icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hobit
17. jún 2013

@lulutsija no to teda netusim, uz mesiac mi nerobili utz, odkedy chodim do nemocnice na poradnu...

jankastubka
17. jún 2013

@misza1 aj my sme boli dnes akto obleceni.

misza1
17. jún 2013

my zatim koupeme kazdy den ale mydlim celeho jen ob den-prdelku kazdy den🙂
suchy byl taky ale nejak ho to preslo a olej davam jen kdyz ho mydlim ale jen tak symbolicky dam si na dlane a pocapkam ho🙂

azmuk
17. jún 2013

@luszia ooo tak to znie skvele, uz teraz sa tesim 😉

brigus198754
17. jún 2013

dievky mam na vas otazocku ako ste riesili navstevy po porode? ja som rodila pred 3 dnami a ako som pisala v den porodu ma aj prepustili.Ja sa odtedy nezastavim kazdy den tu niekto je ☹ ja viem ze je to od rodiny a priatelov mile a chcu vidiet babo ale uz mam pokrk 😠 mam doma aj dvojrocnu okrem toho novorodenca na vsetko som sama lebo mm uz dnes musel do prace 😠 a ktomu kopa ludi na navstevu 🙄

azmuk
17. jún 2013

@brigus198754 😠 povedz kazdemu, ze neprijimas navstevy, ked uz nemaju dost chochmesu, aby im doslo, ze sa nemusis hned poporode citit na prijimanie navstev. 😎

silsil
17. jún 2013

@brigus198754 fuha tak to mas riadne drsne... ale presne tak, povedz ze neprimas navstevy a hotovo.. alebo iba taku navstevu ktora nieco doma ti porobi 😝 uprace, navari, alebo prinesie jedlo, alebo zabavi starsie dieta 😀 😀

kavaapalma
17. jún 2013

@misza1 ako dlho mal Osky zltacku? @delica zlatucky Risko,krasne si spinka. Nejde mi tu fotku cez mobil lajknut. @azmuk foto dam neskor,ale len pre priatelov,tak si ma pridaj. A na tvoju otazku odpovedam,je to najkrajší pocit a pochopis ho sama,az porodis. Ako som niekde citala,je to akoby si vybrala svoje srdce a nechala ho chodit vedla seba.

delica
17. jún 2013

@kavaapalma takze dobre sa máte? teším sa s vami. Kedy vas pustia domov?

delica
17. jún 2013

@brigus198754 my sme doma nikoho okrem mojich rodičov a brata nemali, aj som dala vediet znamym, co sa k nam už chystali, že maly na to ešte nie nachystany a ja s ním. A nech si myslia, čo chcú. Normalne, slušne, asertívne im daj vedieť, že máš toho teraz viac ako dosť a nemáš chuť ani priestor hostiť návštevy.

kavaapalma
17. jún 2013

@delica mali by nas pustit vo stvrtok,ak bude maly ok,lebo ma zltacku.

azmuk
17. jún 2013

@kavaapalma tak to je krasne 🙂

hexina
17. jún 2013

@bombulka200 jeej tak parada, ze si aspon trosku pokrocila..ja zajtra idem na poradnu tak uvidim co sa zmenilo a uvidime ci vyvolame ci nie...som zvedava a dakujem 🙂

bombulka200
17. jún 2013

@hexina tak držím palce zajtra 🙂 a nevies náhodou kam odchádza teraz na tie 2 dni??ja len či niekde blízko alebo daleko 😀

misza1
18. jún 2013

@kavaapalma no, Osky se narodil v pondeli, ve stredu ho brali na osvit a v utery nas pustili domu.po tydnu jsme sli na kontrolu, tam mel jeste vyssi bolirubin ale s klesajici tendenci.ale kdy jsme se ji uplne zbavili nevim, mozna ji mame porad🙂
jakou mate hodnotu?

