Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros aj ja by som si dala 🙂 ale samej sa mi nechce, tak budem čakať kým sa tento môj zobudí 🙂 a čo ty tak skoro hore? 🙂
@silsil to som mala taky nocny dejchanek dvojhodinovy, potom som este zalomila 🙂
co mame vsetky s tou prazenicou, ja som musela na veceru davat prazenicu, lebo sa mi zdalo, ze umrem bez nej... fuuu od zajtra 38 tt, dobre mi lepi....
@slavka_a_maros ja tiez casto papam prazenicu,hlavne na ranajky 😀 a k tomu syrecek,kremzsku horcicu a stipaci kecup 😀 a dnes na ranajky som mala chleba s mastou a pierka z cibulky a fajne posolene... a ja ze co mi tak chyba sol a aj na internom mi povedali,ze malo solim,ze mi chybaju mineraly,tak este aj do papierov napisali,ze prisolit stravu...
@delica samozrejme,ze ta chapem,mne by sa tiez necelo tukat do mobilu,ja som teraz u rodicov,takze na pc...
Kedy ta asi pustia? Po sekcii tam musis byt dlhsie,ci to s tym nesuvisi?
@janka_k ja som bola na tom presne rovnako, stale som v prvom trimestri nieco jedla, lebo keby som sa nenajedla, bolo by mi zle. Takto som vlastne nastastie nemala ani tehotensku nevolnost no a teraz som nejaka maskrtna, jem castejsie nieco sladke...tak malicky asi potrebuje 🙂 som strasne zvedava na utorkovu poradnu...
@kavaapalma si druhy clovek co poznam, ze si dava prazenicu s horcicou, prvy je moj muz 😝
Ahojte baby,tak Ležím na tom rizikovom,tlak som mala ráno 160/110,tak mi dali hneď infuziu a tabletky.Včera to chceli ukončiť cisárskym,ale keďže lieky zaberajú,tak čakajú či sa to rozbehne spontánne.Ráno ale dr hovorila,že krcok má tak 1 cm...Asi mi odišla hlienová zátka,no to ešte nemusí nič znamenať.Bojím sa toho cisárskeho neskutočne a mám s tým hlavne psych.problém.Neviem ako sa s tým vyrovnať,ak nebudem rodiť prirodzene.Neviete čo je s Katkou? @kavaapalma ty kedy ideš?
@kavaapalma @willy_wonka no mne uz je lepsie, ale celu noc som bojovala (39,2 °C) ☹ teraz uz klesla. Davala som si suche teplo, potom tu modru vodicku na bradavky, calciovu masticku, biolampu a kapustne listy. No a prikladam stale bambulku nech pije, a potom doodsavam s odsavackou 🙂
@anicka.be vtacie mliecko, ja nastastie teplotu nemam, ale prsia sa mi prehrievaju 🙂 uz nech sa to upravi...ten moj dudlos,bol v noci od 3:29 do cca 7 na cicku, az som z toho obelela.
@bebuska1 ja mam v utorok poradnu,tak mi povie,kedy ma naplanuje na cisarsky. takze naisto neviem. vsetky predoperacne uz ale mam,ze kdyby neco a maly by sa vypytal skor.
@anicka.be no tak si mala pernu noc,zlaticko,len nech ti to zaberie a malicka nech poriadne papka,aby maminka bola v pohode...
@willy_wonka a ty ako si ok? Noc presla dobre,ci?
@kavaapalma dúfam že zajtra 🙂 ranu mam ok,idem este utz maternice,Risko pekne saje,takze snáď je stiahnuta.porodnica je inak pre mna peklo na zemi, fakt horšie som sa necitila.dnes som zrušila aj navstevy.
@delica a preco este ult.kvoli comu? Necitis sa tam dobre,zrejme nie si na nadstandarde,ci?
@delica no neviem si predstavit ako to tam je ked je tak plno, 3 maminy a 3 babatka na 1 izbe...vydrz do zajtra a pojdes kade lahsie 😉
@kavaapalma to robia vzdy, kontroluju ci sa maternica dobre zavinuje, ci tam neostali nejake zrazeniny a tak
@hobit uz mam aj ja mile pancuchy na traky 😉 a dnes som zase utratila kopu penazi za plienky, ale mame konecne vrchne nohavicky, tak mozme zuzitkovat aj stare socikovske stvorce 🙂 sa tesim
@anjelicek26 uz?🙂
@kavaapalma ja sa citim dobre(klop,klop,klop) len tazsie znasam nocne kojenie, ako to dneane -od pol stvrtej do siedmej 🙄
@slavka_a_maros vidis, chcela som ist a pozabudla som, co dobre si este kupila?...mam tu svokrovcov na vikend, ideme s malym vybehnut von na den deti 🙂
@willy_wonka ono to trosku potrva,pokym sa zladite a zvyknete si 😉
@slavka_a_maros ale @hobit to nemusi tu horcicu... to vidno,ze som prvorodicka,som nevedela preco sa robi ten ult,ale uz som zasa o volaco mudrejsia...
@hobit aaaale, nausnice 🙂 inak nic, same hipsterske veci tam mali 😀 no chodte sa vyvencit, fajne je vonku
dnes sa neviem dojesť sladkého.. to je strašnéééé 🙂) normálne sa musím držať,aby som nevyjedla všetko sladké,čo je doma 🙂))

Este je skoro na ranajky? To bude asi blbe, ked si pojdem teraz robit prazenicu... 😅