Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anjelicek26 Haralampos? To co je za meno? 😕 😕 😕
@jankastubka gratulujem k dominicke. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@bombulka200 bola si dnes u neho? a ako prebieha taka poradna?
@hexina treba si dole na recepcii kupit taký vstupný lístok či čo to je za 6 eur .. v tom su už vsetky vysetrenia ktore ti budu robit .. sestrička ho pripne na tehotensku knizku ... no a ja som dnes prisla urobila mi monitor ... potom som počkala vonku a ked uz prisiel dosedla tak ma zavolala dnu .. vysetril ma napísal čo bolo treba, posrandovali sme a isla som preč 🙂 a dal mi termín na dalsí pondelok 🙂
@bombulka200 aha dobre vediet s tym listkom..a treba aj moc zobrat? a bola to tvoja prva poradna? nepytal sa na problemy zdravotne a tak?
@kavaapalma ja tiez uz len ticho sedim a rozjimam :D nad poslednymi 9 mesiacmi 🙂)) ako sme to s mužom prezili a co nám to dalo
@skatarina aha..dobre vediet..a kde su tie ordinacie? spominal, ze to je niekde vedla porodnej saly..to asi nebude tam kde sa robi morfo ultrazvuk ale dakde dalej nie? dufam, ze to najdem..cize moc nemusim nosit z domu..to je fajn..neviem daco spominal, ze utz robit nebude..tak ja fakt neviem..mesiac sa mi zda dlha doba na to, zenemam ani sajnu aku ma mala vahu 🙂 a o ktorej ides?
Juj dievcata, to je ine kino pozorovat ten uzlicek 🙂 som zvedava na dnesnu noc 🙂
inak: blazeny pocit, pit,pit,pit a aj tri hodky nemat potrebu cikat a ked cikat,tak poooriadne:D
@willy_wonka ahoj, zlatik, tak ako? Pekne sa hojíš? Čo nové?
@willy_wonka - ja som pri mojich prvu noc nespala a len pozerala, ci dychaju ♥ Jaaaj zavidim, ze ho uz mas pri sebe 🙂 Benji je este v stadiu okopavania zvnutra 🙂
@anjelicek26 ahoj, poslusne hlasim, stale sme 2v1 🙂 dlho som nepisala, neviem co take by sa dalo 🙂 a kedze ma tym padom vylucili zo sukromky,pisem ti sem. tehu bez problemov, to ze cakame dievcatko Hanku,som pisala. Zajtra mam 2x poradnu v nemocke, rodit budem v Ruzinove. Kazdy den bojujem s kyselinou,inak sa citim celkom dobre 🙂 Vsetko pripravene, taska pobalena...termin porodu 25.-26.6.
@ganesh - super, ze je vam dobre 🙂 26.6. je krasny datum, vtedy sa rodia krasne dievcatka ♥ Jednu taku mame doma 🙂
@hexina ano prvá, nepýtal sa ma na nič konkrétne, iba tak všeobecne ako sa mám a tak .... ja som brala pre istotu moč no ale nepýtali odo mna ..
@delica tani nechcem to zakriknut, ale to sa lepsi z minuty na minutu, uz si nedavam ani infuzky od bolesti. Samka si prevlakam kade tade 🙂 vcera v noci a dnes rano,doobeda to bolo zle, ale potom vravim,z minuty na minutu sa to zlepsovalo. Samka mam uz non stop pri sebe, prikladame,pekne a dlho saje,lavy cicik ma uz boli,na nom bol akysi vasnivy. Juj, ved o co chvilocka sama spoznas,od bolesti az po ten uzasny pocig. A ta vona babatka, mnam 🙂uz uplne.chapem, ked o tom zeny rozpravaju 🙂
pobalena? psychicky pripravena? inak,zas je zevraj odd 600nedelia plnsie,miesto este je, ale zrejme budu pustat skor, ked nebudu problemy.
@anjelicek26 no tak to sa s malou musim dohodnut,nech vydrzi do 26 🙂 inak v tej sukromke som pisala 4 dni dozadu, tak neviem,cim som si to zasluzila 🙂
@anjelicek26 a to tebe vyhovuje,ze ta este zvnutra okopava...je sanca jedna ku trom,ze sa trafi do datumu jedneho z clenov tvojej rodiny. Teda mari sa mi,ze aj mm mas junoveho?🙂
@willy_wonka - jj vyhovuje, aspon do soboty nech je kde je 🙂 A ano sanca je velika, 8.,17., 26.6. uz mame doma obsadene, musi si vybrat iny datum 😀 😀 Ale este je ich par volnych 🙂
@bombulka200 hm sommyslela, ze mu porozpravam o chorobach...ze o epi..o tom, ze preco som lezala na rizikovom a tak..mam cely chorobopis pre neho pripraveny :D snad sa mi povenuje..a o masirovani hrazdicky nic nehovoril? 🙂
dievcata taka otazocka, ako je to s tym cervikalnym skore? kamoska je 40tt a cs 1 a ja uz teraz mam 7. co to znamena?
@jankastubka jeeej to uz 😉 gratulujem k princeznicke nech sa coskoro zosuladite. a aky bol porod?
@willy_wonka pripravena, pobalena, este chcem zajtra kupit ten fusačik prechodny do autosedačky, však je zima ako v carihrade. no hovoris, ze plno? Hm...mi ten nadstandart asi nevyjde :((((. Co uz s tym......
Počuj, mam velku tašku, ruksak a kabelku, to si kde odlozim, ked budem rodit?
@willy_wonka super ze si sa ozvala, uz som sa obavala co sa deje, ale tak ked islo kino tak super 🙂 🙂 🙂
@hexina do ordinacie sa dostanes vytahom na 3 poschodie a pojdes rovno kde su okna a na pravo budu lietacky dvere a na nich napisane porodna sala,ty pojdes rovno a tam su lavicky a troje dvere.Na jednych je napisane Monitor a tam vykukne sestricka a zoberie tehu knizku a potom ta zavola.
Dosedla vie co robi,vsetko co chces sa ho pytaj.Z neho vyzaruje max. profesionalita,je to super lekar 😉
Do poradne sa chodi od 9-11-tej,tak mi kazali ist.Neviem kedy sa mi podari,lebo mam este rocne babo a ked ho dam dokopy tak to nieco trva.Bude u susedky,tak ju musim vychystat a pobalit jedlo ...

@hexina ja som teiz mala stále tusák ze to bude skôr no ale po dnesnej poradni to zatial nevyterá .. tak uvidíme no 🙂