icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

janka_k
20. jún 2013

@slavka_a_maros to asi aj mala byt ta vertikalna, len kedze som to nemala dobre utiahnute tak sa mi tak otocil, ale polhodinu spokojne odfukoval, potom uz to mama nezvladla, lebo z nej tieklo. musim skusat to pritiahnut viac, zase zajtra
ale sa mi zda ze ty tie popruhy si mala inac, mas nejaky navod na ten tvoj uvaz?

anicka.be
20. jún 2013

pozeram, ze este dost junoviek pozorovateliek je este na cakacke 😉 Kocky drzim vam palce, nech vam to rychlo ubehne, a aby ste uz mali svoje pokladiky pri sebe 😎

dulkagabulka
20. jún 2013

@janka_k
http://www.zenskekruhy.sk/mamicky/nosime/item/7...

uplne maličkemu babatku je dobry uvaz kríž s kapsou vonku, alebo kríž s kapsou vnútri

azmuk
20. jún 2013

@anicka.be Dakujeme! uz jedem do finale! 😎

lovula
20. jún 2013

@silsil
ahojte dievčatá, tak silsil sa dnes narodil krásny chlapček Liborko. 53cm a 3670g. Podrobnosti Vám sem určite dá neskôr.

azmuk
20. jún 2013

@silsil Jeej, blahozelam! 🙂

x5petra
21. jún 2013

@ganesh termin mam zajtra a urcite neporodis posledna 😉 ved ked sa Ti tak rychlo stiahol krcok, tak to uz mas za dverami...
@mamina6410 @azmuk stale je nas tu dost, aspon nejaka utecha v tych horucavach
@evinkaslo tiez som na poslednu poradnu sla optimisticky naladena, ze urcite to uz bude a vooooobec nic 😀

azmuk
21. jún 2013

@x5petra snad nebudeme tahat do jula 😉

bambina18
21. jún 2013

Kočky pripajam sa aj ja k maminkam, naša bambulka Rebeka sa narodila vcera 20.6 o 20 hodine s mierami 3310gramov a 49cm. Pôrod bol dlhý náročný takmer 20 hodín ukončený sekciou ale som šťastna že to mám za sebou a malinka je v poriadku. Drzim palce všetkým cakatelkam 🙂)

kavaapalma
21. jún 2013

@bambina18 @silsil obrovska gratulacia,vela zdravia a mliecka

azmuk
21. jún 2013

@bambina18 Gratulujem! 🙂

hobit
21. jún 2013

Mame krasny vyhlad z balkona na Antolskej...jazierko a na brehu hniezdo kde sa prave liahnu labutie babatka pod dozorom rodicov 🙂

lulutsija
21. jún 2013

@lovula @silsil jeej, tak jej srdecne gratulujeme 🙂

nikulqa
21. jún 2013

ahojte dievcata, moze byt ze sa porod blizi aj nechutenstvom do jedla? uz asi 3 dni mi skoro nic nechuti,jem len na silu...na ranajky vobec nemam chut a to niekedy som uz musela hned po prebudeni...aj vy ste mali take nieco?

lulutsija
21. jún 2013

@bambina18 gratulujem 🙂

delica
21. jún 2013

@silsil blahoželám šťastnej maminke k synčekovi, nech ste zdraví a v živote veľa zdravia!

azmuk
21. jún 2013

@nikulqa no neviem, ci nechutenstvom. Skor, sa zena vyprazdnuje. Vracia, chodi na velku, 😉 vytecie jej plodova voda. proste z nej vsetko ide von 😉

nikulqa
21. jún 2013

@azmuk no mozno teda z toho tepla mi nechuti...tak este musim cakat 🙂 tak v pondelok idem do nemocnice dufam ze dovtedy sa to rozbehne

azmuk
21. jún 2013

@nikulqa este mas celkom cas, nie? do jula 😉 Ja idem dnes k lekarovi, snad sa uz nieco zmenilo 😉 lebo zatial sa malicky nikam nechysta 😎

nikulqa
21. jún 2013

@azmuk no nebudem rodit az v juli,lebo ja som vo Fr a tu nie su asi zvyknuti na velke babatka,lebo nas maly mal uz 12.juna 3300g a teda mi bolo povedane ze 24juna mi skusia vyvolat,pretoze to moze mat maly uz 4kg a ze kedze uz som v 38tyzdni ma vsetko co ma mat. a uz som vtedy bola otvorena na 1 palec a to som sa nemohla hybat,kedze som bola kvoli predcasnym kontrakciam v nemocnici a teraz uz tych 10dni mozem robit vsetko aby sa to rozbehlo samo,tak som teda zvedava....

azmuk
21. jún 2013

@nikulqa takze ma asi predbehnes🙂 drzim palce 😉

nikulqa
21. jún 2013

@azmuk dakujem pekne aj ja tebe drzim palce...a tebe nevraveli ze ci ti nevyvolaju? mne chcu najprv skusit ten hamiltonov hmat, no neviem ci to zaberie,lenze v tomto teple by som to uz chcela mat za sebou

zia84
21. jún 2013

Takze, ja mam termin dnes. Pred tyzdnom, ked ma isiel vysetrit dr, tak povedal, ze to bude boliet, a ze som na 1 prst, a polomekky krcok. Tento tyzden nalez ten isty, a ked nic, tak pondelok mam nastup. Od tepla uz umieram, po nociach placem, je to des. Maly sa tlaci, ale nic z toho. Bojim sa aj porodu, aj vyvolania, aj chcem aby uz bol, aj nie, zmiesane pocity. Jaaaj☹

nikulqa
21. jún 2013

@zia84 drz sa musis byt silna hlavne kvoli malemu aby porod prebehol hladko...

anjelicek26
21. jún 2013

Ranecko babule, ja robim akurat tortu pre moje najstarsie junovciatko 😀 😀 V sobotu uz bude mat oslavu narodenin, ideme do zoo a potom k nam kopa deti, hadam to Benji v tom hluku prezije 😝 Podla datumu sa to nase zabiatko totiz len dnes malo narodit a na vahe uz ma 3500g/50cm, ukazkove miery xixi Takze vsetko dohnal, co sa skor narodil....

nikulqa
21. jún 2013

@anjelicek26 :D aj ja prave robim tortu,ale pre manzela na 30tku

zia84
21. jún 2013

@nikulqa Skusam, ale je to uz o nervy. 😠 Ale hadam volaco bude, a maly nie je az taky velky, ako si to ja myslim 😉

anjelicek26
21. jún 2013

@nikulqa - hehe torta pre manzela ma caka zajtra, narodky mal pred troma dnami xixi Musim mu pravit do prace, ale to spravim slanu tortu, to je take skor hranie ;) Ale potom uz rok ziadne torty ani vidiet 😀

nikulqa
21. jún 2013

@anjelicek26 jej aj mm mal 18.6. presne 30tku:D aka nahoda :D,no moj o slanej nemoze ani pocut pekne sladka :D

nikulqa
21. jún 2013

@zia84 tak moj je valibuk uz okolo 4 kg tak ked ten zatlaci tak odpadavam,ale uz ho chcem mat pri sebe,preto som psychicky nastavena ze v pondelok uz bude s nami:D akoze tazky optimizmus