icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

milionova151
30. máj 2013

@lulutsija v kosiciach budem rodit.. v starej nemocnici 🙂 mam tam svoju lekarku, ktora ma odrodi a ku ktorej uz chodim ddlhe roky.. a dakujem pekne 🙂

delica
30. máj 2013

@janka_k ja som este nemobilna,zacievkovana,na infuzkach. Pôrod bol nic,len teraz tých 24h je morda.ale ráno aj Risko objavil vášeň pre prsnik,tak ked to pôjde aspoň takto bude Ok.

willy_wonka
30. máj 2013

@delica tani,vcera som ta hladala,dopatrala som sa kde si, ale sestricka povedala,ze mam pockat do dnes:D mna uz pustili, cakam na detsku vizitu, ci aj samka pustia, potom sa pobalim a kym pojdem domov by som ta chcela prist kuk,ak sa na to citis. 🙂

pavuciatko
30. máj 2013

Baby,vcera mi dr.na poradni urobil ten hamiltonov hmat a vecer mi asi odisla hlienova zatka,konecne aspon nejaky pokrok🙂dufam,ze sa to uz rozbehne,mam este 4 dni do terminu 🙂

janka_k
30. máj 2013

@willy_wonka ja so myslela ze tam musis byt tyzden, super ze tak rychlo

janka_k
30. máj 2013

@delica ti chlapci planovane junovcatka su nejake sikovne co sa toho kojenia tyka 🙂

Aj ja uz by som to chcela mat za sebou, uz sa citim ako slon

slavka_a_maros
30. máj 2013

@pavuciatko to ako ti urobil? Vraj to strasne boli, bolelo? 😒

azmuk
30. máj 2013

@erikasofiina Drzim palce, dalsiemu junovciatku-majovciatku 😉

pavuciatko
30. máj 2013

@slavka_a_maros ahoj,no bolelo to dost.ale dopredu ma upozornil,ze to zaboli.neviem, co presne urobil len sa posparal dost hlboko a komentoval to,ze mi pomaha otvorit sa. Hovoril, ze mozem zakrvacat, ale nic. az vecer zo mna siel taky hnedasty soplik,aj trochu ruzovy,ale len na papieri,tak si myslim, ze to bola ta zatka. Mohla to byt ona? Aj teraz to este mam. Len po troske.

slavka_a_maros
30. máj 2013

@pavuciatko asi to bola veru ta zatka 😉 tak drzim palce, aby to malo ucinok a pekne sa to rozbehlo

pavuciatko
30. máj 2013

@slavka_a_maros v to dufam,uz by som to chcela mat za sebou. Sranda,ze sa porodu bojim a popri tom chcem, aby to uz prislo🙂 je to taka schizofrenia

slavka_a_maros
30. máj 2013

@pavuciatko ja to mam tak isto 🙂 bojim sa a tesim zaroven a tiez by som uz chcela mat po. Svieti mi "9" dni do porodu, tak to by uz aj mohlo prist... Prosiiiiiim

lulutsija
30. máj 2013

@slavka_a_maros @pavuciatko ja sa tiez strasne bojim, ale vy uz to mate za par, len ja este bohvie kedy pojdem rodit... a ten hmat robia kazdej zene, ci len ked sa neotvara?

janka_k
30. máj 2013

@erikasofiina drzim palce nech je to rychle a bezbolestne 🙂

willy_wonka
30. máj 2013

Domoooooooov 🙂

pavuciatko
30. máj 2013

@lulutsija tak to netusim,ci to robia kazdej. Ale tento nas doktor to robieva a som tomu rada. U nas sa na poradni vzdy menia dokktori,takze zakazdym je tam iny. Ale tento je najlepsi odbornik,ma na starosti aj rizikove pacientky,tak mu doverujem.

skatarina
30. máj 2013

@24daniela24 u nas sa zatial nebude vyvolavat.V pondelok idem do poradne a potom sa uvidi v akom stave som,ci sa otvaram,alebo nie.Ale najneskor do 6.6 budeme cakat.
@hexina No bol tam chaos,lebo mali sanitacny den a tolko zien no uff.Neoplati sa chodit okolo 9:00,ale ja som musela,lebo v noci som mala poslickov a zlakla som sa,ze sa to uz rozbieha.Nastastie vsetko este drzi po kope 😉 .Ja chcem pockat minimalne do vikendu,v nedelu dorazi moj muz,tak dufam,ze mala na neho pocka 😀

skatarina
30. máj 2013

@lulutsija Zvyknu to robit,ked si uz v termine a nevidia ziaden postup na otvaranie.Mne to robili pri druhej a bolo to neprijemne ,ale aspon mi zatka povolila. Teraz predpokladam,ze mi to bude v pondelok robit zase,lebo to mam na tretorodicku vsetko dost tuhe.

katuska54
30. máj 2013

@janka_k Jani tlak sa lepsi. uz klesa,ale meriam poctivo a beriem tie tbl aby som nemusela cupkat do nem. a toto pocasie mi tiez asi pomaha..stale by som spala a aspon nevymyslam a moc nikam nechodim a nic nerobim 😵

katuska54
30. máj 2013

@willy_wonka tak uz ste doma? uzivajte si Samka plnymi duskami 😉 a s Tanickou si sa stretla?

hexina
30. máj 2013

@skatarina no parada 🙂) vydrziis urcite 🙂 musis verit :D

skatarina
30. máj 2013

@hexina ja verim,vzdy mam vsetko dokonale naplanovane... 😉 😀 .Pockala ho prva dcera aj druha,tak tretia snad nebude ina 😀

hexina
30. máj 2013

@skatarina a tiez cakate dcerku? 🙂) a co ti povedali na poradni ze si uz otvorena ci nie? citis dole tlaky?

slavka_a_maros
30. máj 2013

Ak sa ma este jeden clovek spyta, ci som este 2v1, tak prisaham, ze mu nieco urobim 😠

lulutsija
30. máj 2013

@skatarina jasne, tak musia nejako dopomoct asi, ked vidia, ze to nejde, ale clovek ma z takychto veci prirodzene strach ked to nepozna. A citala som niekde, ze by sa mal od urciteho tyzdna pit caj z lekarne - nejaky malinovy, ty si ho pila? A na co to ma vplyv - na nejake uvolnovanie panvoveho dna?

katuska54
30. máj 2013

statsna "13" 😀

slavka_a_maros
30. máj 2013

@katuska54 to je dobre, ze si sa odtlakovala 🙂 len tak dalej!

hobit
30. máj 2013

@willy_wonka super 🙂 ale nejako skoro, nie? Co tam je zas plno?

katuska54
30. máj 2013

@slavka_a_maros hned mi je lepsie ked tie cisielka padaju 😀

katuska54
30. máj 2013

@slavka_a_maros
@hobit
@janka_k takze teraz som merala....140/97