Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros moje chuda, tak ta nechali vytrapit :-/. Kedy si vlastne porodila? Uz ta stavali? Neboj, ked zacnes chodit, bude sa to len zlepsovat. Urcite som mala mlieko na treti den, na druhy den kolostrum + mlieko, prvy den len kolostrum. Rodila som rano 8,32 bol maly na svete, ale fakt mi bolo uboho, parkrat mi ho len prvy den priniesli a moc teda nesal, ale druhy den to uz slo....prisal sa ako pijavicka
@slavka_a_maros neboj zlaticko,dobre bude... len ta nemuseli tolko trapit...
@delica rodit som zacala v sobotu vecer, v noci uz som bola na antilskej a koniec bol v nedelu vecer o desiatej... Dnes ma stavali. Este sa o malu nestaram, mam vycitky:( a ked sa ju snazim prilozit, tak sa odtlaca a place. Nechce ma:( ani nemam mlieko
@kavaapalma dufam🙂 len oni tiez nevedeli preco neklesa, aj tlacit ma nechali, takze mam plno zazitkov...
@slavka_a_maros teraz to tak nesmies brat,malicka ta urcite chce... a mliecka budes mat habadej,ja som tiez trosku stresovala,ze ako po sekcii s kojenim a @delica ma paradne ukludnila...
@kavaapalma hej, stale som na tom istom...ale dnes som sa pol dna citila ako keby som uz fakt isla rodit alebo neviem co, strasne ma tahalo brucho, tak zvlastne od hora az dole, na jednej strane, fakt divne..a vecer som bola v auparku, musela som vyzerat uzasne, na lavu nohu krivam, este stale ma boli od toho padu, asi tam fakt prasknutu nejaku kosticku a na pravej strane som si stale drzala brucho a jemne sa predklanala aby to tak netahalo 😀
@slavka_a_maros jeeeeeej, gratulujem, velka baba...mna sa asi nedockas :(...a preco sekcia nakoniec?
@silsil v pondelok o tyzden budem len den po termine...a viem, ze moja doktorka nechava prenasat...
@zuzka444 gratulacia aj tebe 🙂
@hobit mna stve to dusno a burky,tak mi je horuco,ze ani spat sa mi neda poriadne,len otvorit okno... aj teraz na mna ventilator dujeeeeeeeeeeeeeeeee. To i tebe je tak horuco?
@kavaapalma dnu nie, ale vyleziem von a pulzuju a rastu mi vsetky prsty 😝
@slavka_a_maros gratulujem a obom veľa zdravia
@hobit jeeeeee jak sa mi maly puci a z toho mi asi tvrdne brusko,ale ved mu vravim,ze ked tam ma malo miesta,tak nech sa pyta von 🙂
ja som si do porodky zbalila mm papuce,lebo vsetky su mi male a do obchodu skusat to ani nahodou...bleeeeeeee,sak ani zohnut sa nemozem...
@slavka_a_maros gratulujem moja prajem vela zdravicka a mliecka mala ma krasne miery 🙂
@kavaapalma
@hobit dievky ja stale nerodim dnes som mala 10.den prenasania zavolala som do nemocnice [hoci musela som klamat ,ze necitim pohyby] tak mi kazali prist na pasy vraj vsetko ok spravily mi hamiltona zas a ked zajtra nic tak v stredu ma caka vyvolavacka ☹
dakujem vam velmi pekne za gratulacie a trosku z porodu prispejem 🙂...tak voda odtiekla o 5:15.bolesti ziadne az za nejake 2 hodiny take slabe a potom.uz silnejsie a silnehsie epiduralka bola bo mi dali moc nacl a nevydrzala som to v tych bolestiach.ta hned zabrala a po pol.hodke sa konal krasny porod ani klystir som nemala a ani nastrih hradze ale ze mam trosku povrchove ranky tak ma trosku posili 🙂...a teraz ma prdel boli 😀....drahy bol cely cas pri mne bolo to super.a po porode sme mali malinku hodinku a pol pri sebe 🙂...a samozrejme je krasnaaaaa 🙂...
@zuzka444 takze mas z porodu v podstate super zazitok,tesim sa s tebou 🙂
@brigus198754 uz nech sa to fakt podari,lebo ti verim,ze uz mas dost...
@kavaapalma vies ze dnes som uz aj poplakala tak sa o maleho bojim ze sa mu nieco stane ☹ keby som tie veci dopredu vedela isla by som domov rodit ale teraz uz je neskoro len dufam ze vsetko dobre dopadne 😒
@zuzka444 tak ti si mala ukazkovy porod prajem taky kazdej z nas 😉
@brigus198754 vsetko dobre dopadne to urcite,nemaj taketo myslienky... ja len niekedy nechapem tych anglickych lekarov... to tak tazko im dat vyvolavacku? Urcite po nej rychlo porodis...
@kavaapalma vidis oni nechavaju vsetko na prirodu 😠 minule dcerka mala taku silnu anginu ze az pluzgiere mala v ustach a na hrdle a dr, ze ona nepotrebuje antibiotika len paralen a vodu 😠 😠 😠 no vtedy som myslela ze snou nieco spravim este dobre ze mi mama poslala antibiotika v prasku zo svk a to som jej davala inac neviem co by bolo chudera moja nic nepapala 5 dni 😒 tak jak vidis taky su anglicky dr.
@brigus198754 dobre nechat to na prirodu to beriem,ale po urcitu hranicu,potom je to uz diskutabilne... ja nejak UK nemusim...
@kavaapalma tak uz len zajtra keby sa to spustilo a ked nie tak v stredu ta vyvolavacka ☹
@brigus198754 tak uz musis vydrzat moja,drzim silno prsty a nech to pride cim skor aj tuto noc...
idem ja uz do hajan,lebo rano mam poradnu,potom podam info ...
@kavaapalma dobru noc aj tebe 🙂
@brigus198754 dakujem,napodobne... 😉
@zuzka444 gratuluju🙂 vitej mezi maminami, krasny porod;)
@slavka_a_maros aji tobe gratulka🙂 a nestresuj velka cast laktace je v hlave, musis myslet pozitivne verit ze vsechno pujde a uvidis ze to pujde!
@slavka_a_maros netrap sa moja sa doteraz niekedy odtlaca a to mam mlieka dost, len sa proste este nenaucila spravne prisat, niekefy sa jej to podari hned, niekedy az na 10 ty krat.
@slavka_a_maros gratulujem k babatku 🙂 a inak ja som prveho kojila s klobucikmi 7 mesiacov a teraz tak kojim malu.hned sa nan pekne prisaje a ja aspon vidimze jej pekne mliecko tecie.a mna nebolia bradavky. 😉 takze vobec nestresuj a kludne skus aj klobuciky.uvidis bude to fajn
dakujemeeee babulky 🙂
Baby, v noci som mala kontrakcie kazdu hodinu, okolo piatej to bolo uz po pol hodine, teraz sa mi zda, ze je to 20 minut.neviete kolko casu este to bude trvat?

@delica vsetci jej tu hovoria, aka je buchta, tak ja jej potom tajne hovorim, ze nie🙂