Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@delica blahozelam 🙂 vela zdravicka a stastia
@lulutsija je to take rytmicke 🙂 ked lezim na lavom boku (kde ona lezi chrbtom) tak mam pocit, akoby mi niekto klopal na bedrovu kost 😀
@azmuk praveze mu chuti az moc 🙂 myslm, ze ked zjem sladke, tak zacne hltat vodu a potom stikuta 🙂
@katuska54 tak to je taka, ako Hanka 😉 nam vcera namerali 3100g , ale az na treti pokus, stale vychadzalo 2900g a zdalo sa jej to malo
@katuska54 inak ja mam sestru Barborku 😉 pekne meno si vybrala
@slavka_a_maros budeme mat modelky s takou vahou 😀 a na monitor kedy ides?
@katuska54 nejdem, na take ma neposlala... No modelka, ale ze ma velku hlavu, tak to bude sranda, kedze tu treba prvu vytlacit 🙂 Ale aj tak sa uz neviem dockat, kedy ju uvidiiiiiim.
@katuska54 kolko ti tam napisala tu velkost hlavy BPD? Ja mam 92...
@slavka_a_maros ja idem na monitor prvy krat v utorok a hned mam ist potom na poradnu. a to ti povedala aj miery hlavicky?
@slavka_a_maros aj ja mam 92
@katuska54 nie, len sa najskor zhrozila, ze: toto bude ake velke dieta?
Lebo sa jej zdala velka hlava, ale potom uz ostatne nebolo take velke 🙂 viem len tuto velkost, je to vzdialenost temennych kosti, ale tych 92 je uuuuplne v norme. Pozerala som tabulky a pre 38 tt je priemer 93, takze sme v norme 😉 snad nas neroztrhne
@slavka_a_maros to si ma potesila 🙂
@hobit a pomohlo?mala si aj nejake príznaky či ani nie?
@delica preco si na 6tke?🙂
taaak podavam hlasenie z poradne ....vypada to tak ze sa pridam k novopecenym mamickam tak do tyzdna uz som na jeden prst otvorena.a malinka je zrela na porod.vaha cca 3600 g taka bublinka heh...tak drzte palceky.
@slavka_a_maros ahaaaa, tak toto je to, som nemala sajnu co tam vtedy moze robit 😀 no to je sranda 🙂
@bombulka200 pomohlo, ale boli nechutne zlte 😀
jeej..dievčata..tu sa to už začína...želam vam take pôrody, ake si same želáte
zdrave krasnučke a vonavučke drobčiatka 😉
@hobit mne dala krém s aplikátormi tak mám z toho nervy lebo ked si to tam dám tak polka toho vytečie aj tak von 😅
@dulkagabulka Ja chcem takyyyto porooooood :o)
@hobit ako sa mavaš?

@hobit no lepsi ako vcera 😉 idem odmerat