hexina
18. jún 2013

@bombulka200 dakujem...neviem kam..ale sa mi mari ze zahranicie..ale skusim vyzistit 🙂

sana23
18. jún 2013

Ahojte,tak sa vam aj ja ukazem 🙂

jankastubka
18. jún 2013

@brigus198754 k nam sa tiez hlasili - ale v SR je zvykom, ze nie skor ako po 2 tyzdnoch. Nerobila som ziadne specialne obcerstvenie, len nejake keksiky na stol a kava. Ved na vypekanie clovek nema cas.
Nastastie kazdy nieco doniesol a neboli dlho.
Ja by som ich zapajala - ze nech ti zoberu dieta von na prechadzku (aj ked u vas je este asi skoro) a ty si zatial oddychni. Alebo im slusne povedz, za tyzden jedna navsetva a ze dalsi mozu prist az dalsi tyzden - vyhovor sa na imunitu, co je v podstate aj pravda, ze dieta by sa hned na zaciatku nemalo stretavat s tolkymi ludmi.

kavaapalma
18. jún 2013

@misza1 no s tymi informaciami je v tejto nemocke katastrofa. Hladina je nieco cez 200. Najprv mi bolo povedane,ze naco mi to je ked tomu aj tak nerozumiem,ze si to najdem v prepustacej sprave. A ked som jej povedala,ze hranicna vysoka je 342 tak sa ma pytala odkial to viem,ci mam zdravotnikov v rodine. Chapes? Tak jej vravim,ze mam pravo na informacie a budem sa stale pytat a pokial nebudem spokojná pisem revers a beriem maleho do druhej nemocky. A bodka!

brigus198754
18. jún 2013

@jankastubka no mi mame dnes iba 4 dni 😀 😀 😀 fungujeme zatial bez rezimu a moja starsua dcera strasne ziarli ☹ citi ze nemam na nu Tolko casu ako ked bola sama a venovala som sa iba jej.Najhorsie je ze u nej som zbadala vcera nervozitu a vobec nespoznavam vlastne dieta 😢 krici o 106,hadze veci do mna a ja som z toho zufala lebo ona bola spokojne a kludne 😢 dufam ze si na maleho zvykne skoro inac neviem ako to budem riesit.

slavka_a_maros
18. jún 2013

Dnes zase pride laktacna, tak drzte palce, aby sa ta lenoska prisala ☹ ked to takto pojde dalej, tak sa nervovo zrutim. Nerobim nic ine len prikladam, odsavam a nakoniec krmime po prste... Mam pocit, ze ma uz musi nenavidiet, ze to je ta, co mi robi zle a tlaci ma na ten hnusny prsnik ☹ ani sa nemame kedy polubit. Vzdy po krmeni musim ist odsavat. K tomu tie poporodne hormony = slzave udolie. Myslela som, ze to pojde lahsie

slavka_a_maros
18. jún 2013

@brigus198754 no tie navstevy ma tiez stvu, aj ked je to len blizka rodina. Pri nasom rezime tu pobehujem cely den hore bez, pripadne s odsavackou a k tomu navstevy 😠

elienocka
18. jún 2013

dievcata kolko vam priberaju babatka za tyzden?nas pustili z nemocky minuly stvrtok a mala mala 3540 gramov a dnes sme boli kvoli vahe zas a mala pribrala na 3600gramov.doktorke sa to zda malo aj mne.

anjelicek26
18. jún 2013

@elienocka 40-80g pribera teraz denne.. narodil sa 2675 a ma 3310 na 17.den..

kikuleenka
18. jún 2013

@slavka_a_maros vydrz, neboj, spravi sa to, aj hormony sa daju do poriadku 🙂 ja som si presla niecim podobnym a dnes po 3 mesiacoch je to uplne ale uplne ine 🙂

delica
18. jún 2013

@slavka_a_maros naozaj velmi drzim palce, nech sa vam to upravi a ste spokojne obidve.

azmuk
18. jún 2013

@slavka_a_maros Moja svagrinka si s mojou neterkou Hankou presla podobnym "peklom" pred 5 mesiacmi a potom sa to dalo do poriadku.Neboj nespravis malickej traumu. A tie hormony, to bol des tiez 🙂 Laktacna ti urcite pomoze. 😉

slavka_a_maros
18. jún 2013

@sana23 na fotke je malinka v tom kresielku? My sme ho zlozili, ale este sme sa neodhodlali

skatarina
18. jún 2013

@bombulka200 ahoj,tak uz som trojnasobna mamina 😵 😵 😵 ,drzim ti palce 😉

azmuk
18. jún 2013

@hobit Halooo, ako? uz sme v babatkove? 😉 😎