Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
Zo Samkovej plienky vychadzaju riadne zvuky 😅
@misza1 panska jazda na sluzobke, maju nejake meetingy s chorvatmi... september aj mna caka, budem 4dni slamena vdova, mm odlieta na nejaku konferenciu do lotysska, zas sami chlapi. chodi tam kazdy rok, len teraz to bude pre mna ine, ked tu je Samko, po minule roky som si aspon oddychla sama doma:D
@misza1 aj my si dame babsku jazdu, vikend na liptove s ostatnymi junovkami, ked vsetky prejdeme na UM
@katuska54
@delica
@janka_k
@slavka_a_maros
& comp.
@janka_k moja drzim velmi palce aby to vsetko dobre dopadlo, a hlavne aby to pomohlo a mali ste sa potom dobre.
Viem, ze je to strasny pocit, ked clovek vie, ze take male babatko idu operovat. Ja som plakala uz ked malej isli brat krv z tej malej rucky.
Moja mala v poslednej dobe pri kojeni robi take zvlastne veci. Najprv saje asi prve 4-5 min o dusu. A potom sa zacne na striedacku odpajat a pripajat na prso. Myslela som ze jej uz netecie ale ked si stlacim tak ide. Potom som myslela, ze uz ma asi dost ale ked ju dam prec zacne mrncat, ze jej beriem hracku. 😀
Tak neviem, ci je to normalne alebo sa len takto hra... nechat ju to robit?
A este jedna vec - ma dost riedku stolicu a ked ju kojim uplne citim ako jej to vsetko beha v crevach. Ako dospelemu pred hnackou. U doktora ale vraveli, ze kym nie je stolica penista, tak je to ok aj ked je riedka.
@jankastubka je to ok..stolica môze byt riedka
@willy_wonka ale bez deti, ze? 🙂
@jankastubka aj mne sa zda nejaka riedka a hlavne casta 🙂 medzi kojeniami aj dva razy... Sa naprebalujeme az az
@janka_k janka, drzte sa! Ale hlavne, ze mu uz bude dobre a napapa sa.
@willy_wonka v auguste aj nas caka tyzdnova sluzobka 😒 uz teraz sa trasiem, ze ako to zvladneme. Od pondelka uz ide mm do roboty, komu potom podam placuce dieta, ze tu mas, staraj sa teraz ty?! ☹
@slavka_a_maros ano,ano bez deti 🙂
nemas po ruke maminu? ja nerada "podavam" placuce dieta, lebo mam pocit, ze iba ja to s nervami zvladnem a uciciakm ho:D
a ako to teraz zvladas? noci mas ake?🙂
Baby ja Vam zavidim,ze mate mm doma. ja som od prichodu z porodnice bola iba 1 den s mm a uz na druhy den musel ist do prace. takze ja bacujem s malou sama. a to mi mamina mala pomahat,ale sestra jej dala varovat jej malu lebo ma hnisavu anginu. takze ja som mamina na plny uvazok. ale zatial to zvladame. sice mam niekedy stavy,ze som nevyspata,ale ked mm pride z prace tak sa malej venuje a ja mam aspon hodinu pre seba.
@willy_wonka aha sluzebne, to muj mm jezdi s kamarady na chlapark. jakoze na turistiku ale dojdou max 200metru od chaty🙂 jedina "zena" je tam Milena-alkohol🙂 ja jsem vzdy v tim case mela babskou jizdu doma ale letos se asi odklidim k nasim.
ale jestli bude junovkova babska jizda, rada se zucastnim🙂
@jankastubka Oskar to dela taky.vcera dokonce az tak ze mi obema rukama stisl prso hlavickou kmital a brnkal si bradavkou po puse 😀 podle me si hrajou
@katuska54 se mnou byl mm 4dni vcetne prijezdu z porodnice.je to zahul ale kdyz dojde domu snazim se mu ho dat at se stara🙂
@slavka_a_maros da se to zmaknout.ny chodime co nejvice ven.tam spinka a je klid😅
@willy_wonka no ona by asi aj prisla, ale neviem, ci by som nebola nervoznejsia z toho 😉 tuto noc spala 7 hodin 😕 u nas je najvacsi problem so zaspavanim, ked uz sa zobudi a naje, tak chce byt hore aj tri hodky a to my nezvladame 😖
@katuska54 tak to si frajerka teda! Thumbs up
ako chodite von s malymi baby? ked spia alebo ked su hore? lebo ma suseda vystrasila, ze ona naucila malu, ze sa vozi pocas spanku a teraz nechce spat inak len ked ju vozia, tak kmita cela rodina 😝 ci neriesime? 😀
@hanka_april mna kocikovanie nebavi, dieta davam na vzduch na terasu do kocika alebo ho kocikuju rodinni prislusnici a ja idem spat alebo nieco si porobit. A vacsinou ho to hondrkanie uspi a myslim, ze to nema vplyv na spanok.
@hanka_april ja chodim tesne po kojeni, vacsinou je hore ale vonku zaspi. Pri novordencovi asi nevystihnes cas aby ti celu prechadzku bol hore.
Za tyzden moj maly bulimik pribral z 4230g na 4690g a narastol o 1cm, mame 55cm 😎
@willy_wonka no vidis, a vraj malo mlieka 🙂
@slavka_a_maros ja budem zajtra 1x sama doma, ale tesim sa na to, nemusim sa starat o 3 deti, len o 2 😀
@hanka_april neriesime 😉

@willy_wonka maji panskou jizdu? me to ceka v septembri... ale jen Liptov. jarni kolo nestihl, akorad jsme rodili🙂