Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
uff tak jsme poprve pouzili rektalni trubicku tak verim ze mame pred sebou noc plnou spanku🙂
baby, zdravotku som vybavila, bozinku ja som sikovna🙂 len mi este prosim zhrnte co(a kde) potrebujem vybavit k tym prispevkom 🙂
Podrezanie jazyka nepomohlo ☹ neprisava sa. ona ma voci prsu uz averziu, to povedala aj laktacna. Vraj ju mam nosit koža na kožu, aby mu zacala zase verit... Ale kedy? Ked konecne zaspi, som rada, ze sa mozem napit, najest, osprchovat a k tomu mam mat vycitky, ze ju nemam na sebe? ☹ asi sa vratim ku klobucikom, to bude aspon nejake kojenie a nie, ze ju krmime prstom...
@willy_wonka tu to mas cierne na bielom 🙂 http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
@slavka_a_maros no teda! ta vasa Hanka je teda osobnost 🙂 skus ju nosit aj ked spi a popritom jedz a pi. Znie to hrozne, ale mozno to pomoze. Aj moja svagrina nosila v kuse 😒
@kavaapalma aj ja sa teším s vami, ze malý je OK a cupi lupi domov 🙂)).
@delica ani neuveris,ako mi odlahne,ked odtialto vypadnem. Druhe tu urco rodit nebudem,o tom som presvedčena. Co sa tyka porodneho,gyndy a sestonedelia tak ok super. Som nadmieru spokojná. Ale novorodenecke skoda slov. Plati to iste,co si pisala ty.
dobre ranko🙂 my jsme se prave vzbudili od 3 hodin😀 jen chudak malo co ze je spoceny jeste se mi posunula prsni vlizka tak byl mokry od mlika😀
@kavaapalma ja ta uplne chapem a je mi to luto, ze si nieco podobne ako ja musela zazit ://///. To vsetko prejde, to je na tom to najlepsie. No a pri druhom uz budes ostrielana, ze nic ta nezaskocí :D
@slavka_a_maros moja satka sa prave perie, ale v.tychto teplach sa mi do toho moc nechce, sak sa uvarime vo vlastnej stave
@delica ved som sa orevala aj ja statočne. Podrobne ti neskor napisem do ip. Slubila som svojmu syncekovi,ze doma mu vsetko tisíc nasobne vynahradim.
@kavaapalma moja pekna,tak ty si uz porodena! 😉 gratulujem!!!! na vsetko zle sa rychlo zabudne a budes si doma uzivat synceka. dufam,ze ste ok. ja cakam na poradni v Saci a najradsej by som uz bola porezana...ale asi az o 2 tyzdne....
baby dakujem za tipy ohladne plienok, TESCO urcite vyskusam, teraz sme zobrali BABYLOVE z DM a pacia sa mi viac ako tie huggies, zatial sme ziadnu neprecikali, pri tych huggies sme precikali aj ked plienka nebola plna a bola napevno. pripisovala som to skor tomu ze to je chlapec a asi sa to tam otoci hociakym smerom 😀 😀 pri dievcatach asi az taky problem s tym nebude
@delica @willy_wonka a vy pouzivate ake plienky?
a inac tu predtym noc sme aj my mali taku horsiu ako ste vsetky pisali, skoro kazdu hodinu hore, tato bola lepsia uz, standard kazde 3h.
a musim pripisat ze aj v Ruzinove su tie detske sestricky horsie ako zenske, zenske boli vsetky uplne super, pri detskych sa nasli aj take nijake, aj ked jedna co bola jeden den uplne odmerana a odvrkovala, potom druhy den sa mi cely den venovala a chodila kontrolovat ako maly a tak, takze zas to neplati ze ked je jeden den nie moc prijemna aj druhy to tak je. ale boli tam aj mile aj z tych detskych, zalezi od smeny, od toho ktore tam prave su.
@azmuk FYI 🙂
@delica a to ja som pocula ze na Antolskej je najlepsie novorodenecke a pretom tam vsetci chcu rodit, hmm tak asi len o lekaroch to tak bude
@janka_k ja este minam pameprs - obal maju taky zeleny so žltym spodkom. Tie sa mi celkom pacia, precikal sa len raz. No ale zacneme uz s latkovymi. V porodnici sme mali bella happy s vyrezom na pupok, ale tie uz potom po tyzdni pravidelne precikaval.
Neskutocne je z toho vela odpadu - nam popolnicu vyvazaju raz mesacne a niekedy aj nenaplnime, odpad poctivo triedime....a náš miláčik stihol za dva týždne vyprodukovat tolko odpadu, ze teraz mame popolnicu plnu a to su dva tyzdne do vyvozu.
@delica @willy_wonka baby aj sa vam uz trochu stiahlo brucho po tom cisarskom? mne tak ovisa. ja len ze pri tom cisarskom to je s tou maternicou mozno ine, tak neviem ci je sanca ze sa mi to trochu stiahne same este. lebo sak taketo velke a pudingove brucho som veru nemala predtym
@janka_k bola som na izbe s takou pani, co jej prve dietatko bolo predcasne narodene a ona si nevedela vynachvalit to oddelenie, kde sa staraju o taketo babatka. Ze pristup lekarov a sestier sa neda s tymto ani porovnat, sa citila ako na inej planete.
Samozrejme, vsade sa najdu vynimiky.
Inak mi dojde najviac smutne to, ze tie sestry asi vedia, aka je o nich mienka a maju to uplne ze hlboko niekde....lebo dalsia moja spoluleziaca mala babatko so zltackou a chodila kojit k sestram kazde dve hodiny a tiez prisla do tej miestnosti v nevhodnej situacii, ked sestra manipulovala s detmi ako s balikmi ( aj s detmi narodenymi po cisarskom, co boli v noci pri sestrach....to som si zas oplakala ja, ze som tam maleho musela nechat) a vulgarne nadavala. No a ked ju zbadala, hovori, ze no zas toho bude plný internet., zasa sa bude mat o com debatovat. Ja neviem, mna keby niekto videl pri niecom nepatricnom, asi sa hanbim ako pes a nie som vytočena, ze to niekto videl. Ved je to moja hanba a ta maminka za to nemohla!
Kedze tak kocka moc na internet nechodi, tak to tu pisem ja :D nech dám pani sestričke za pravdu 😀
@janka_k ahoj janka, ja pouzivam tesco zlte,alergia z ritky ktora sa nam spravila po pamperskach je fuc🙂 klop klop klop
a brucho, no som relativne tenka, no od pupka hore mam brucho ako huspeninku 🙄
@anjelicek26 Marti aky mas fotak? teda konkretne akym bola robena ta fotka tych krasnych Bejiho noziciek?
@delica tanicka a vies mi opisat ako vyzerčaal ta sestricka? (idealne ak by si vedela meno:D) nazalujem mamine:D aj ked som naozaj prekvapena, ja som sa stretla len s fakt dobrymi detskymi sestrickami,dokonca s nimi aj sranda bola...
my sme sa dnes nahodili do opalovaciek, sice ma maly len 2 tyzdne ale vecer mu v dlhych dupkach bolo fakt teplo, tak uz aj v noci mal len body
@janka_k my sme cely cas len v plienocke a tricku, v byte mame 27-28°C chudak maly, aby sa neuvaril....

@hobit obrovska gratulacia,krasne miery,vitaj Matyaško na svete. My sme tiez vychytali cely tyzden horucavy. @delica nazor ten isty,ci sa tyka antolskej v blave,ci tu v michalovskej. Tesim sa,lebo maly uz zltacku nema. A domov idem tak ci tak v piatok,aj keby som musela podpisat revers.