Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka no teším sa, že malinký cická ostošesť 🙂) vidíš @janka_k nemusime sa báť, že nám to nepôjde
@jankastubka gratulujem 😉
@delica a keby sa mi to nejako zaseklo nahodou tak zavolam laktacnej odbornicke po sekcii kristinke a dam si poradit @willy_wonka
@janka_k jazycek dole,cicik nastavit a chyti sa🙂 no nie vzdy na prvy krat 🙂
@ganesh ono sa to tak zratava podla takej tej tabulky, co mas v tehotenskom preukaze na dvojstranke, kde su tyzdne tehotenstva v pravom hornom rohu. No na tvoj tyzden to bude asi normalny nalez, ked ti nic nepovedali, ale vies ako to je, ved aj tu to malo kopec kočiek, doobeda zatvorene krčky, na 7 zamkov , deti vysoko a na dalsi den rodili. Alebo su tu aj kocky, kratke krčky, otvorene na prst a dlho funguju a nerodia :D. Tie nase tela su nevyspytatelne.
@willy_wonka a vy ste taki prirodzeni talenti, ze vam to so samkom tak ide alebo aj ti to niekto ukazal? No ale ma to naplna veľkou radosťou, že nemal maly ani 24h a už taku vášen pre prsník mal :D.
@delica vcera vecer mi ho prlozila sestricka a cucol hned, potom to uz dajak islo same,tani,ked babatko spolupracuje,tam nie je co pokazit 🙂 ale ako hovorim,nejde to vzdy na.prvy kray,niekedy na 3-4 pokus, ale to sama budes vediet 🙂 urcite 🙂
@hexina nie o masírovaní nič nespomínal zatial, len jak ma vyšetroval zospodu tak som hviezdičky videla 😀 😀 a hej eešte ma poslal na poučenie o EPI 🙂
@bombulka200 fuha taky je drsny? 🙂
@hexina neviem no, moja dr. ked ma vyšetruje tak pohoda, ale on mi to tam poriadne postláčal a riadne hlboko asi chcel vedieť presne aký je tam stav 😀
@bombulka200 fuha tak to si dnes uz druha co mi Toto pise, ze vas bolelo vysetrenie hmm snad to prezijem 🙂
@ganesh a to je kde napisane?kukam do knizky a nevidim
@erikasofiina myslis to cervikalne skore? na tej dvojstrane,kde ti dr pise na lavej strane vahu,pohyby,opuchy...a na pravej hore v rohu je tabulka cervikalne skore,ktora sa potom taha smerom dole...kde mas nejake dve cisla...inak je ta prava strana prazdna. a tam do riadku na pravej strane,mi perom zacal pisat /3x/ ze CS a hodnotu. ktora sa mi pomaly zvysuje.
no mne uz zacina dobre sibkat, v noci uz mavam sny o tom ako rodim/nerodim, zobudim sa spotena, ze ja este nechcem rodit.... no dobre mi uz zacina bliziaci termin porodu na psychiku slapat
@lulupopo ahoj,mne sa o tom sniva uz dva tyzdne kazducku jednu noc. Sice mam obavy,lebo netusim,ake to je,ale uz aby to prislo,lebo mi z toho este hrabne.
@ganesh aha no dakujem ja tam mam 3 😀 keby nie teba tak ani neviem 😀
@erikasofiina ja mam CS velku tucnu nulu 😀
@pavuciatko je lepsie nevediet do coho ides....nehovorim, mozno bude moj porod lepsi ako ten prvy, mozno horsi, najhorsie je ta neistota, lebo nikdy to nie je rovnake....uz mi dobre prepina
@erikasofiina
@azmuk
kazda podla zasluh 😀 ale nie,skutocne je to u kazdej evidentne uplne inak a neviem teda,ci to nieco ovplyvnuje alebo co...vsak raz porodime vsetky 🙂

@ganesh to je stupen otvorenia krčka maternice, tušim je to od 1-10, kde 10 znamena, ze krček zmizol a rodíš.