icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

jankastubka
20. jún 2013

@misza1 ja tiez minam steasne vela vloziek do podprdy, dufam ze sa to uz unormalni.

ganesh
20. jún 2013

@maja21041989 ...ja asi nikdy neporodim :D malej sa akosi nechce este...

janka_k
20. jún 2013

@slavka_a_maros ja sa bojim hybat s tou satkou, ze spadne sa stale bojim a ze ked sa zobudi bude hybat hlavou a to tam nie je take pevne v tej elastickej, no radsej len sedim v tej satke

azmuk
20. jún 2013

@slavka_a_maros malicka je asi riadny radiator 😎

jankastubka
20. jún 2013

@misza1 ja som dneska nedala, lebo mala sa v tom strasne poti, a ako vrti hlavou vkociku tak jej z nej vkuse trcia usi, takze to nema ani nejaky ochranny ucinok.

ganesh
20. jún 2013

@azmuk ahoj, ty stale tiez nic? 🙂

azmuk
20. jún 2013

@ganesh ale porodis🙂 mozno uz dnes 😀

azmuk
20. jún 2013

@ganesh ja nic - ja muzikant 😀 😀 😀 Zajtra kontrola, to som zvedava🙂 7 dni do terminu...tazka poohoda 😎

janka_k
20. jún 2013

Prve satkovanie, nie som si tym ale ista a radsej sa nehybem

misza1
20. jún 2013

@willy_wonka ja uz jsem pomalu jen na vode... podle me taky nema koliky jen je to chlap a i z prdu udela vedu😀 vcera byl tak unaveny ze uz se mu ani tlacit neslo

@delica jeeee😀 zlaty sen🙂 nastesti jeste nebeha ale uz me napadlo jake by bylo bohove kdyby takovi trpaslicci uz behalu😀

ganesh
20. jún 2013

@azmuk ja chodim kazdy druhy den uz do nemocky...teraz idem az v pondelok a to uz sa dohodneme kedy rodim 🙂 nechce ma nechat prenasat kvoli tlaku. ja mam termin v utorok 🙂 krcok mam uz na pol centimetra, hlavicka uz sa da nahmatat...tak uvidiiiime 🙂

dulkagabulka
20. jún 2013

@janka_k vidím, že máš elastickú šatku..a podla toho čo vidím i podla toho, čo píšeš, ju máš zrejme slabo dotiahnutú..treba si ju uviazat tak,aby si mala pocit, že sa ti tam už nič nezmesti /(ak je to elasticka) až potom dat babatko...a po uviazani musiš mat pocit,že sa môzeš slobodne hybat bez toho.aby si sa bala, že ti babatko vypadne

azmuk
20. jún 2013

@ganesh no ja idem po tyzdni a pol na kontrolu 🙂 esteze nemusim tak casto chodit 😎 v tom teple je to morda! Drzim palce!

x5petra
20. jún 2013

@azmuk @ganesh aj u mna to vyzera, ze asi nikdy neporodim 😀 vcerajsia poradna - ziadna zmena oproti minulemu tyzdnu, doktorka prekvapena, ze som takmer v termine a maly stale vysoko ☹

janka_k
20. jún 2013

@dulkagabulka dakujem za radu, no asi slabo mas pravdu, lebo sa mi tam drobec uplne otocil do boku, tak skusime znovu 🙂

azmuk
20. jún 2013

@janka_k musi ti byt asi aj riadne teplo, ci? Ja som si kupila satku babydoo, bavlnenu...idem viazat pevne, aby som sa mohla hybat 😀 Ale inak pekna trendy farba 🙂

azmuk
20. jún 2013

@x5petra no vitaj v klube 😎 ale sak oni sa rozhodnu, kedy pridu...tesime sa na nich 🙂

janka_k
20. jún 2013

@azmuk je mi teplo, ale musime byt viac spolu aby sme vylepsili to kojenie. no a satku mam len pozicanu, kym si kupim svoju, ja som sa bala ze do pevnej sa mi zase bude tazko vsuvat,

ganesh
20. jún 2013

@x5petra neboj,to sa moze kedykolvek zmenit...ani to cakat nebudes. a kedy mas termin?
@azmuk tak to ano,v tom teple je to o hubu...no nastastie ja nikde nemusim sto hodin cakat 🙂

iskierka27
20. jún 2013

Ja mám termín zajtra a rovno mám aj kontrolu tak sa uvidí kedy sa bude malému chcieť, ale v týchto teplotách je to des.

mamina6410
20. jún 2013

@ganesh
@azmuk
@x5petra tak ja mam termin dnes a v utorok mi doktorka povedala, ze sa vidime na 100% este v pondelok a podla nej aj neskor, zmena oproti minulemu tyzdnu ziadna, uplne zatvorena som a placenta este tiez neozrela, cize oproti mne mate vsetky este kopec casu

anjelicek26
20. jún 2013

@janka_k - nahodou to super vyzera, aka je to satka? Ja mam lodger shelter a je to totalne na prt alebo ja fakt neviem 😔 Maly tam tak zapadne, ze ho ani nevidno :(

ganesh
20. jún 2013

@mamina6410 no nic moc,ale tak mozno si to mimi este rozmysli 🙂

evinkaslo
20. jún 2013

@ganesh , @azmuk , @x5petra , @mamina6410 ja som dnes isla na poradnu s pocitom, ze uz sa to hybe 🙂 a doktor sa len zasmiala povedal, ze to urcite tak skoro nebude..ziadna zmena, malej je asi dobre tam kde je 🙂

ganesh
20. jún 2013

@evinkaslo 🙂 tak nakoniec neporodim posledna 🙂 vidim,ze nas je tu este dost 🙂 ja sa zas citim stale rovnako,ze pohoda a za tyzden sa mi skratil krcok o 2cm 🙂

mamina6410
20. jún 2013

@evinkaslo tak u mna je to zlozite, podla cyklu uz mala byt mesiac na svete, cize mne sa vsetko urcuje podla sona, lebo nikto netusi, kedy som vlastne otehotnela , maleho som prenasala 3 dni, tak hadam aj ona sa uz coskoro vypyta, lebo inak bude velika ako on, maly mal 4460g a vraj preto, lebo som ho prenasala, cize ja mam obavy len z vahy, inak mi je to jedno, kedy pride

iskierka27
20. jún 2013

Ja som bola na kontrole v pondelok a mi povedal, že všetko mám super, žiadne komplikácie nič a že som otvorená na prst a že mám prísť zajtra teda v deň termínu aj. Malý má 2850g a plodovej vody mám dosť stále a necítim sa nejak inak.

janka_k
20. jún 2013

@anjelicek26 je to moby wrap elasticka, ale este to nemame nacvicene uplne najspravnejsie
http://www.mobywrap.com/mw/newborn-hug.htm

evinkaslo
20. jún 2013

@ganesh tak to je super 🙂 ja si vravim ,ze darmo doktor vsetko premeriava, lebo zmenit sa to moze.kedykolvek 🙂

evinkaslo
20. jún 2013

@mamina6410 tak to je veru troska zlozitejsia situacia. Mne najprv tiez povedali skorsi termim a stale mi ho posuvaju.Mala uz ma skoro styri kila, ale tak verim, ze to vsetko prebehne v poriadku 🙂 mozno sa len drobcom nechce ist do toho tepla 🙂

slavka_a_maros
20. jún 2013

@janka_k no treba to lepsie utiahnut 🙂 mne odporucali vertikalnu polohu na nosenie