icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

kavaapalma
29. máj 2013

@delica uzasne a zazrak je na svete. Velika gratulacia,obom mnoho zdravicka a rychle zotavenie. Az po mne zimomriavky chodia. Mna to caka o par dni.

janka_k
29. máj 2013

@delica jej super ze to uz mate za sebou, gratulujem a Risko ma paradne miery 🙂 🙂 tak nech sa mliecko rychlo rozbehne a mamina rychlo zotavi 🙂

grelu
29. máj 2013

@delica blahozelaaaam...rychle zotavenie a malinkemu veľa zdravia hlavne...nech vam robí len radosť 🙂

erikasofiina
29. máj 2013

@delica jej velka gratulacia 😉

hanka_april
29. máj 2013

@delica gratulujem a zavidiiiim 😉 😀

delica
29. máj 2013

Este som mimoza,ale bolo to fakt rýchle, uvidim,co ma začne teraz boliet. A ma 50 cm,vyzera ako tato,tak dúfam že uz budem skoro behať ako srnka,nech ho mam pri sebe. Joj baby,ďakujem za gratulacie!

hobit
29. máj 2013

Poradna za mnou, stav nezmeneny, ale maly sa paradne tlaci dolu, porodny plan akceptovany...a ta moja doktorka je taka zlata, stale ma uistuje, ze to bude paradny a rychly porod 🙂

janka_k
29. máj 2013

baby co znamena to CS cislo v knizke? to je velkost krcka? viem ze ste to tu rozoberali len som vtedy nedavala pozor 🙂 🙂

lulutsija
29. máj 2013

kočky, bol niekedy s vami na antolskej na poradni aj manzel? moj by chcel ist so mnou, len neviem, ci mu daju peciatku na priepustku ako doprovod?

azmuk
29. máj 2013

@janka_k to je cervikalne skore, ja mam zatial ,0
kukni tu: http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/krco...

bambina18
29. máj 2013

@delica gratulujeem maminka a vela zdravíčka prajem 🙂

hobit
29. máj 2013

@lulutsija daju, som mnou teraz bol lebo sme nemali kde nechat maleho, cakali ma na chodbe, pecitaku nam dali....ale inak v tom nevidim velky vyznam kedze je to tam ako na beziacom pase a vysetrenie zospodu...to chce vidiet?🙂

lulutsija
29. máj 2013

@hobit no nie, on ma len bude cakat na chodbe a robit mi spolocnost 🙂 tak som rada, lebo niekde sa spravaju asi tak, ze ziadnu peciatku nedaju, ze ci neviem chodit...

slavka_a_maros
29. máj 2013

@hobit to je super 🙂 urcite to tak aj bude 😉 podpisali ti ho aj z novorodeneckeho?

hobit
29. máj 2013

@slavka_a_maros tam som este nebola, musim 1 bod vyhodit , na tom sme sa dohodli s porodnickou a pojdem to dat podpisat aj tam 🙂

hobit
29. máj 2013

@anjelicek26 medialna hviezda 😉

slavka_a_maros
29. máj 2013

@hobit @anjelicek26 preco medialna hviezda? 🙂

anjelicek26
29. máj 2013

@slavka_a_maros - mam clanok v junovom mama a ja xixixi Ale doslo to este len tym, co maju predplatne 🙂

slavka_a_maros
29. máj 2013

@anjelicek26 no junove este nemam 😉 tak som zvedava

azmuk
29. máj 2013

Baby, aj vam babatka stikutaju v brusku? Mam pocit, ze moj syn ma stikutku kazdy den 😉

slavka_a_maros
29. máj 2013

@azmuk niekolkokrat za den 🙂 aj teraz

lulutsija
29. máj 2013

@slavka_a_maros @azmuk ako to viete rozoznat, ze stikuta? 🙂

katuska54
29. máj 2013

@delica Tanicka gratulujem k Riskovi 🙂 a miery ma teda krasne 😉 si ho dobre krmila celych 9 mesiacov 😀

hobit
29. máj 2013

@katuska54 a ty ako? tlak sa uz unormalnil?

katuska54
29. máj 2013

@azmuk nasa mala stikuta vzdy ked ja sa najem 🙂 takze je to niekolko x za den 🙂

katuska54
29. máj 2013

@hobit rano som mala 145/102.. myslim,ze sa to lepsi...aj teraz chcem zmerat,ale musim chvilku posediet lebo som robila.

azmuk
29. máj 2013

@slavka_a_maros
@katuska54 este ze tak 🙂 uz som sa zlakla, ze mu nechuti plodova vodicka 🙂 dik

katuska54
29. máj 2013

baby dnesny utz dopadol super..Barborka ma 3070g a hlavickou uz je nachystana na porod 🙂 uz je tak nizko,ze ju nevedela ani pomerat

azmuk
29. máj 2013

@lulutsija no lebo sa tak rytmicky hupe akokeby stikutal 🙂 a na kopance je to slabe

hobit
29. máj 2013

@katuska54 to je akoze lepsi? odmeraj....inak ja som sa rozhodla, ze rodim 7.6....aj Tobi sa narodil 9 dni pred terminom, Maty nebude iny...a 5.6. v stredu mam este poradnu, akurat podpisem zmluvu s porodnickou a podpise mi ten porodny plan... 😀