Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 dufam, ze je vsetko v poriadku a iba nemas net v nemocnici 😕 podaj hlasenie, ked sa ti bude dat
@slavka_a_maros aj my sme kupili tie pancusky🙂 na urban markete. Jedny hraskove a druhe malinove pre neterku 😉
a @anjelicek26 co s nou,ma niekto info,uz porodila?
tak krasne popoludne za nami, maly bol v siedmom nebi, skakaci hrad, koniky, balony, ale hlavne velke naozajstne hasicske auto, do ktoreho mohol nastupit a pustit hukacku 😀 a co mna osobne potesilo, ohrnul nosom nad cukrovou vatou 😅 ...potom rybka a zmrzka a je to 🙂
@katuska54 co je s tebou?
@kavaapalma uz dlhsie nepisala, snad sa to rozbehlo
@kavaapalma uz ano, Benji je na svete 🙂
@azmuk aj my mame hraskove 🙂 ked som s mm, tak nemozem vyslovene dievcenske kupovat, nema to rad 😉
@anjelicek26 Gratulujem k zabiatku! 🙂
@anjelicek26 gratulujem k junovciatku 🙂 tak ako si si zelala aj ked trosku skor
@anjelicek26 gratulujem k benjaminovi vela zdravia,stastia a nech ti robi radost cely zivot 🙂
@anjelicek26 gratulujem, a vydrzali ste do juna 🙂 do soboty ako si chela... nech sa vam dari
Dakujem babule, ste moc zlate, Benji je spachtos po bratovi, kaka, cika,papa a nic ineho, plakat zatial neplakal xixi Nemozem na neho prestat pozerat, laska najväcsia 😉
@anjelicek26 blahozelam k malickemu a prajem vela, vela zdravicka 🙂))
chcela som sa opytat....vsade sa pise o tom ze 36 tt, 37tt,38tt moze mat dieta este problem s dychanim koli pluckam....atd....
pozeram ze tu vela mamiciek rodilo dost skoro pred terminom a problem asi nebol.....nemam sa teda obavat? ak by som rodila aj teraz a termin mam 18.6.?
@anjelicek26 gratulujem, nech je zdravý.
@anjelicek26 gratulujuuuu🙂
presne pockal do juna ani den navic 😀
@anjelicek26 taaaaak super,posluchol maminu a pockal predsa len do juna 😉 takze velka gratulacia a vela zdravicka
@maria200981 ja mam tiez termin 18.6. a myslim, ze teraz by uz nebol problem, vobec by som sa neobavala, prva dcera sa mi narodila 20 dni pred terminom a ziadne problemy s pluckami, ziadne injekcie na vyzretie plucok...... takze v klude a treba uz len cakat, kedy to pride 😀 😀
koliska konecne na svojom mieste, aj prebalovak, aj kocik sme zmontovali 🙂 tak uz len pozehlit a moze to prist kedykolvek 🙂
@anjelicek26 gratulujem 🙂
@anjelicek26 gratulujeme a vela zdravia obom a vela mliecka
@maria200981 my mame termin 21.6. a Benji uz je s nami a je uplne v poriadku aj dychanim, papanim, len teplotu este moc dobre nedrzi , ale na tom pracujeme 😉
Aaaa, po pol roku vana, aky veget 🙂
@hobit to co skusas si vyvolat porod? ci len tak na relax?
@anjelicek26 tak som rada...ja mam stale pocit ze je mozno este pri skoro... gratulujem k syncekovi ..vybral si pekny datum na MDD
@misza1
@kavaapalma malo to byt na relax, ale az taky veget to nakoniec nebol s tym bruchom a mojim nizkym tlakom...a to ani nehovorim, ze som sa pol hodinu trapila s odchlpovanim 😀
Neozvala sa nikomu katuska?
@anjelicek26 Gratulujem k drobčekovi!A aký bol pôrod,tiež mega rýchli?
Tak my sme az dnes prisli domov. Mali sme zltacku, tak nas nechceli pustit. Dnes bude doma prve kupanie tak som zvedava ako to zvladneme.
Porod prebehol za cca. 7 hodin, doma mi odtiekla voda a potom sa uz len stupnovali kontrakcie. Vdaka bohu za epi, az ked sestricka co ma prijimala ma od nej zacala idhovarat, a vobec nebola mila. Zato doktor bol super, potiahol s nami trochu dlhsie, ak ked mu koncila smena. Baby vobec si neviem predstavit ako to musi boliet bez epi,ked som citila ako mi to tam natahuju a strihaju a neviem co. . . som velmi vdacna, ze som ju mala. Ani sitie s tym nebolelo, a nakoniec mi museli robit kyretaz, tak este ze som ju mala, lebo by ma inak museli uspat.

@willy_wonka mne telota kolise, raz mam, raz nie, ale mala tiez by vkuse chcela byt na prsniku 🙂 Pravy prsnik mam viac naliaty ☹