icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
27. máj 2013

@katuska54 a stale mi vravi ze sak uz skoro mame meno 🙂

bebuska1
27. máj 2013

@katuska54 Katuška,aj ja som si hovorila,že malá čaká kým sa definitivne rozhodneme pre meno.Mali sme vybraté Emka a Samko,keď sme zistili že bude baba,tak ostala Ema/Emma, ale j som potom začala vymäšľať,lebo v rodine aj blízkosti už Emy sú,tak teraz riešime,či bude Nella.Manžel už aj súhlasil,ale teraz riešime,či Nella, alebo Nelly.Včera som kvôli tomu tri krát revala,lebo ma tak boleli kríže,že som už myslela,že sa to rozbieha a ja formulár nevyplnený a stále mám pocit,že idem hlavou proti múru,lebo celá rodina počíta,že bude Emka a už si na to zvykli a bla bla bla 😒

anjelicek26
27. máj 2013

@bebuska1 - to je uz blbe, ked clovek povie rodine meno, potom sa do toho kazdy stara a ma pripomienky 😝 Nela aj Emka je pekne, ale teraz taaak caste 😖 Ked tak by som uz dala Nelly ;)

katuska54
27. máj 2013

@bebuska1 ja jej hovorim Barborka,nasi su zmiereny ze este nema meno a svokrovci su mi ukradnuty ked su taky aky su...takze ja to riesim iba s mm. ale Nelly je pekne meno 🙂
ale ked uz pojdem rodit,tak dufam,ze meno bude na 100% 😉

bebuska1
27. máj 2013

@anjelicek26 @katuska54 no veď som si uvedomila,že som urobila chybu,keď sme im to povedali, aj keď to boli len naše úvahy.Ja som teraz viac priklonená k Nelly - znie to mäkšie a nie je také bežné, len mm sa k priezvisku Popelková zdá byť lepšie Nella.Ale už to necháva viac na mňa,aby som bola happy 😉 Ďakujem krásne za vaše názory.Povzbudilo ma to 😀

janka_k
27. máj 2013

@bebuska1 tak k takemu mne sa hodi nela s jednym l , ale tak 100 ludi, 100 nazorov. S dvomi l to budes musiet vsade vysvetlovat a nelly s y tiez, lebo niekto ma aj i nakonci 😉

delica
27. máj 2013

@katuska54 mne sa nahodou páčila aj Lily, ked si vymyslela, ale tuším si už uplne stotožnená s Barborkou 🙂 a aj to je parádne. Ja by som si ani nevedela vybrať, kebyže čakáme dievčatko....kludne by som mohla mať aj dvojičky :D pomenovať by som to vedela

katuska54
27. máj 2013

@delica neboj aj Lilli je v kurze. ale viac som stotoznena s Barborkou 😉 budeme tahat listocky z klobuka aby uz sme sa konecne dohodli 😉

bebuska1
27. máj 2013

@anjelicek26 🙂ďakujem,babetko mám prelúskané,ale ten článok som ešte nečítala.Okrem Emy a Nely sme mali aj Mia,Lili,Zoe,Ella,Sofia :D

bebuska1
27. máj 2013

@katuska54 Kati,aj my to možno nakoniec budeme musieť tak poriešiť :D

bebuska1
27. máj 2013

@janka_k je aj Nelli s i?To som nevidela.No super,ďalšia alternatíva :D Veď to,že aj mm sa viac hodila Nela k priezvisku.Už či jedno,alebo dve l,to neriešil 😅

kavaapalma
27. máj 2013

@delica uz sa ti to teda vam krati...

evinkaslo
27. máj 2013

Dnes poradňa dopadla super.. minule bola malá priečne a doktor už plašil s cisárskym a teraz už je pekne otočená ako má byť 😀 a už má kráásnych 2600gramov 🙂)

delica
27. máj 2013

@kavaapalma jj, sme tu doma uz nachystaní 🙂))

jankastubka
27. máj 2013

No tak 26.5. o 7:03 sa narodila mala Dominika mala 2750 g a 48 cm. Este sme v nemocke a nemam pristup na net. ale sme v poriadku. Len sa este musime naucit kojit.
rzim vsetkym dalsim mamickam palce.

janka_k
27. máj 2013

@jankastubka gratulujem k princeznicke 🙂

sana23
27. máj 2013

@jankastubka Gratulujem a vela zdravicka a mliecka prajem 🙂

delica
27. máj 2013

@jankastubka Gratulujem, Janka! Tak už to máte za sebou, rýchle zotavenie ti prajem a nech je aj bambuľka zdravá a pekne pije maminkine mliečko a rastie do krásy. Držte sa!

delica
27. máj 2013

@kavaapalma no a ty ako moja milá? ako to s tebou vyzerá?

pavuciatko
27. máj 2013

@jankastubka jeeej,blahozelam,prajem vsetko dobre,hlavne,aby ste boli zdrave a aby malinka rastla do krasy🙂

kavaapalma
27. máj 2013

@jankastubka gratulujem srdecne k bambulke a plno zdravicka celej rodinke... mamine rychle zahojenie a vela mliecka 😉

evinkaslo
27. máj 2013

@jankastubka grarulujem 🙂))))

kavaapalma
27. máj 2013

@delica ja sa ani nehnem rodit,lebo chcem podrobnosti od teba... ale dnes uz total klud,oddych,relax,uz som sama uznala,ze nevladzem... aj malemu som slubila,ze oddnes vecera sa uz ani nehnem 😀
zajtra poradna,tak sa dozviem viac... aj na pasy ctg idem...

hexina
27. máj 2013

@bombulka200
@skatarina ja sa len pytam, ze kedy sa to lekarovi oplati neoficialnou cestou :D preto ma to zaujima...a 500 sa mi zda byt velmi vela..tiez zeny uz nevedia co maju pisat dakedy mam taky pocit :D

bombulka mozno sa stretneme ale ja mam citak, ze porodim skor..tak okolo 10. juna :D

azmuk
27. máj 2013

@jankastubka Gratulujem! ake to bolo? Bola to prca? 🙂

bombulka200
27. máj 2013

@hexina hej máš taký tušák??? 😀 aj ja by som chcela mat tušák ze kedy asi aby som sa veedela pripravit psychicky 😀 u mna to zatial skôr nevyzerá... uzatvorená komplet 😀 ale to sa hocikedy môze zmenit takze človek nikdy nevie 🙂 .. a som potom písala ze jedna mamička písala čo tam rodila pred 4 mesiacmi že ofic. zazmluvnenie je 230 eur.... takze ziadne ze 500

hexina
27. máj 2013

@bombulka200 hej dakujem potom som dosla k tomu dalsiemu komentu 🙂 ano mam citak, ze skor lebo ja som pred troma tyzdnami bola otvorena na spic prsta..skracoval sa mi krcok..mam tlaky dole..citim pobolievanie uz take jemne ako pri menstruacii a cakam vacsie babo vraj..tak urcite nebude chiet tam byt do terminu :D verim tomu! a mam taky citak ze to bude skor...proste zensky siesty zmysel :D

majkafer
27. máj 2013

@jankastubka aj ja gratulujem k bábike! Nech ste šťastné a zdravé!

skatarina
27. máj 2013

@hexina Tak potom sa mozno stretneme my dve 😉