icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hanka_april
2. jún 2013

Baby.rodili,rodite alebo budete nektora rodit na Kramaroch???? Dr.Pruzinec???hmmm???? 😉 diky za info

silsil
2. jún 2013

inak kočky..celkom som prekvapená, že dosť z báb čo už porodili tak sa im to začalo odtekom plod. vody..pritom že to je iba v 10-15% pripadoch :P no toto je asi nejaka jedinečná skupinka :D

janka_k
2. jún 2013

@silsil no presne, ja som to tu tiez spominala, ze este sme si tu z toho robili srandu ze to je iba vo filmoch a tak a vacsina to mala s odtekom vody 🙂 v 40tt nikam nepojdem 🙂 🙂

janka_k
2. jún 2013

@hanka_april hanka kramare sa tu zatial nikdy nespomenuli, prevazuje antolska, a par nas ide do ruzinova, ale mozno sa niekto ozve kto sa zatial neozval/nepriznal 🙂

silsil
2. jún 2013

@janka_k no ja dúfam,ž e drobec sa sám vyberie na svet..že mu nebude treba dopomáhať.. lebo z toho mám trošku obavu..chcem byť doma v kľude keď to na mna pride a nie čakať v nemocnici..takže hor sa sexovať, či ako? :P 😝

azmuk
2. jún 2013

@maria200981 mne v piatok lekar povedal, ze od 38.tt som uz v termine a mozem kludne porodit bez nejakych obav a ked som bola v 35.tt tak mi vravel., ze teraz ked sa babo narodi uz by malo byt OK.

janka_k
2. jún 2013

@delica Tani tak ako uz ste doma? a fakt to bola taha hroza ten pobyt tam? kvoli vela ludom na izbe, ci celkovo vsetko zle?

janka_k
2. jún 2013

@katuska54 dufam,ze si v poriadku aj s malou

sana23
2. jún 2013

Cavte baby. Ako vas tak citam tak na margo tej plodovky tak aj mne pri prvom najskor odtiekla voda a az potom zacali kontrakcie. 😉 inak zajtra mam termin a stale sa nic nedeje 🙂

kavaapalma
2. jún 2013

@jankastubka no tak to si si uzila svoje... ale zvladla si to klobuk dole,aj ostane to krasne zvladneme,ved sme zeny 😉

bebuska1
2. jún 2013

Ahojte kocky.Tak už to máme za sebou.Nellinka sa narodila o 16:35,má 49cm a váži 3580g.Bol to náročný deň,ale finále bolo rýchle a zvládli sme to prirodzenou cestou aj napriek tomu tlaku.Držte sa kočky.Nehovorím,že to nebolelo 😀 ale stalo to za to 😉

katkatara
2. jún 2013

@bebuska1 Gratulujem a vela zdravíčka obom 🙂

kavaapalma
2. jún 2013

@delica zlaticko ako,dnes vas mali pustit domov,tak uz ste?
@anicka.be a dudiky ako,uz lepsie?

kavaapalma
2. jún 2013

@bebuska1 srdecna gratulacia,vela zdravicka prajem obom 😉

slavka_a_maros
2. jún 2013

@bebuska1 gratulujeme k princeznej🙂

slavka_a_maros
2. jún 2013

Teda ale niektore sa predbiehate!!! To ako k tomu prideme my so skorsim terminom? 😉

slavka_a_maros
2. jún 2013

@kavaapalma maminy uz nekonikuju 🙂 aj nas to coskoro caka. Teba tusim v stredu, ci?

