Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@skatarina
@slavka_a_maros
http://krimi.noviny.sk/cierna-kronika/27-05-201... by som ju zfackala 🙄
@slavka_a_maros no a aky mas plan? kedy sa pridas k nam?
@delica moj plan je kazdy den rovnaky: dnes idem rodit! 🙂
Ale furt nic 😒 ked mi zajtra povie, ze stale na spic prsta, tak jej tu ruku asi zlomim...
@slavka_a_maros - xixi ale no 🙂 Ten nalez sa z uplne zavretej moze zmenit za par hodin, nemusis sa otvarat postupne, ono sa to moze posunut aj naraz 🙂 Mne pri malej este 12h pred tym, nez prvy raz zakricala tvrdili, ze nezrele porodne cesty, vsetko zavrete, robime zajtra cisarsky, je velka a po termine... no a ziaden nebolo uz treba.
@slavka_a_maros aj ja som na spicku prsta a rodit sa chystam az o tyzden 😉 .V stredu mam poradnu,tak uvidime
@anjelicek26 🙂 ja viem, ze ty si to mala taku rychlovku, tym sa aj utesujem, ze aj u mna to tak urcite bude 😉
krpec sa dufam este netlaci von? citala som, ze si mala nejakych intenzivnych poslickov 😒
@slavka_a_maros - no tlacit sa tlaci dolu riadne, tlaky a aj poslickovia... aj ked nic nerobim 😝 Takze ja som nejako stratila vieru v to, ze vydrzime do terminu, tak teraz dufam, ze aspon do vikendu tam ostane 😀
@skatarina ja som na spicku uz mesiac a aj krpata je klesnuta v porodnych cestach velmi nizko uz mesiac...a furt nic 🙂 ani tuk
ahojte baby tak podavam hlasenie z ctg kopce ako himalaje zachvilku pojdem 🙂
@willy_wonka
Gratulujem 🙂 🙂 Len nech ste zdraví a šťastní!!
@zuzka444 fiiiiha!!! Ste sa poponahlali 🙂 tak nech to mas rychlo a bezbolestne za sebou 😉
@slavka_a_maros no ale bezbolestne este heh...uvidime v stredu mam poradnu a zrejme mam vypocitany zly termin porodu...2 tyzdne to robi.cize ja uz som podla spravnosti 38 tt heh.tak uvidime ;)
@willy_wonka obrovska gratulacia,celej rodinke vela zdravia a nech Samko robi svojim rodicom len samu radost...
baby ja som prisla nato preco sa nasej malej nechce na svet. este nema meno,tak si povedala,ze nebude otravovat 😀
@anjelicek26 my mame tych mien niekolko,ale mm sa este nerozhodol 😒 ja ale chcem Barborku,tak dufam,ze to prejde 😉
@katuska54 - Barborka je peknucke, ja som strasne chcela Izabellu, no holt ale mame pre toto meno cudnu vybavu medzi nozickami 😀
@leus10 gratulujem k nadhernej bambulke,vela zdravicka prajem... 😉
@anjelicek26 tak je friska :D.....ale tak mala citi ze uz mam vsetko nachystane a uz moze prist 🙂...a asi aj vie ze mi je to brusko tazke xi xi...ja hovorim stale toto bude najlepsie dieta na svete.v noci ma neha vyspinkat nejake extremne kopance nerobi....nestazujem si asi som.otvorena nebola a ani brusko mi netvrdlo.xi xi.
@anjelicek26 no a my sme chceli Lucasa a tiez to mame medzi nozkami ...... 😀
@zuzka444 - slusne dievcatko 🙂 Hadam si nas vezme priklad, do vikendu v brusku, potom kludne von 😅
@anjelicek26 no aj my to mame s drahym naplanovane on robi 12 cize 4 dni je doma a 4 dni robi heh.tak mala musi ist von ked bude mat predposledny den volna lebo ked nas pustia domov aby mal volno :D.heh a este by bola uplne uzasna keby mam super porod ale verim ze bude zatial nemam strach sa tesim xi.skor mam strach o draheho ked bude sam doma :D

@delica no neodcudzujem fajciarky,ja nefajcim ,ale v porodnici? 😠 😠 😠