Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azmuk no a tie tesco su vyrobene v uk a pampersky v polsku... Neviem, ako je to s vacsimi cislami, ci su tiez dobre,, no uvidime dalej 🙂
@hobit gratulujem! Krasny zivot drobcekovi 😉
@willy_wonka a coze diablik vyvádza? mozno mu je len horúco...aj my sme mali diabolskú noc, hm.
@hobit už som o nej počula 🙂
dievcence, ako často sa chodi na tie poradne pediatrovi? kazdy tyzden?
ja som dnes povedala, ze maly mi grckal posledne dva dni (ale on negrcka vobec), tak musim ist znovu v piatok :((.
Som si myslela, ze uz mam s lekarmi pokoj .....ach jo....
Ale jedna dobra sprava je, ze asi fakt uz mam toho mlieka dost, pribral za 8 dni 390g, doktorka si mysli, ze sa aj preto grcká, lebo sa prejedá, ze ho mam mat na prse najviac 10minut.
@katuska54 nedala nam ten vigantol ešte, ze je slnko a ze to netreba, asi da az na jesen.
U nas bola doktorka hned na dalsi den ako sme dosli z porodnice - a za dva tyzdne co sme z porodnice doma, sme tam boli uz tri razy, takze za dva tyzdne ho videla 4krat. Akoze nemame to daleko, 3 minuty od domu, len sa mi to zda nejak nahusto.
@delica tani:( mam ho len v plienocke a v tricku, nozicky a rucicky nema horuce, sem tam mu tvaricku pretriem vlaznou vodou..tak snad to nie je teplom, myslim, ze je hladny, ale on tahal od 4tej az do skoro 13tej, vkuse chcel byt na ciciku, nestiham produkovat 🙄
kaslem na to, dnes mi mamina donesie nutrilon...a v takychto situaciach sa nebudem trapit, dam mu UM a bude.
@katuska54 ten prispevok az po 28 dnoch po narodeni,nie?
@willy_wonka presne toto mi robila Barborka v noci. stale chcela byt na ciciku a spat ani za svet. toto bola najhosia noc zatial ☹
@katuska54 ja som si uz dnes aj poplakala... na ciciku mi zaspal, akonahle som ho dala na sedacku spustil plac....:/
@willy_wonka priplatok je az po 28 dnoch. ale neviem ci uz mm podal o ten prispevok. my sme vsetko vybavovali hned na druhy den ako som prisla z porodnice. teda mm vybavoval. on mi len dal popodpisovat nejake papiere a vsetko vybavil.
@willy_wonka mne to robila v noci...papkala a ked zaspala som ju dala do postielky a za par minut zacala cmukat a pytat cicik. uz som bola zufala. a teraz potvorka spinka 😠
@willy_wonka asi ti to nepomoze, ale my sme mali taku istu noc.
Prso, zaspal, polozila som, plac, grckanie....a dokola.
Na tu prihlasku vyplnis cast:
poistenec - o Samkovi
o tebe - kto podava prihlasku
cast dalsie udaje -
stat O1, oznacenie poistenca 1, poistenec podla §6 1
@delica my ideme do poradne az o mesiac 😕 ale so sestrickou si intenzivne mailujeme, ked mame otazky
Dakujem vam dievcata, som stastna ako blcha 🙂 len keby tu nebolo tak horuco...
@willy_wonka a nic ine okrem cecku nezabralo. Ja som tiez mala na zaciatku jeden den taky a potom mi sestricka vysvetlila, ze nemusi byt hladna, a po vyskusani cumla alebo cickania jej jest nebolo treba.
@katuska54 skus dat vtedy cumel, u nas to zaberie. Akurat sa stane ze kym zaspi jej niekolko krat vypadne a musim jej ho podavat ale to je to mensie zlo akoby mala plakat.
ahojte 🙂, tak dockala som terminu sekcie, v utorok uz budem mat svoju bambulku na svete a pri sebe..

@dulkagabulka doktorka Malova, ja som si ju vybrala, ale dnes tam bola bez ohladu na to...bola skvela 🙂