Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@brigus198754 tak snad sa stihnem vcas rozhodnut 🙂
@brigus198754 nieeeee ☹ ved nech ta uz nenechaju trapit, na co cakaju?
@hobit ano ano ano!!! Inu moznost si nepripustam 😉
@janka_k ahoj Misko 🙂 krasne babatko
Tak sa hlasime aj my.. Mia sa narodila vcera 6.6. o 09:45 s vahou 3910 g a 51cm. Napriek planovanej vylavack, sa porod zacal sam ale skoncil cisarskym. Malinka je Ok
@slavka_a_maros to co to,vy sa tu s @hobit na niecom dohadujete a mna z toho vynechate? No pekne...
Mne dnes stupol tlak,stale som mala ukazkovy a teraz mi lieta vyssie ako nechapem. Aj to by som si ho nemerala,keby ma nezacala boliet hlava,zeby to pocasie na mna tak vplyvalo?
@kavaapalma to by sme si nedovolili!!! Tento vikend je naaaaas 🙂 s tlakom nevymyslaj a pekne to sleduj
Stale ziadne spravy o @katuska54 ? ☹ dufam, ze je vsetko ok
@kavaapalma chut do jedla sa vratila?
@emakiki gratulujem! Miuska a krasny datum 😉
@slavka_a_maros uz nie tak ako predtym,pomenej aj pomenej castejsie... maly mi aj tak tlaci hlavkou pod rebra a aj pod zaludok... takze dame to za dva dni? teda respektive do dvoch dni?
@kavaapalma taky je plan 🙂 no ak mi ma pred porodom prestat chutit, tak neviem...ja som teraz taka extremne rozozrata 😀
Inak cele tehu nic a teraz sa mi urobili strie okolo pupka. Normalne do kruhu, ako ked hodim kamen do vody (take som este nevydela) ☹
@slavka_a_maros urcite je vsetko ok, mozno sa uz aj rozdvojila 🙂....a dufam, ze nemocnica ma vlastny zdroj teplej vody, lebo tu u nas je odstavka od 2.6 -10.6 .... za tych 5dni sa uz mozem pridat k ladovym medvedom....
@willy_wonka no aj ja dufam 🙂 8 dni??? To uz je celkom dost, vydrzte to nejako
@slavka_a_maros ja zatim nemam nic,ale uprimne nejak som sa o to ani nestarala,sem-tam som sa natrela telovym mliekom,ale proti striam vobec nic... a kedze mi uz brusko dost kleslo a mam pocit,ze aj zmensilo,tak myslim,ze mne uz nehrozia... aj tehu rifle su mi dake volnejsie... a len prednedavnom ma tlacili... teraz rozmyslam ako sa zbavit jazvy,respektive tenkej uzkej koze,co mi ostala po piercingu... fakt sa to natiahlo a vyzera to desne... asi potom zajdem za chirurgom,nech mi to da do poriadku...
@kavaapalma tiez mam ten problem s "jazvou" . vyzera to zle...navyse mi to nejak zhnedlo..katastrofa 🙄
@slavka_a_maros juuj nepotesi, hlavne ked cele tehu je bez strii 😒
@azmuk ale take cudne? To som este veru nikde nevidela 😒 zatial to je len taka leskla koza a vyzera to skor ako take priehlbinky... No strasne cudne 😠 den pred terminom! A tak som sa chvastala, ze ani strie nemam...
@slavka_a_maros mozno su to len docasne strie, ktore zmiznu 😉 Ja zatial v pohode, dufam, ze sa neobjavia den pred terminom, mrsky.
Babulky osetrujete nejako drobcom pupcek? Nas to ma suche, ale na odpadnutie to este nevyzera, tak ci sa tam vobec babrat s liehom, alebo to nechat na prirodu?

@ganesh ja som sprvou bola v kontrakciach 18 po prasknuti plodovky a to doma akoze ma z nemocnice [ som v uk] poslali domov ze sa mam vratit ked budem mat silne kontrakcie . Ked som ich mala po 5 min. som isla naspat supli ma na monitor a tvrdili ze kontrakcie nie su ja by som aj na stenu vyliezla take som mala bolesti ☹ takze mi dali oxytocin na vyvolanie LEPSICH kontrakcii a vtedy som uz pytala epi a povedala ze ked niekedy budem mat druhe urcite len s
tym. Nechcem ta strasit kazda sme ina a zvladame bolest inac to je moj nazor 😉