Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 Katuška,aj ja som si hovorila,že malá čaká kým sa definitivne rozhodneme pre meno.Mali sme vybraté Emka a Samko,keď sme zistili že bude baba,tak ostala Ema/Emma, ale j som potom začala vymäšľať,lebo v rodine aj blízkosti už Emy sú,tak teraz riešime,či bude Nella.Manžel už aj súhlasil,ale teraz riešime,či Nella, alebo Nelly.Včera som kvôli tomu tri krát revala,lebo ma tak boleli kríže,že som už myslela,že sa to rozbieha a ja formulár nevyplnený a stále mám pocit,že idem hlavou proti múru,lebo celá rodina počíta,že bude Emka a už si na to zvykli a bla bla bla 😒
@bebuska1 - to je uz blbe, ked clovek povie rodine meno, potom sa do toho kazdy stara a ma pripomienky 😝 Nela aj Emka je pekne, ale teraz taaak caste 😖 Ked tak by som uz dala Nelly ;)
@anjelicek26 @katuska54 no veď som si uvedomila,že som urobila chybu,keď sme im to povedali, aj keď to boli len naše úvahy.Ja som teraz viac priklonená k Nelly - znie to mäkšie a nie je také bežné, len mm sa k priezvisku Popelková zdá byť lepšie Nella.Ale už to necháva viac na mňa,aby som bola happy 😉 Ďakujem krásne za vaše názory.Povzbudilo ma to 😀
Tuto su nejake clanky o aktualne castych menach ;)
@anjelicek26 🙂ďakujem,babetko mám prelúskané,ale ten článok som ešte nečítala.Okrem Emy a Nely sme mali aj Mia,Lili,Zoe,Ella,Sofia :D
@delica uz sa ti to teda vam krati...
Dnes poradňa dopadla super.. minule bola malá priečne a doktor už plašil s cisárskym a teraz už je pekne otočená ako má byť 😀 a už má kráásnych 2600gramov 🙂)
@kavaapalma jj, sme tu doma uz nachystaní 🙂))
No tak 26.5. o 7:03 sa narodila mala Dominika mala 2750 g a 48 cm. Este sme v nemocke a nemam pristup na net. ale sme v poriadku. Len sa este musime naucit kojit.
rzim vsetkym dalsim mamickam palce.
@jankastubka gratulujem k princeznicke 🙂
@jankastubka Gratulujem a vela zdravicka a mliecka prajem 🙂
@jankastubka Gratulujem, Janka! Tak už to máte za sebou, rýchle zotavenie ti prajem a nech je aj bambuľka zdravá a pekne pije maminkine mliečko a rastie do krásy. Držte sa!
@kavaapalma no a ty ako moja milá? ako to s tebou vyzerá?
@jankastubka jeeej,blahozelam,prajem vsetko dobre,hlavne,aby ste boli zdrave a aby malinka rastla do krasy🙂
@jankastubka gratulujem srdecne k bambulke a plno zdravicka celej rodinke... mamine rychle zahojenie a vela mliecka 😉
@jankastubka grarulujem 🙂))))
@delica ja sa ani nehnem rodit,lebo chcem podrobnosti od teba... ale dnes uz total klud,oddych,relax,uz som sama uznala,ze nevladzem... aj malemu som slubila,ze oddnes vecera sa uz ani nehnem 😀
zajtra poradna,tak sa dozviem viac... aj na pasy ctg idem...
@bombulka200
@skatarina ja sa len pytam, ze kedy sa to lekarovi oplati neoficialnou cestou :D preto ma to zaujima...a 500 sa mi zda byt velmi vela..tiez zeny uz nevedia co maju pisat dakedy mam taky pocit :D
bombulka mozno sa stretneme ale ja mam citak, ze porodim skor..tak okolo 10. juna :D
@jankastubka Gratulujem! ake to bolo? Bola to prca? 🙂
@hexina hej máš taký tušák??? 😀 aj ja by som chcela mat tušák ze kedy asi aby som sa veedela pripravit psychicky 😀 u mna to zatial skôr nevyzerá... uzatvorená komplet 😀 ale to sa hocikedy môze zmenit takze človek nikdy nevie 🙂 .. a som potom písala ze jedna mamička písala čo tam rodila pred 4 mesiacmi že ofic. zazmluvnenie je 230 eur.... takze ziadne ze 500
@bombulka200 hej dakujem potom som dosla k tomu dalsiemu komentu 🙂 ano mam citak, ze skor lebo ja som pred troma tyzdnami bola otvorena na spic prsta..skracoval sa mi krcok..mam tlaky dole..citim pobolievanie uz take jemne ako pri menstruacii a cakam vacsie babo vraj..tak urcite nebude chiet tam byt do terminu :D verim tomu! a mam taky citak ze to bude skor...proste zensky siesty zmysel :D
@jankastubka aj ja gratulujem k bábike! Nech ste šťastné a zdravé!

@katuska54 a stale mi vravi ze sak uz skoro mame meno 🙂