Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 jeeeeeeeeeeee tak to je suprova sprava 🙂 gratulujem k babulke a zelam celej rodinke vela zdravia...
kazdej zienke prajem takyto porod...
@katuska54 gratulka!!! super porod takovych jeste x dalsich co? to jste prtavci jako jsme byli my jeste o cm vetsi🙂 akorad my uz dobihame ostatni mame 3kg
ja si pokazde vzponenu ze jsem ty tlaky musela predychavat a zas mam zpet nocni mury...:(
musim honem usnout po okoupani jsem nakrmila a uspala, ted ma "sluzbu" mmdo pulnoci pak stridame😀
mne dnes zacalo vytekat to mlezivo s prs 🙂 a strasne ma zacali boliet bradavky, uz to asi aj na mna priiiide 🙂
@slavka_a_maros nemozes si zavolat laktacnu poradkynu?
@kavaapalma este stale...a ty ako?
@katuska54 jeeeej, nasla si sa 🙂 paradny porod, gratulujem 🙂
@slavka_a_maros gratulujem, no a stym mliekom je to rozne, my este bojujeme mlieka mam stale male, vsetky recepty co kde kedy pisali na laktaciu tak robim. Mala som tu aj laktacnu, maly sa trochu lepsie prisava lenze ked netecie tak tam ne hce byt kedze uz ma skoro tyzden
dievky tak dnes 12.den prenasania a caka ma vyvolavacka kazali mi o 10. zavolat ze o ktorej mam prist na prijem ☹ celu noc som nespala ani minutu citim sa strasne a velmi sa bojim 😖 zaraven sa aj tesim ze KONECNE uvidim maleho. Chcela by som sa opytat ci mala niektora z vas vyvolvacku? lebo mne vcera hovorila midwife ze to moze byt 2-3 dni budu zacinat dajakym gelom na zmakcenie krcka a ze ak nepostujupuje porod tak mi prasknu vodu a len v najhorsom pripade davaju oxytocin 😒 bojim sa ze ma budu trapit aj tyzden [ako je tu zvyk v uk]a nakoniec pojdeme cisarskym 😝 baby drzte mi palce budem pridavat infosky cez den co sa deje .....
dievcata ako tu sedim pred pc zacina ma boliet pod bruskom ako keby zacinajuce sa kontrakcie moze byt ze sa maly zlakol vyvolavacky a ze sa vypyta na svet sam 😉
@brigus198754 ahoj, neboj sa. urcite to zvladnes. Drzim ti palce 😉 Keep calm and stay awesome 😀
Dobre rano rodicky 🙂 kto je dnes na rade? 😎
@milionova151 presne včera som si aj ja všimla že mi začalo trošku vytekať a tiez ma fest bolia ciciny tak uvidíme 😀
@bombulka200 uz by to mohlo na nas prist 🙂 mas teermin 2dni predo mnou 🙂... uz je to cim dalej narocnejsie...
@milionova151 no už by aj mohlo ja som inak celkom v poho ani bruško mi nevadí len nohy opuchaju hrozne posledné dva dni ale tak už to nejak dáme 😉
@zuzka444 @misza1 dufam, ze to nebude reflux 😖 a ak ano, tak len ten jednoduchy. Aj mojej to ide aj nostekom, citala som, ze je to ok, je to tam vsetko prepojene a dokonca mliecko posobi antibakterialne na nosnu sliznicu 🙂
Inak pribera ukazkovo, niekedy si odgrcne a ok, niekedy aj odgrcne aj vygrcne. je to rozne, niekedy hned po papani, inokedy aj 30 min a viac po ☹
Cize po papani ju stale sledujem, kedy ju naspanuje 😲
Takze si drzme navzajom palce 😀 Zajtra ideme na USG s nozkami.
@slavka_a_maros a aky je teraz stav na antolskej? je vela porodov?

@zia , ja tiež stále priberám a sestrička mi minule povedala,že v deviatom mesiaci sa už nemá priberať a mne vždy vyskočí nejaké kilo-dve 😀 čo mám prestať jesť? 😀 😀