icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

skatarina
27. máj 2013

@delica no neodcudzujem fajciarky,ja nefajcim ,ale v porodnici? 😠 😠 😠

slavka_a_maros
27. máj 2013

@skatarina @delica no ak ta stihnem na sestonedeli a mm nesklame a donesie, tak si dame 😉
to bola teda fakt zodpovedna matka 😒 krava!

delica
27. máj 2013

@skatarina
@slavka_a_maros
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/27-05-201... by som ju zfackala 🙄

@slavka_a_maros no a aky mas plan? kedy sa pridas k nam?

slavka_a_maros
27. máj 2013

@delica moj plan je kazdy den rovnaky: dnes idem rodit! 🙂
Ale furt nic 😒 ked mi zajtra povie, ze stale na spic prsta, tak jej tu ruku asi zlomim...

anjelicek26
27. máj 2013

@slavka_a_maros - xixi ale no 🙂 Ten nalez sa z uplne zavretej moze zmenit za par hodin, nemusis sa otvarat postupne, ono sa to moze posunut aj naraz 🙂 Mne pri malej este 12h pred tym, nez prvy raz zakricala tvrdili, ze nezrele porodne cesty, vsetko zavrete, robime zajtra cisarsky, je velka a po termine... no a ziaden nebolo uz treba.

skatarina
27. máj 2013

@slavka_a_maros aj ja som na spicku prsta a rodit sa chystam az o tyzden 😉 .V stredu mam poradnu,tak uvidime

slavka_a_maros
27. máj 2013

@anjelicek26 🙂 ja viem, ze ty si to mala taku rychlovku, tym sa aj utesujem, ze aj u mna to tak urcite bude 😉
krpec sa dufam este netlaci von? citala som, ze si mala nejakych intenzivnych poslickov 😒

anjelicek26
27. máj 2013

@slavka_a_maros - no tlacit sa tlaci dolu riadne, tlaky a aj poslickovia... aj ked nic nerobim 😝 Takze ja som nejako stratila vieru v to, ze vydrzime do terminu, tak teraz dufam, ze aspon do vikendu tam ostane 😀

slavka_a_maros
27. máj 2013

@skatarina ja som na spicku uz mesiac a aj krpata je klesnuta v porodnych cestach velmi nizko uz mesiac...a furt nic 🙂 ani tuk

katkatara
27. máj 2013

@delica Ja s mm sa doteraz smejeme,že prvé dieťa bolo pokusné 🙂 A už bude mať 7 rokov a je OK 😀

misza1
27. máj 2013

@delica na to je lepsi byt s nekym nejlepe vicerodickou. ja jsem se sice stydela ale porad jsem se ptala na vsechno co me napadlo😀

zuzka444
27. máj 2013

ahojte baby tak podavam hlasenie z ctg kopce ako himalaje zachvilku pojdem 🙂

silvianm
27. máj 2013

@misza1 no drzim drzim 🙂 dnes poradna dopadla dobre..este aby som neprenasala 🙂 No musi to tam byt na nervy.. uz aby ste boli doma..

majkafer
27. máj 2013

@willy_wonka
Gratulujem 🙂 🙂 Len nech ste zdraví a šťastní!!

slavka_a_maros
27. máj 2013

@zuzka444 fiiiiha!!! Ste sa poponahlali 🙂 tak nech to mas rychlo a bezbolestne za sebou 😉

zuzka444
27. máj 2013

@slavka_a_maros no ale bezbolestne este heh...uvidime v stredu mam poradnu a zrejme mam vypocitany zly termin porodu...2 tyzdne to robi.cize ja uz som podla spravnosti 38 tt heh.tak uvidime ;)

kavaapalma
27. máj 2013

@willy_wonka obrovska gratulacia,celej rodinke vela zdravia a nech Samko robi svojim rodicom len samu radost...

katuska54
27. máj 2013

@zuzka444 ale sa nam to tu rodi 😉 nepredbiehajte sa baby 😀

zuzka444
27. máj 2013

@katuska54 no vsak uvidime dokedy vydrzime heh.ja sa citim fajn xi xi.tak uvidime he he.ale ja som.mala tusaka ze zachvilku to uz bude he he.

katuska54
27. máj 2013

baby ja som prisla nato preco sa nasej malej nechce na svet. este nema meno,tak si povedala,ze nebude otravovat 😀

anjelicek26
27. máj 2013

@katuska54 - jej chudatko bez mena 😅 😅 No to by som sa ani ja neponahlala 😀 😀

@zuzka444 - ty sa drzkaj, taketo predbiehanie veru 🙂 Sa uz babulku nechce cakat 🙂

katuska54
27. máj 2013

@anjelicek26 my mame tych mien niekolko,ale mm sa este nerozhodol 😒 ja ale chcem Barborku,tak dufam,ze to prejde 😉

anjelicek26
27. máj 2013

@katuska54 - Barborka je peknucke, ja som strasne chcela Izabellu, no holt ale mame pre toto meno cudnu vybavu medzi nozickami 😀

kavaapalma
27. máj 2013

@leus10 gratulujem k nadhernej bambulke,vela zdravicka prajem... 😉

zuzka444
27. máj 2013

@anjelicek26 tak je friska :D.....ale tak mala citi ze uz mam vsetko nachystane a uz moze prist 🙂...a asi aj vie ze mi je to brusko tazke xi xi...ja hovorim stale toto bude najlepsie dieta na svete.v noci ma neha vyspinkat nejake extremne kopance nerobi....nestazujem si asi som.otvorena nebola a ani brusko mi netvrdlo.xi xi.

katuska54
27. máj 2013

@anjelicek26 no a my sme chceli Lucasa a tiez to mame medzi nozkami ...... 😀

anjelicek26
27. máj 2013

@zuzka444 - slusne dievcatko 🙂 Hadam si nas vezme priklad, do vikendu v brusku, potom kludne von 😅

zuzka444
27. máj 2013

@anjelicek26 no aj my to mame s drahym naplanovane on robi 12 cize 4 dni je doma a 4 dni robi heh.tak mala musi ist von ked bude mat predposledny den volna lebo ked nas pustia domov aby mal volno :D.heh a este by bola uplne uzasna keby mam super porod ale verim ze bude zatial nemam strach sa tesim xi.skor mam strach o draheho ked bude sam doma :D

janka_k
27. máj 2013

@katuska54 kati my sme s tym menom narovnako, mm sa nevyjadril uplne, takze stale su v kurze 3 mena 🙂

katuska54
27. máj 2013

@janka_k maju navsetko cas,ze 😵 aj u nas su 3 mena 🙂