Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 nasa mala dudlik nechce vobec... bud ju z neho napne, alebo ho len chytí a vypluje, minule letel dost daleko... 🙂
@anicka.be to ti zavidim, ze sa ti ukludni cumlom...ale nasa zase neplace dlho, iba pokym nedostane to co chce... bud prebalit, nakrmit, alebo uspat... este place ked jej je teplo a ked sme odchadzali z porodnice a dala som jej ciapku...to bolo revúúú....
@azmuk no moj bol planovany, a tiez ze bud stvrtok alebo pondelok, nakoniec ma prijal na stvrtok a dobre spravil, lebo rano na monitore bolo vidno kontrakcie aj podla vysetrenia vravel ze uz by to zacalo, a tiez isiel na vikend prec 🙂
ale neboj aj keby to bolo cez vikend, napr. doktorka co ma prijimala, aj mu asistovala pri zakroku bola strasne mila a vela milych ich tam bolo a ja som skoro na vsetkych v ruzinove len chvalu na doktorov pocula
@willy_wonka asi je to normalni jen to nikdo nepovi nahlas. ja se taky jen tak nepriznam 😅
uz se vasim detem barvi oci? Osky mel sedo cerne a ted mu jdou do modra🙂
@misza1 - nas bude mat asi modre, mal ich burkove, velmi tmave a uz svetlaju... aj Max mal presne take iste a dnes ma modro-sede oci.
@misza1 - toto je Maxi ked mal par dni a teraz..... mu ocka riadne zosvetlali...
@hobit neviem, nepouzivam ich:D v case bozskej nadprodukcie som viac odsavala,a teraz maly vsetko vypije 🙄
@misza1 ja sa stazujem mamine... ale ona ma tak nechape, ked sme sa narodili ja s bratom, tak mala okolo seba nonstop cely arzenal.
ocka mame take burkove(ako anjelicek napisala) a snad nam zhnednu,alebo zozelenaju, modre nema mat po kom, to by som nevysvetlila:D
Baby kedy davate deti na brusko? mozem aj po najedeni?
a co robite,ked maju stikutku.
a uz zase ideme papat. Barborka je ako studna-bezodna 😕
@katuska54 - stikutkuu - dam mu tri krat potiahnut na prse a je po stikutke. Inak stikuta len ked je mu zima 😝 A na brusko ho davam malokedy... nejako si to neuziva xixi
@anjelicek26 to fakt? moj mal stikutku aj v horucavach, doma mame 27°C, rucky,nozky teple.. to musi byt bullshit:D
@anjelicek26 aj ja snazim jej dat prso,ale ked stikuta tak nechce.
a na brusko mi kazala dr ju davat,ale tiez sa jej to nepaci. ze ked je na brusku mame cvicit s nozickami,masirovat chrbatik a este tlacik ritku. neviem naco a vobec sa jej to nepaci 😒
@anjelicek26 neviem ci nespavost, ale zevraj na brusko im robi zle napr. kmin co je aj v tych cajoch a este niektore byliny tiez
@anjelicek26 jaci jsou zlati🙂 to je ta barva oci co ma Oskar.
a ten caj, je to mozne i ja jsem si to jednou vsimla ze nespal a pistel
stitkutka zevraj nie je od zimy hovorila nasa doktorka, no to je tak kazdy hovori inac. my sme tiez mali ci bolo 30 stupnov alebo 20, je to ze tam v zaludku ci kde to nemaju este uplne vyvinute. ale tak tie teorie sa lisia, ale myslim ze od zimy to nebude aspon u nas nie 🙂
@willy_wonka u nas to stejne. kdyz mela segru byla s ni babka a jeji sestry takze nemela zaden problem a ja jsem byla spave dite...
@anjelicek26 ja som pila caje na kojenie pri Tobinovi a hrozne ho trapilo brusko, nakoniec som zistila, ze to z nich...
@willy_wonka nadprodukcia nie je az taka bozska, uzila som si pri prvom s odsavackou svoje a teraz sa jej vyhybam ako cert krizu 😅
@hobit
@anjelicek26 inak, aj ja pijem cas na kojenie 2x denne, rano a vecer, doobeda a v noci mi nespava:D

@misza1 nazov je v nemcine, a v takej mensej krabicke to je, treba dobre popozerat, tiez som to tam necakala 🙂