icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

delica
27. máj 2013

@ganesh to je stupen otvorenia krčka maternice, tušim je to od 1-10, kde 10 znamena, ze krček zmizol a rodíš.

hexina
27. máj 2013

@skatarina super, dakujem za infosku..ja tam mam prist na 9.30 tak ma objednal..🙂 som fakt zvedava 🙂

delica
27. máj 2013

@willy_wonka no teším sa, že malinký cická ostošesť 🙂) vidíš @janka_k nemusime sa báť, že nám to nepôjde

skatarina
27. máj 2013

@hexina no je mozne,ze budes na neho trochu cakat,on je taky rozlietany a porody nepockaju.... 😉

ganesh
27. máj 2013

@delica fiiiha a to vydrzim este mesiac? 🙂 na poradni mi povedali,ze je vsetko v poriadku... no budem sa zajtra musiet spytat ako so so mnou doktor vidi.

hexina
27. máj 2013

@skatarina a nevadi..mam cas som na materskej :D ...u mojej gyndy bezne som cakala styri hodky 🙂 mam vytrenovanu trpezlivost 🙂) ale na zaciatku ma to stalo riadne nervy 🙂

hobit
27. máj 2013

@jankastubka gratulujem 😉

janka_k
27. máj 2013

@delica a keby sa mi to nejako zaseklo nahodou tak zavolam laktacnej odbornicke po sekcii kristinke a dam si poradit @willy_wonka

willy_wonka
27. máj 2013

@delica tani, ja som to mala najskor na boxe,kde som sa snazila porodit, a potom ked ma prevazali na sal,mi to osetrovatelzobral a nechal na chodbe pred salou.
@janka_k moje sukromne kino ma zaneprazdnuje 🙂

willy_wonka
27. máj 2013

@janka_k jazycek dole,cicik nastavit a chyti sa🙂 no nie vzdy na prvy krat 🙂

delica
27. máj 2013

@ganesh ono sa to tak zratava podla takej tej tabulky, co mas v tehotenskom preukaze na dvojstranke, kde su tyzdne tehotenstva v pravom hornom rohu. No na tvoj tyzden to bude asi normalny nalez, ked ti nic nepovedali, ale vies ako to je, ved aj tu to malo kopec kočiek, doobeda zatvorene krčky, na 7 zamkov , deti vysoko a na dalsi den rodili. Alebo su tu aj kocky, kratke krčky, otvorene na prst a dlho funguju a nerodia :D. Tie nase tela su nevyspytatelne.

ganesh
27. máj 2013

@delica tak ked hovori doktor,ze je to v poriadku, musim mu len verit 🙂 a o porode zatial nejak nepadla rec,takze asi to nan nevyzera 🙂 uvidim zajtra. dakujem

delica
27. máj 2013

@willy_wonka a vy ste taki prirodzeni talenti, ze vam to so samkom tak ide alebo aj ti to niekto ukazal? No ale ma to naplna veľkou radosťou, že nemal maly ani 24h a už taku vášen pre prsník mal :D.

azmuk
27. máj 2013

@ganesh ahoj, aj ja rodim v ruzinove, termin 27jun. 😉 drzim palce

willy_wonka
27. máj 2013

@delica vcera vecer mi ho prlozila sestricka a cucol hned, potom to uz dajak islo same,tani,ked babatko spolupracuje,tam nie je co pokazit 🙂 ale ako hovorim,nejde to vzdy na.prvy kray,niekedy na 3-4 pokus, ale to sama budes vediet 🙂 urcite 🙂

bombulka200
27. máj 2013

@hexina nie o masírovaní nič nespomínal zatial, len jak ma vyšetroval zospodu tak som hviezdičky videla 😀 😀 a hej eešte ma poslal na poučenie o EPI 🙂

hexina
27. máj 2013

@bombulka200 fuha taky je drsny? 🙂

bombulka200
27. máj 2013

@hexina neviem no, moja dr. ked ma vyšetruje tak pohoda, ale on mi to tam poriadne postláčal a riadne hlboko asi chcel vedieť presne aký je tam stav 😀

ganesh
27. máj 2013

@azmuk jeeej ahoj, tak to by bola sranda,keby sme sa tam stretli 🙂 aj si zaplatis porodnika? ja nie, proste pridem,porodim a odideme 🙂 chodim k dr.papcunovi, zatial to vyzera,ze kazdy utorok,zajtra idem 2x.

hexina
27. máj 2013

@bombulka200 fuha tak to si dnes uz druha co mi Toto pise, ze vas bolelo vysetrenie hmm snad to prezijem 🙂

azmuk
27. máj 2013

@ganesh ja chodím k feriancovi do gynaexu. uňho chcem aj rodiť. možno sa stretneme na izbe 🙂

ganesh
27. máj 2013

@azmuk vsetko je mozne 🙂 drzim aj vam palce 🙂

erikasofiina
27. máj 2013

@ganesh a to je kde napisane?kukam do knizky a nevidim

ganesh
28. máj 2013

@erikasofiina myslis to cervikalne skore? na tej dvojstrane,kde ti dr pise na lavej strane vahu,pohyby,opuchy...a na pravej hore v rohu je tabulka cervikalne skore,ktora sa potom taha smerom dole...kde mas nejake dve cisla...inak je ta prava strana prazdna. a tam do riadku na pravej strane,mi perom zacal pisat /3x/ ze CS a hodnotu. ktora sa mi pomaly zvysuje.

lulupopo
28. máj 2013

no mne uz zacina dobre sibkat, v noci uz mavam sny o tom ako rodim/nerodim, zobudim sa spotena, ze ja este nechcem rodit.... no dobre mi uz zacina bliziaci termin porodu na psychiku slapat

pavuciatko
28. máj 2013

@lulupopo ahoj,mne sa o tom sniva uz dva tyzdne kazducku jednu noc. Sice mam obavy,lebo netusim,ake to je,ale uz aby to prislo,lebo mi z toho este hrabne.

erikasofiina
28. máj 2013

@ganesh aha no dakujem ja tam mam 3 😀 keby nie teba tak ani neviem 😀

azmuk
28. máj 2013

@erikasofiina ja mam CS velku tucnu nulu 😀

lulupopo
28. máj 2013

@pavuciatko je lepsie nevediet do coho ides....nehovorim, mozno bude moj porod lepsi ako ten prvy, mozno horsi, najhorsie je ta neistota, lebo nikdy to nie je rovnake....uz mi dobre prepina

ganesh
28. máj 2013

@erikasofiina
@azmuk
kazda podla zasluh 😀 ale nie,skutocne je to u kazdej evidentne uplne inak a neviem teda,ci to nieco ovplyvnuje alebo co...vsak raz porodime vsetky 🙂