hexina
2. jún 2013

caute baby..tie co idete rodit ..mate uz vybrate mena na sto percent? 🙂) my cakame dievcatko a volali sme malicku cely cas miska..uz ju tak pomerne vola kazdy..meno sa mi paci..ale nepaci sa mi ked ju budu volat MISA no rozmyslala som preto aj nad alexandrou..lebo tam sa mi pacia vsetky tvary toho mena..a SASA je lepsie ako MISA :D no neviem ci nie je blbe to menit ked uz aj moj 5 rocny synovec sa tesi na misku :DDD aj vy ste tak vymyslali? 🙂 dakujem

slavka_a_maros
2. jún 2013

@hexina vymyslali🙂 ale mame uz definitivne Hanku. Ja som chcela Alexandru 😉 zvyknu si na hocijake meno, neboj 🙂 povies synovcovi, ze ked sa narodila, tak ste zistili, ze je to vlastne Alexandra... Myslm, ze sa nad tym nebude pozastavovat. Aspon urobite prekvapko rodine 🙂

ganesh
2. jún 2013

my budeme mat tiez Hanku 🙂

hexina
2. jún 2013

@slavka_a_maros ja som cele tehotenstvo nevymyslala...ale teraz ma to tak napadlo ked som bola v kine :D lebo uz sa to blizi tak zacinam rozmyslat ci sme dobre vybrali 🙂 a nevies ako to je vporodnici? kedy musis nahlasit meno? hned po porode? 🙂 mozno ked sa na nu pozriem tak si vyberiem medzi tymi dvoma :D

kavaapalma
2. jún 2013

@slavka_a_maros ale jasne,ved ja ich chapem,ale ked nahodou sem si najdu chvilinku casu,tak nech vedia,ze na nich myslim a obcas sa ozvu co a ako,urco sa potesim kazdej spravicke aj ked len obcas pochopitelne.
No ja a v stredu to nie,jedine,ze drobec by sa vtedy vypytal sam,lebo ja idem utorok na poradnu a tam mi urci datum sekcie. Ale mozno nakoniec sa aj trafis,co ja viem. Aj tak som uz cela popuchnuta a cakam kedy to pride. Mozno pojdeme obe jeden den naraz. A tie som si vsimla,ze tie co maju terminy po nas uz nas predbehli,tak ale s tym nic nenarobime 😉

ganesh
2. jún 2013

Neviem ci som sa uz nepytala,ale idete s epiduralkou alebo bez? Ja som sice poucena,ale chcem ist bez.

kavaapalma
2. jún 2013

@hexina mne to hovor s tym menom... to bolo vyberania,aj niekedy hadania ale len takeho akoze kvoli tomu... ale vybrali sme a uz aj povedali,aj ked ja som chcela pockat,az kym sa maly narodi,no mm sa rozhodol inak,ach tí chlapi 😅

slavka_a_maros
2. jún 2013

@hexina niekto mi hovoril, ze ked ta prijmaju do porodnice a vypisuju sa papiere, tak musis aj dievcenske a chlapcenske povedat, ale ci je to pravda 😕 to neviem 🙂

slavka_a_maros
2. jún 2013

@kavaapalma som vedela ze nieco so sekciou, uz si spominam, ze si KP 🙂 no tak pekny datum vyberte 😉

slavka_a_maros
2. jún 2013

@ganesh rovnako 😉 uvidi sa podla intenzity bolesti

kavaapalma
2. jún 2013

@slavka_a_maros no mne je jedno aky datum,ved uvidime,ci to bude v rezii drobca,alebo to vyjde podla urcenia doki...
ja stale verim,ze sa este otoci aj mozno na poslednu chvilu... ty uz mas bambulku pekne nizko? Lebo mne uz kleslo brusko a je to velmi zaujimave,kedze maly mi furt tlaci hlavkou pod rebra...

hexina
2. jún 2013

@kavaapalma no u nas to bola miska od zaciatku a teraz ked som manzelovi povedala, ze misa sa mi nepaci ale sasa celkom hej..tak on povedal, ze tak bude saska :D vobec nedal svoj nazor..a ja mam pocit, ze to nechal vsetko len na mne 🙂

@slavka_a_maros to fakt? juj tak ja muzske meno ani nemam :D to dufam, ze nebudu chciet dopredu :D

kavaapalma
2. jún 2013

@hexina hlavne,ze sa zhodnete