Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica jej velka gratulacia 😉
@delica gratulujem a zavidiiiim 😉 😀
Este som mimoza,ale bolo to fakt rýchle, uvidim,co ma začne teraz boliet. A ma 50 cm,vyzera ako tato,tak dúfam že uz budem skoro behať ako srnka,nech ho mam pri sebe. Joj baby,ďakujem za gratulacie!
Poradna za mnou, stav nezmeneny, ale maly sa paradne tlaci dolu, porodny plan akceptovany...a ta moja doktorka je taka zlata, stale ma uistuje, ze to bude paradny a rychly porod 🙂
baby co znamena to CS cislo v knizke? to je velkost krcka? viem ze ste to tu rozoberali len som vtedy nedavala pozor 🙂 🙂
kočky, bol niekedy s vami na antolskej na poradni aj manzel? moj by chcel ist so mnou, len neviem, ci mu daju peciatku na priepustku ako doprovod?
@janka_k to je cervikalne skore, ja mam zatial ,0
kukni tu: http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/porod/krco...
@hobit to je super 🙂 urcite to tak aj bude 😉 podpisali ti ho aj z novorodeneckeho?
@slavka_a_maros tam som este nebola, musim 1 bod vyhodit , na tom sme sa dohodli s porodnickou a pojdem to dat podpisat aj tam 🙂
@anjelicek26 medialna hviezda 😉
@hobit @anjelicek26 preco medialna hviezda? 🙂
@slavka_a_maros - mam clanok v junovom mama a ja xixixi Ale doslo to este len tym, co maju predplatne 🙂
@anjelicek26 no junove este nemam 😉 tak som zvedava
Baby, aj vam babatka stikutaju v brusku? Mam pocit, ze moj syn ma stikutku kazdy den 😉
@azmuk niekolkokrat za den 🙂 aj teraz
@slavka_a_maros @azmuk ako to viete rozoznat, ze stikuta? 🙂
@slavka_a_maros
@katuska54 este ze tak 🙂 uz som sa zlakla, ze mu nechuti plodova vodicka 🙂 dik
baby dnesny utz dopadol super..Barborka ma 3070g a hlavickou uz je nachystana na porod 🙂 uz je tak nizko,ze ju nevedela ani pomerat

@delica uzasne a zazrak je na svete. Velika gratulacia,obom mnoho zdravicka a rychle zotavenie. Az po mne zimomriavky chodia. Mna to caka o par dni.