icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

pavuciatko
2. jún 2013

@bebuska1 blahozelam mamina🙂 prajem vam hlavne,aby ste boli zdravucke 🙂

ganesh
2. jún 2013

@slavka_a_maros bola by som rada,keby si mi potom dala vediet 🙂 keby ta to napadlo a najdes si cas 🙂

majkafer
2. jún 2013

@bebuska1 všetko dobré, nech ste šťastné a zdravé!! 🙂

hexina
2. jún 2013

@kavaapalma ved hej..ale lepsie by bolo keby mi dal svoje argumenty..:D ale on je taky typ...co ja chcem to chce aj on..a niekedy sa neviem ja rozhodnut..:Dno uvidim s cim pridem zajtra..ako sa vyspim :D

kavaapalma
2. jún 2013

@hexina a my pokym sa zhodneme tak to obcas trva a kazdy si stoji za svojim,niekedy sme fakt obaja dost tvrdohlaví 😀

hexina
2. jún 2013

@kavaapalma no vidis..ani tak dobre ani tak :D ja som tvrdohlava..a preto uz manzel to vzdal...uz len prikyvne..ale tak dakedy mi to lezie na nervy, ze nieco tak lahko vydobijem..bez argumentov :D

kavaapalma
2. jún 2013

@hexina aj o tom to je kompromisy,kompromisy...

x5petra
2. jún 2013

@hanka_april ja som rodila,aj budem rodit opat na Kramaroch,len nie u Dr. Pruzinca 🙂

anicka.be
2. jún 2013

@kavaapalma no pre zmenu sa teraz vymenili, ale robim vsetko mozne, aby sa to ukludnilo

kavaapalma
2. jún 2013

@anicka.be rob mozne,aj nemozne aby si bola fit 😉

silvianm
2. jún 2013

Kristian to dnes zobral velkym hopom 🙂 pred 11 nam praskla voda, kontrakcie okamzite..o 14:14 uz aj plackal 🙂. Mame 50 cm a 3150 g 🙂 nato ze sme o dva tyzdne skor mame super miery 🙂

slavka_a_maros
2. jún 2013

@kavaapalma no ja ju mam uz asi mesiac dole a niekedy ked sa zavrti, tak ledva chodim alebo sa idem pocurat 🙂

slavka_a_maros
2. jún 2013

@silvianm vitaj Kristianko 😉 fesacisko to je veru. A mamina je nejaka super sikovna, este napis, ze si medzitym stihla aj obed uvarit 😀 skore zotavenie a vela mliecka maminke 🙂

hanka_april
2. jún 2013

@x5petra a ako si bola spokojna? Co je am dobre a co zle? Sc ci prirodzene? 🙂

leus10
2. jún 2013

@bebuska1 ,@silvianm dievcata gratulujeme a prahem vela zdravia a tiež mliecka

azmuk
3. jún 2013

@bebuska1 Gratulujem! 🙂

azmuk
3. jún 2013

@silvianm fiiha, gratulujem! 🙂

azmuk
3. jún 2013

Dobre ranko junovky, kto je dalsi na rade? 😉

azmuk
3. jún 2013

@ganesh som poucena, epi nevylucujem z hry. ked sa to ale bude dat vydrzat chcela by som rodit bez epi 😉

jankastubka
3. jún 2013

Pridavam par fotiek nasej Dominiky. Babam, co este neporodili drzim palce. 🙂

jankastubka
3. jún 2013

Baby nikdy neviem ci som nakojila dost, lebo mi vzdy bud zaspi na ciciku, alebo len roste prestane tahat, ale prso drzi. Nepomohaah ani stipaknie, fukanie, poklepavanie po bradicke... a ked ju dma z prsa dole tak napr. za 20 min. opat otvara usta, ze je hladna a pcha si od hladu ruku do ust....

jankastubka
3. jún 2013

A este sa chcem spytat, v nemocke kazali kojit kazde 3 hodiny a dieta aj budit. Mali sme zltacku tak to chapem. Ale musim to tak robit aj doma? Konecne mala zaspala v noci, tak som ju ozaj nechcela budit po 3h a vydrzala aj takmer 5 spat a potom som ju uz radsej zobudila, aby nebolo zle.
Ako to teda robit spravne? 😒

azmuk
3. jún 2013

@jankastubka wow, je krasna! 😉

ganesh
3. jún 2013

@jankastubka my este len cakame na herecku 🙂 ale doma ju urcite budit nebudem... drzim palce 🙂 inak kojenia sa najviac obavam 🙂

slavka_a_maros
3. jún 2013

@jankastubka je perfektna 😉 na kurze hovorili, ze cez noc nebudit. Ak mas plne prsia, tak v noci si trosku odsaj, aby si vydrzala, kym sa zobudi. To je dobre, ze spinka v noci, aj travaci system si oddychne a neskor to urcite ocenis, ze sa vyspis 🙂

willy_wonka
3. jún 2013

my sme dnes prespali celu noc :D o 3 a o 6tej som ho dala na cicik, trocha v spanku pozuzlal a dalej nezaujem :D

@jankastubka aj moj je taky vymyselnik, kojim,kojim, prestane cucat, ulozim ho a po chvilke mrnka,zuzle vsetko naokolo, tak zas prilozim,taha o 106 a potom vygrcne...tak mu po kojeni davam dudel, bud zaspi alebo ho zacne vypluvat, vtedy je este hladny 🙂
Inak,krasna babika 🙂

janka_k
3. jún 2013

Mne asi brusko kleslo

jankastubka
3. jún 2013

@willy_wonka no aj som mojej potom dala dudel, lenze vkuse jej vypadaval a nerobili sme nic ine len jej ho davali naspat. ☹
nastastie potom napokon napokon zaspala.
Inak vcera sme mali doma premierove kupanie - len sme si ho ani nestili uzit, pretoze doma mame len 22 stupnov a tak sme sa obavali aby neprechladla. Sice sme prikurovali ohrievacom, ale na 25 sme sa nedostali, to by sme museli dlho kurit.

pavuciatko
3. jún 2013

@azmuk ja,ja,ja uz chcem byt na rade!!!ved nam svieti 0 dni do terminu!!!

willy_wonka
3. jún 2013

@janka_k uz sa ides pridat k nam 🙂 ?