Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@silsil
@brigus198754
ste sa bavili o epi, ja som s epi rodila pred štyrmi rokmi v ružinove, mi ju zaviedli a potom som normálne s ňou celý deň chodila aj skákala na lopte a nebol žiaden problém, len si nepamätám, či som s ňou bola aj v sprche, to fakt neviem
@miska_zv nestretla, ja od 34tt chodim kazdy tyzden, to si aky dr. toto vezme na zodpovednost. drzim palce, nech je vsetko v poriadku.
@hubenourova dakujem,takto isto to bolo aj v 1.tehotenstve,ale vtedy som nemala poriadne info.. a teraz ked viem,čo všetko sa može stat.. :( snad bude v stredu všetko ok
@miska_zv asi by si do buducnosti mala zvazit zmenu dr. ja som tiez pri prvom tehu mala inu dr. ako mam teraz a tu starostlivost nemozem porovnat.
@delica taaani, aj ja sm sa tam roztriasla, zuby mi cvakali cely zakrok. Ta asistentka anestezioligicky ma stale kontrolivala. Dotriasla som sa az na izbe :D
Ahojte, hlasim dalsie "junovciatko"-narodene posledny majovy den 31.5. 7:28 po tom, ako mi cca o 21:15 odtiekla voda, o polnoci sme boli prijati na Kramare a vtedy mi aj cca zacali kontrakcie-kazdych 5 min.do cca 4:30 a potom uz stale intenzivnejsie. Narobila som bohuzial fakt vela kriku, ale bolesti boli skutocne neuveritelne.. pred 12 rokmi to s dcerkou sice trvalo dlhsie, ale bolesti boli ine. Ja to pripisujem tomu, ze som mala medzitym konizaciu krcka maternice a asi mi to tam nejeko prirastlo-aj lekarka aa tak tvarila pri prijme, ze som pochopila, ze caka, ze sa asi ani neotvorim a pojdem sekciou. Celu dobu som "pochodovala" tak myslim, ze to vyrazne pomohlo. Nakoniec sa to podarili prirodzene, Petko mal 3130g a 48cm a strasne je krasny-za tie bolesti rozhodne stal 🙂 Vsetkym, co to este maju pred sebou prajem vela sily a neskor vela mliecka 🙂
@qtinka77 blahozelam🙂vitaj novy cloviecik a maj prekrasny zivot.
Maminke prajem vela sil, zdravia a stastia
Ahojte kocky, tak my sme objednani na zajtra na sekciu, drzte nam palce, az vsetko dobre dopadne. Vcera mal maly cca 3700g, tak to bude snad dobre. Opatrujte sa, 🙂 pa
@katkalubkova drzim palce,nech to dobre dopadne! 😉
@azmuk vdaka!
@qtinka77 gratulujem a zelam vela zdravia a trpezlivosti .-)
Dnešná poradňa za mnou,ešte nejaké predoperačné vyšetrenia a o dva týždne do nemocnice pre žubrienku 🙂 Ešte to meno treba vymyslieť 😕
@qtinka77 gratulujem k chrústikovi a veľa zdravíčka!
@katkalubkova Držím prsty!
takze opat som bola v poradni, nasadili mi lieky na tlak :-/ dojdem domov a tu mam uplne normalny....fakt to nechapem. a okrem toho som sa dohodla s mojim doktorom,ze ma aj odrodi... aspon ze tak 🙂 povedal,ze ak mi zacne stupat tlak, mam prist na pohotovost...ale kde je ta hranica? no ja sa musim hlavne nemocnici vyhybat, potom som v pohode 🙂
@silsil ja som mu ukazovala zapisnik, nech vidi aky mam doma. aj mi nakazal dalej si merat 3x denne...povedal,ze mi dal stredne nizku davku, takze by to nemalo byt take narocne pre telo. este mam aj bielkoviny v moci na jeden a pol + ...ale s tym zatial nic. rodim Ruzinov - Dr. Papcun

@silsil co sa zotavenia tyka, to mi asi pride lepsie po celkovej, lebo si myslim ze tam nemas to ze pol dna nepohnes ani nohou a podobne, vsetko ma vsak svoje vyhody ale aj nevyhody, zial
btw nemam ziadne vlastne skusenosti, cisto teoria