Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros bola by som rada,keby si mi potom dala vediet 🙂 keby ta to napadlo a najdes si cas 🙂
@kavaapalma ved hej..ale lepsie by bolo keby mi dal svoje argumenty..:D ale on je taky typ...co ja chcem to chce aj on..a niekedy sa neviem ja rozhodnut..:Dno uvidim s cim pridem zajtra..ako sa vyspim :D
@hexina a my pokym sa zhodneme tak to obcas trva a kazdy si stoji za svojim,niekedy sme fakt obaja dost tvrdohlaví 😀
@kavaapalma no vidis..ani tak dobre ani tak :D ja som tvrdohlava..a preto uz manzel to vzdal...uz len prikyvne..ale tak dakedy mi to lezie na nervy, ze nieco tak lahko vydobijem..bez argumentov :D
@hexina aj o tom to je kompromisy,kompromisy...
@hanka_april ja som rodila,aj budem rodit opat na Kramaroch,len nie u Dr. Pruzinca 🙂
@kavaapalma no pre zmenu sa teraz vymenili, ale robim vsetko mozne, aby sa to ukludnilo
@anicka.be rob mozne,aj nemozne aby si bola fit 😉
@kavaapalma no ja ju mam uz asi mesiac dole a niekedy ked sa zavrti, tak ledva chodim alebo sa idem pocurat 🙂
@silvianm vitaj Kristianko 😉 fesacisko to je veru. A mamina je nejaka super sikovna, este napis, ze si medzitym stihla aj obed uvarit 😀 skore zotavenie a vela mliecka maminke 🙂
@x5petra a ako si bola spokojna? Co je am dobre a co zle? Sc ci prirodzene? 🙂
Dobre ranko junovky, kto je dalsi na rade? 😉
Baby nikdy neviem ci som nakojila dost, lebo mi vzdy bud zaspi na ciciku, alebo len roste prestane tahat, ale prso drzi. Nepomohaah ani stipaknie, fukanie, poklepavanie po bradicke... a ked ju dma z prsa dole tak napr. za 20 min. opat otvara usta, ze je hladna a pcha si od hladu ruku do ust....
A este sa chcem spytat, v nemocke kazali kojit kazde 3 hodiny a dieta aj budit. Mali sme zltacku tak to chapem. Ale musim to tak robit aj doma? Konecne mala zaspala v noci, tak som ju ozaj nechcela budit po 3h a vydrzala aj takmer 5 spat a potom som ju uz radsej zobudila, aby nebolo zle.
Ako to teda robit spravne? 😒
@jankastubka wow, je krasna! 😉
@jankastubka my este len cakame na herecku 🙂 ale doma ju urcite budit nebudem... drzim palce 🙂 inak kojenia sa najviac obavam 🙂
@jankastubka je perfektna 😉 na kurze hovorili, ze cez noc nebudit. Ak mas plne prsia, tak v noci si trosku odsaj, aby si vydrzala, kym sa zobudi. To je dobre, ze spinka v noci, aj travaci system si oddychne a neskor to urcite ocenis, ze sa vyspis 🙂
my sme dnes prespali celu noc :D o 3 a o 6tej som ho dala na cicik, trocha v spanku pozuzlal a dalej nezaujem :D
@jankastubka aj moj je taky vymyselnik, kojim,kojim, prestane cucat, ulozim ho a po chvilke mrnka,zuzle vsetko naokolo, tak zas prilozim,taha o 106 a potom vygrcne...tak mu po kojeni davam dudel, bud zaspi alebo ho zacne vypluvat, vtedy je este hladny 🙂
Inak,krasna babika 🙂
Mne asi brusko kleslo
@willy_wonka no aj som mojej potom dala dudel, lenze vkuse jej vypadaval a nerobili sme nic ine len jej ho davali naspat. ☹
nastastie potom napokon napokon zaspala.
Inak vcera sme mali doma premierove kupanie - len sme si ho ani nestili uzit, pretoze doma mame len 22 stupnov a tak sme sa obavali aby neprechladla. Sice sme prikurovali ohrievacom, ale na 25 sme sa nedostali, to by sme museli dlho kurit.
@azmuk ja,ja,ja uz chcem byt na rade!!!ved nam svieti 0 dni do terminu!!!
@janka_k uz sa ides pridat k nam 🙂 ?

@bebuska1 blahozelam mamina🙂 prajem vam hlavne,aby ste boli zdravucke 🙂