skusit ako to tam vyzera :D
@wewuska26
@slavka_a_maros no bohuzel tim ze je deive narozeny a mame krevni neshodu tak se mu tezko bojuje.ale pozitivni je ze se ro nezhorsilo tak snad zitra...(to uz tu bylo od patku 3x).
jupiii.. mame 3550 g a zatial som na zamok 🙂 tak si este uzijem 2 v 1 🙂
dobre ranko dievcata 🙂
@slavka_a_maros takze ja mam zajtra poradnu a budem tam sediet od 10:00 na 26 😉
@hobit uz aj ty sa chystas? ved ma vsetky predbehnete...vsetky junovky co maju termin po mne uz su maminy alebo uz zacinaju rodit..a ta nasa mala nie a nie...
@willy_wonka blahom krochka 😀 inak ako? uz chodis?
tehulky, ma tu niekto termin v polovici juna a planuje rodit v kochu?

@hobit - no ja ti to prvenstvo rada prenecham 😅 Ja chcem junovciatko 😅 😅 Jaaaaj hadam sa ten krpcek umudri, ved kam sa ponahla, ked nema este ani 2,5 kila 😝 Takze dnes len nohy hore a oddychovat, nastastie nemam deti doma a da sa to..