icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

majkafer
3. jún 2013

@silvianm graulujeme🙂 🙂

emakiki
3. jún 2013

@azmuk aj nasa puci ritku, je to krasne..tatino ju vzdy trosku poplaca 🙂

emakiki
3. jún 2013

@azmuk
@susannah no tak ja som na tom dost zle... vy to date za chvilku dole...ja sa natrapim...dufam, ze to kojenie je pravda, aj ked ja si myslim, ze kojit nebudem...moje prsia sa vobec nezmenili ani o mm vacsie...

katkatara
3. jún 2013

@emakiki Ja mám +11 kg,takže taký priemer.No a verím, že pri troch drobcoch to pôjde dole rýchlo 😀

ganesh
3. jún 2013

@emakiki ja 24kg :D a vsetko to mam v bruchu 🙂

katkatara
3. jún 2013

@emakiki V tomto prípade na veľkosti nezáleží 😀 Kamoška mala mini cecky a kojila vyše 2 rokov.Len to netreba vzdať hneď na začiatku 😉

emakiki
3. jún 2013

@ganesh
ja aj v bruchu aj vsade...som ozaj ako slonica... kazdy mi hovori ze mala bude velika, ale ja si myslim, ze to stym nesuvisi...
@katkatara

emakiki
3. jún 2013

@katkatara no tak to dufam, aspon pojdu kila dole

ganesh
3. jún 2013

@emakiki ja verim,nech su tie kilecka kdekolvek, pojdu dole....samozrejme,budeme musiet pre to aj nieco urobit 🙂

emakiki
3. jún 2013

@ganesh tak to ano a bude to tazke... ☹

ganesh
3. jún 2013

@emakiki ale neboooj,podla mna to pojde rychlo 🙂 dojcenim,zdravou stravou a behanim okolo mimi sme do roka fit 🙂

silsil
3. jún 2013

@slavka_a_maros teraz som prišla z poradne, dnes aj my rýchlovka, lebo ze mala nejaké pôrody, zo ich je tam malo, chodím ku Krištufkovej, ona aj sestrička sú super 🙂

INAK dnes sme vybavili aj to poucenie o Epi ale možnosť opýtať sa niečo som ani nemala, lebo dr bola počas ordinác.hodín na obede..takže musela akože kvôli nám tam byť dlhšie. Jedine čo povedala že to musíme zaplatiť.. Čo je logické. . No a neviete ako je to s pohybom keď má žena zavedeniu Epi?

brigus198754
3. jún 2013

@emakiki moj sa len vrti 😀 ale tych pohybov je uz strasne malo.Ja idem na hamiltonov hmat v stredu nakolko ja zijem v uk tu vysetrenia zo spodu vobec nerobia tak ani neviem ci som sa uz troska otvorila ale stale nic dufam ze sa v stredu nieco dozviem 😠 Inac ja som prenasala aj prvu 11 dni ale to bolo dajak ine lebo som cele tehu bola fit a teraz nic nevladzem

brigus198754
3. jún 2013

@silsil ja som mala epi s prvou[neviem si ju vynachvalit] ale pohybovat som sa nemohla mala som lezat na posteli takej vyvysenej cize skoro som sedela.Inac je uz epi s ktorou mozes chodit ale na svk to este nepouzivaju.

susannah
3. jún 2013

@emakiki moje prsia tiez noc moc. Teda, trosicku sa zvacsili, ale ja ich mam od prirody strasne male. Dufam vsak, ze mliecko bude. Mam aj homeo pripravene na podporu, tak hadam pomoze. Nejde mi ani tak o chudnutie ako o to, ze pre babatko je to to najlepsie 😉

emakiki
3. jún 2013

@brigus198754 mne to uz robili a nic...myslim, ze dvakrat a hlienova zatka mi vraj odisla pri vysetreni... tak ja uz mozem len cakat...ale ta moja sa vrti ostosest co predtym ani moc nie... mne bolo az luto, ako malo pohybov citim a teraz jej len dohovaram, aby prestala lebo uz je to neprijemne...ale tesim sa z toho...

emakiki
3. jún 2013

@susannah ja mam take mensie, ale nie moc male... mna boleli len raz, ked mi meskala menstruacia..odvtedy ani neviem ze ich mam, bradavky mi zhnedli, ale nic ine... tak dufam ,ze nieco bude...mozno budem prekvapena...ale hovori sa ze mensie prsia neovisajú po kojení...tak aspon to ma tesi....a jasne, ze aj koli malinkej chcem kojit...ale nie dlho...max tak do pol roka... neviem si predstavit kojit take dvojrocne dieta, ved to je uz nechutne...

susannah
3. jún 2013

@emakiki ja by som chcela minimalne pol roka, uvidim, ako nam to pojde. To s tym ovisanim som nepocula, ale tak dufam, ze to je pravda 🙂

emakiki
3. jún 2013

@susannah no moje kamaratky co mali take bomby tak kazda teraz place ze vyzera ako indianka...dufam aj ja ze je to pravda... mne ostane ovisajuce brucho tak aspon dydy nech nemam poznacene...

brigus198754
3. jún 2013

@emakiki aj mne to robili pri prvej a nezabralo to 😠 dufam ze sa to uz rozbehne lebo som jak slonica

emakiki
3. jún 2013

@brigus198754 haha tak to ti verim...ja sa citim tak isto... 🙂

willy_wonka
3. jún 2013

@silsil ja som s epi chodla... normalne mi zaviedli kanilu, 20-30 min som musela lezat rovno a potom som sa prechadzala po porodnici, aby mi maly zostupil 🙂 aj som sa sprchovala, ziadne obmedzenia

brigus198754
3. jún 2013

@willy_wonka dufam ze tentokrat aj ja dostanem ten mobilny lebo lezat bolo velmi neprijemne aj ked kontrakcie som necitila ale rada by som sa prechadzala 😉

willy_wonka
3. jún 2013

@brigus198754 mne pichli prvu nieco po pol jednej a nepresla ani hodina a pytala som druhu, ani ta nezabrala ako mala :D nakoniec mi pichli konsku davku a sup na cisarsky 🙂

slavka_a_maros
3. jún 2013

@silsil k nej som povodne aj ja chcela ist, ale mala dovolenku 😉 tak hlavne, ze si v poriadku. K tej epi, tak nam na pouceni hovorila, ze normalne mozes potom chodit a vsetko, len to zmierni bolest, aj kontrakcie budes citit (ale menej bolestivo) 🙂

delica
3. jún 2013

no ahojte, uz sme doma z porodnice,dnes nas pustili konecne na 5.den, konecne sa vyspim, dufam. A najem, nech mam moc mlieka. Bábo je OK.

janka_k
3. jún 2013

@willy_wonka no pravdepodobne tento tyzden 🙂

janka_k
3. jún 2013

@delica jej Tanicka super ze uz ste konecne doma, tak uzivajte si domace pohodlie a dufam,ze coskoro zabudnes na vsetko "zle" a neprijemne, mna to caka coskoro, ach jaj

janka_k
3. jún 2013

@silsil mne na pouceni o EPI v ruzinove vraveli ze chodit sa moze

janka_k
3. jún 2013

@jankastubka no krasna je babulka, este raz gratulujem 🙂 🙂