Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros aj ja by som si dala 🙂 ale samej sa mi nechce, tak budem čakať kým sa tento môj zobudí 🙂 a čo ty tak skoro hore? 🙂
@slavka_a_maros mňam 😀 na praženicu nie je nikdy skoro 🙂...či neskoro 🙂
@silsil to som mala taky nocny dejchanek dvojhodinovy, potom som este zalomila 🙂
co mame vsetky s tou prazenicou, ja som musela na veceru davat prazenicu, lebo sa mi zdalo, ze umrem bez nej... fuuu od zajtra 38 tt, dobre mi lepi....
tie nase deti sa nas drzia ako kliesti.nechcu ist von. 😒
@slavka_a_maros ja tiez casto papam prazenicu,hlavne na ranajky 😀 a k tomu syrecek,kremzsku horcicu a stipaci kecup 😀 a dnes na ranajky som mala chleba s mastou a pierka z cibulky a fajne posolene... a ja ze co mi tak chyba sol a aj na internom mi povedali,ze malo solim,ze mi chybaju mineraly,tak este aj do papierov napisali,ze prisolit stravu...
@delica samozrejme,ze ta chapem,mne by sa tiez necelo tukat do mobilu,ja som teraz u rodicov,takze na pc...
Kedy ta asi pustia? Po sekcii tam musis byt dlhsie,ci to s tym nesuvisi?
@janka_k ja som bola na tom presne rovnako, stale som v prvom trimestri nieco jedla, lebo keby som sa nenajedla, bolo by mi zle. Takto som vlastne nastastie nemala ani tehotensku nevolnost no a teraz som nejaka maskrtna, jem castejsie nieco sladke...tak malicky asi potrebuje 🙂 som strasne zvedava na utorkovu poradnu...
zienky @anjelicek26 rodiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tak silno drzim palce...
@kavaapalma si druhy clovek co poznam, ze si dava prazenicu s horcicou, prvy je moj muz 😝
@hobit tak co narobim,ked mi to takto chuti 😀
Ahojte baby,tak Ležím na tom rizikovom,tlak som mala ráno 160/110,tak mi dali hneď infuziu a tabletky.Včera to chceli ukončiť cisárskym,ale keďže lieky zaberajú,tak čakajú či sa to rozbehne spontánne.Ráno ale dr hovorila,že krcok má tak 1 cm...Asi mi odišla hlienová zátka,no to ešte nemusí nič znamenať.Bojím sa toho cisárskeho neskutočne a mám s tým hlavne psych.problém.Neviem ako sa s tým vyrovnať,ak nebudem rodiť prirodzene.Neviete čo je s Katkou? @kavaapalma ty kedy ideš?
@kavaapalma @willy_wonka no mne uz je lepsie, ale celu noc som bojovala (39,2 °C) ☹ teraz uz klesla. Davala som si suche teplo, potom tu modru vodicku na bradavky, calciovu masticku, biolampu a kapustne listy. No a prikladam stale bambulku nech pije, a potom doodsavam s odsavackou 🙂
@delica ahoj Tani, ako sa hojis?🙂
@anicka.be vtacie mliecko, ja nastastie teplotu nemam, ale prsia sa mi prehrievaju 🙂 uz nech sa to upravi...ten moj dudlos,bol v noci od 3:29 do cca 7 na cicku, az som z toho obelela.
@bebuska1 ja mam v utorok poradnu,tak mi povie,kedy ma naplanuje na cisarsky. takze naisto neviem. vsetky predoperacne uz ale mam,ze kdyby neco a maly by sa vypytal skor.
@anicka.be no tak si mala pernu noc,zlaticko,len nech ti to zaberie a malicka nech poriadne papka,aby maminka bola v pohode...
@willy_wonka a ty ako si ok? Noc presla dobre,ci?
@kavaapalma dúfam že zajtra 🙂 ranu mam ok,idem este utz maternice,Risko pekne saje,takze snáď je stiahnuta.porodnica je inak pre mna peklo na zemi, fakt horšie som sa necitila.dnes som zrušila aj navstevy.
@delica a preco este ult.kvoli comu? Necitis sa tam dobre,zrejme nie si na nadstandarde,ci?
@delica no neviem si predstavit ako to tam je ked je tak plno, 3 maminy a 3 babatka na 1 izbe...vydrz do zajtra a pojdes kade lahsie 😉
@kavaapalma to robia vzdy, kontroluju ci sa maternica dobre zavinuje, ci tam neostali nejake zrazeniny a tak
@hobit uz mam aj ja mile pancuchy na traky 😉 a dnes som zase utratila kopu penazi za plienky, ale mame konecne vrchne nohavicky, tak mozme zuzitkovat aj stare socikovske stvorce 🙂 sa tesim
@kavaapalma hmmm...kremzska 😝 idem si po lyzicku a dam si ako nutelu
@slavka_a_maros a kde si kupila tie pancusky?
fuj, co mate s tou horcicou? 😝
@anjelicek26 uz?🙂
@kavaapalma ja sa citim dobre(klop,klop,klop) len tazsie znasam nocne kojenie, ako to dneane -od pol stvrtej do siedmej 🙄
@hobit na urban markete v starej trznici 🙂 5,90€
@slavka_a_maros vidis, chcela som ist a pozabudla som, co dobre si este kupila?...mam tu svokrovcov na vikend, ideme s malym vybehnut von na den deti 🙂
@willy_wonka ono to trosku potrva,pokym sa zladite a zvyknete si 😉
@slavka_a_maros ale @hobit to nemusi tu horcicu... to vidno,ze som prvorodicka,som nevedela preco sa robi ten ult,ale uz som zasa o volaco mudrejsia...
@hobit aaaale, nausnice 🙂 inak nic, same hipsterske veci tam mali 😀 no chodte sa vyvencit, fajne je vonku
dnes sa neviem dojesť sladkého.. to je strašnéééé 🙂) normálne sa musím držať,aby som nevyjedla všetko sladké,čo je doma 🙂))

Este je skoro na ranajky? To bude asi blbe, ked si pojdem teraz robit prazenicu... 😅