icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

evinkaslo
11. jún 2013

@zia , ja tiež stále priberám a sestrička mi minule povedala,že v deviatom mesiaci sa už nemá priberať a mne vždy vyskočí nejaké kilo-dve 😀 čo mám prestať jesť? 😀 😀

delica
11. jún 2013

@katuska54 Katuška, konečne si sa ozvala 🙂)))). Krásny porod podla tvojho opisu, paráda. Gratulujem, ze si to tak zvládla a vela zdravíčka a šťastia do života Barborke aj Tebe s manželom. No a obligátne - veľa mliečka a nech bruško Barborku netrápi.

katuska54
11. jún 2013

@delica dakujeme 😀
uz som bola zufala z tej nemocnice. tak strasne som chcela byt doma.

wewuska26
11. jún 2013

@katuska54 no super, tak gratulujem k malinkej a prajem veľa zdravíčka a mliečka 🙂

delica
11. jún 2013

@katuska54 malinka sa narodila 7.6.?

azmuk
11. jún 2013

@zia84 ja som mala predytm 170/55kg, teraz mam o 17 kil viac, ale vobec sa preto netrapim 😉 riesit to budem, az ked kila nepojdu dole po porode, co si mylsim ze pojdu a ja som velmi akcna a milujem sporty, takze tazku hlavu z toho nemam 😀

azmuk
11. jún 2013

@katuska54 super, gratulujem! znova jeden z tych rychlych 😉

kavaapalma
11. jún 2013

@katuska54 jeeeeeeeeeeee tak to je suprova sprava 🙂 gratulujem k babulke a zelam celej rodinke vela zdravia...
kazdej zienke prajem takyto porod...

zia84
11. jún 2013

@evinkaslo Vsak to, ze jedine vtedy by som nepriberala, keby som nejedla 😀

anicka.be
11. jún 2013

@zuzka444 tak to je super, nas momentalne suzuje grckanie ☹ niekedy ju musim stale pozorovat, lebo sa to z nej leje 😒

anicka.be
11. jún 2013

@azmuk kocky, cosi som zazrela, ze riesite kila, ja som pribrala pocas tehu 12 kg, z porodnice som prisla - 7kg a teraz uz mam dokonca menej ako pred tehu 🙂 celkom to potesi 😀

anicka.be
11. jún 2013

@katuska54 wau!!! Blahozelam k super porodu!!! Prajem vela zdravicka 🙂

misza1
11. jún 2013

@katuska54 gratulka!!! super porod takovych jeste x dalsich co? to jste prtavci jako jsme byli my jeste o cm vetsi🙂 akorad my uz dobihame ostatni mame 3kg
ja si pokazde vzponenu ze jsem ty tlaky musela predychavat a zas mam zpet nocni mury...:(

musim honem usnout po okoupani jsem nakrmila a uspala, ted ma "sluzbu" mmdo pulnoci pak stridame😀

misza1
11. jún 2013

@anicka.be mate reflux? Osky si minule u kojeni kychnul az mu mliko vyletelo nosem😀

jinak ja si ani za svet nemuzu vzpomenout kolik jsem vazila pred tehu... vim ze jsem pribrala 14kg ale nevim ani kolik jsem mela kdyz jsem sla rodit... celkove mam po porode problem s cisly😅

milionova151
11. jún 2013

mne dnes zacalo vytekat to mlezivo s prs 🙂 a strasne ma zacali boliet bradavky, uz to asi aj na mna priiiide 🙂

zuzka444
11. jún 2013

@anicka.be joooj moja...aj mala dnes vygrckala vsetko co za cely den spapala...aj nostekom chudatko moje...take tahave este k tomu....

azmuk
11. jún 2013

@anicka.be s tym ratam 🙂

hobit
11. jún 2013

@slavka_a_maros nemozes si zavolat laktacnu poradkynu?
@kavaapalma este stale...a ty ako?
@katuska54 jeeeej, nasla si sa 🙂 paradny porod, gratulujem 🙂

janka_k
11. jún 2013

@slavka_a_maros gratulujem, no a stym mliekom je to rozne, my este bojujeme mlieka mam stale male, vsetky recepty co kde kedy pisali na laktaciu tak robim. Mala som tu aj laktacnu, maly sa trochu lepsie prisava lenze ked netecie tak tam ne hce byt kedze uz ma skoro tyzden

brigus198754
12. jún 2013

dievky tak dnes 12.den prenasania a caka ma vyvolavacka kazali mi o 10. zavolat ze o ktorej mam prist na prijem ☹ celu noc som nespala ani minutu citim sa strasne a velmi sa bojim 😖 zaraven sa aj tesim ze KONECNE uvidim maleho. Chcela by som sa opytat ci mala niektora z vas vyvolvacku? lebo mne vcera hovorila midwife ze to moze byt 2-3 dni budu zacinat dajakym gelom na zmakcenie krcka a ze ak nepostujupuje porod tak mi prasknu vodu a len v najhorsom pripade davaju oxytocin 😒 bojim sa ze ma budu trapit aj tyzden [ako je tu zvyk v uk]a nakoniec pojdeme cisarskym 😝 baby drzte mi palce budem pridavat infosky cez den co sa deje .....

brigus198754
12. jún 2013

dievcata ako tu sedim pred pc zacina ma boliet pod bruskom ako keby zacinajuce sa kontrakcie moze byt ze sa maly zlakol vyvolavacky a ze sa vypyta na svet sam 😉

azmuk
12. jún 2013

@brigus198754 ahoj, neboj sa. urcite to zvladnes. Drzim ti palce 😉 Keep calm and stay awesome 😀

azmuk
12. jún 2013

Dobre rano rodicky 🙂 kto je dnes na rade? 😎

bombulka200
12. jún 2013

@milionova151 presne včera som si aj ja všimla že mi začalo trošku vytekať a tiez ma fest bolia ciciny tak uvidíme 😀

milionova151
12. jún 2013

@bombulka200 uz by to mohlo na nas prist 🙂 mas teermin 2dni predo mnou 🙂... uz je to cim dalej narocnejsie...

janka_k
12. jún 2013

@katuska54 Kati blahozelam 🙂

bombulka200
12. jún 2013

@milionova151 no už by aj mohlo ja som inak celkom v poho ani bruško mi nevadí len nohy opuchaju hrozne posledné dva dni ale tak už to nejak dáme 😉

anicka.be
12. jún 2013

@zuzka444 @misza1 dufam, ze to nebude reflux 😖 a ak ano, tak len ten jednoduchy. Aj mojej to ide aj nostekom, citala som, ze je to ok, je to tam vsetko prepojene a dokonca mliecko posobi antibakterialne na nosnu sliznicu 🙂
Inak pribera ukazkovo, niekedy si odgrcne a ok, niekedy aj odgrcne aj vygrcne. je to rozne, niekedy hned po papani, inokedy aj 30 min a viac po ☹
Cize po papani ju stale sledujem, kedy ju naspanuje 😲
Takze si drzme navzajom palce 😀 Zajtra ideme na USG s nozkami.

lulutsija
12. jún 2013

@slavka_a_maros a aky je teraz stav na antolskej? je vela porodov?

katuska54
12. jún 2013

@delica ano Barborka sa narodila 7.6. o 9:24 🙂 je to taky maly cervicek nas 😅