Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka zkus to Samko to taky urco dokaze normalne chyt pod pazuchama pridrzuj prstama hlavu postav ho na stul nebo nekam a pomalicky ho pritahuj k sobe uvidis ze pujde🙂
@willy_wonka zevraj motherlove su slabsie a stoja tolko co tie swanson, "swanson" kapsule dostat v zelenom obchode - oproti vchodu v tom fresh markete v starej ikei - dokopy 20euro a zevraj vacsinou zaberaju (zial nemozem potvrdit)
@misza1 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaano...to je rozkosne, ale pokadil sa mi pri tom :D
@willy_wonka z tej stranky co tu uz bola:
bod 8 - tuto ziadost som netlacila, to nam dali na matrike aj uz potvrdene
bod 9 a bod 10 som tlacila a vsetky tri sa nesu na UPSVAR, ale ja az po tych 28 dnoch.
http://www.dietaaja.sk/co-treba-vybavit-pri-por...
@janka_k viem ktory obchod myslis. bozinku tolko je toho.... skoda, ze to nemas odskusane(teda dobre teba) 🙂 pre mna smola 🙂
@willy_wonka Samko se posral ze chodi,co?🙂 Oskar se pocural🙂 tento reflex zmizi koncem 2-heho mesice. v tomto clanku o tom pisou
najmama.aktuality.sk/clanok/225101/serial-matiaskov-1-mesiac/
@willy_wonka ja som ich jedla tie swanson, dokonca vo velmi zvysenej davke, ja neviem proste mne to mlieko nie je sudene 😢 najprv som kupila motherlove, laktacna povedala ze tie su slabe, ze hentie mi urcite zaberu, tak som kupila tie, vyjedla ich a nist, iba som smrdela cela. no tak teraz dojedam tie motherlove.
o tych swanson pisu ze ked nezaberu na 3-4 den, tak uz potom nezaberu
ja chcem este skusit ten liek costi/motilium, len uz su oba na predpis a nemam tam kedy ist, resp. musim si zmenit lekara prave tak sa mi to komplikuje 😢
@willy_wonka more milk plus neodporučam
obsahuje malo senovky- a ak by si zvyšila davku, obsahovala by vela fenyklu...takze radšej čistu senovku
@misza1 to zmizne?? ja som sa potesila, ze bude skor chodit, ked uz teraz tak pekne cupita:D
@janka_k jaj, tebe sa nerozbehlo mliecko? to som ani nezachytila, to mi je luto... takze ste na UM? nebud z toho smutna, mne ked nenabehne viac mliecka, tak tiez planujem zacat prikrmovat um.
@dulkagabulka dakujem za nazor, tak skusim tie co mi janka poradila 🙂 Este chcem pit aj caje zo senovky a benedikta, nebude to uz moc?🙂
@willy_wonka jo jo to som ja, ja mam strasne malo, tak jedna davka denne aj som prikladala, aj koza na kozu, jedalnicek iba laktacne veci, proste neviem co viac som mohla spravit. este nieco odstriekavam aj prikladame ale on moc necucne tam asi, takze tak, uz som sa s tym trochu zmierila ze hlavne ze je zdravy
@dulkagabulka ta senovka sa berie stale pocas doby dojčenia?
@willy_wonka neviem čo ti janka poradila 🙂
nemyslela som čaje so senovky a benediktu
ale senovku a benedikt v kapsuliach
@delica je to individualne..vačšinou to stači iba na rozbeh a potom už netreba
@dulkagabulka a mas nejake konkretne na mysli o ktorych mas poz. referencie?🙂
Skoro som sa pocurala od smiechu.. :D
@willy_wonka ano, od firmy swanson - v kapsuliach..predava ich lekaren Adonai v Košiciach..daju sa objednat, poštou pošlu..3x3 uživat
@dulkagabulka a ako sa u nich objednava? eshop nemaju...
Www.Swanson.sk je korektny dodavatel?
@willy_wonka ha haaa jak se zdrbal😀
@misza1 mne skoro cvrklo, a tie baby sa hojdaju s blbym usmevom dalej :D
dobre ranko;)
jak jste spali? ja jsem zaspala s Oskym nabrise🙂 bala jsem se ze kdyz ho dam do kolibky ze se vzbudi tak jsem se jen sesunula do rovna a spala🙂 spali jsme tak 3hodky a kdyby mi nestuhla noha tak vydrzine dele🙂
@misza1 aku si mala noc?🙂 u nas do 3:30 fajn, potom plac,mrnkoty...chvilkovy spanok a od piatej hore
@janka_k ja som na tom tak isto...odsavam.to ma tak na 2 davky denne .zvysok Beba....
Dnes mame 1 mesiacik🙂
@willy_wonka ja jsem ho zmatla tim spanim tak vydrzel do 2.pak jsem ho nechala vedle sebe a od 4 byl cochvila hore.ted zas zkousi kolik vydrzim...
@willy_wonka napišeš im mail
objednaj si senovku grecku a benedikt lekársky
@willy_wonka to nám to letí 🙂)))))))
@misza1 my sme so synom spali 1,5 a 2h od polnoci, ale do polnoci potiahol skoro 4h, len ja trubela som musela robit vselico len nie spat. Takuto chybu uz nikdy nespravim. 😀
@janettan sobasny list a obc. preukazy oboch manzelov

@misza1 coo? si robis prdel?:D je to macher 😎