icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
30. jún 2013

@katuska54
@delica
@hobit
@janka_k
@slavka_a_maros
dievcata, pomaly by sme si mohli naplanovat to spolocne kocikanie🙂 mna samu nebavi kruzit okolo ihriska... 🙄

janka_k
30. jún 2013

@willy_wonka som za, hociktory pracovny den

willy_wonka
30. jún 2013

@janka_k ahoj Janka, verim,ze s doladenim dna nebude problem-zeny na materskej. 🙂 Ty si vlastne z ktorej casti ba?

janka_k
30. jún 2013

@willy_wonka karlovka, ale som mobilna, mam auto, sice este nezdviham kocik a tak, ale sak postupne mozem zacat, uz je to viac ako 3 tyzdne po cisarskom

hobit
30. jún 2013

@willy_wonka oki, len ja mam este aj starsieho a este sme neskusali presun mimo Rusoviec takze pre mna ideal ked tu niekoho mam komu ho necham zatial, napr. teraz do utorku je tu moja mama, potom sme sami neviem dokedy, potom ked je Pohoda, na ktoru som mojmu muzovi kupila listok na narodky, mala by prist svokra a tak...takze kludne sa dohodnite a ja sa bud pridam alebo nepridam...toho presunu by som sa ani tak nebala, ale on sa bude s nami nudit a ja budem riesit len jeho...

janka_k
30. jún 2013

jaj ma porazi, maly je nejaky pazravy po tej operacii, potom sa preje a potom zas grca, kde je nas zlaty uzasny dokonaly predoperacny rezim, alebo je z toho dudla zblbnuty no neviem, ale stale pyta jest aj kazdu hodinu, tolko co mi teraz zje, nikdy predtym nezjedol

misza1
30. jún 2013

@janka_k ono se to ustali, ted kdyz konecne citi chut az do zaludku tak si to uziva🙂
aji Oskar zacal grckat, ale u nas je to asi tim, ze usina vedle me v posteli s prsem v puse a ja s nim, takze on si muze tahat celou dobu co spi...

hobit
30. jún 2013

@misza1 aj Maty rano vstaval cely ogrcany z rovnakeho dovodu 😀

kavaapalma
30. jún 2013

@hobit super nadherny porod.

anicka.be
30. jún 2013

@willy_wonka @katuska54 @delica @hobit @janka_k @slavka_a_maros
skoda, ze sa nemozem pridat k spolocnemu kocikovaniu .-(

katuska54
30. jún 2013

@willy_wonka Kristinka to by sme mohli spolu kocikovat,lebo ani mna to samu nebavi.

hanka_april
30. jún 2013

Baby,chystate sa niektora zaviest spankovy rezim podla Giny Ford po nejakych 6-8 tyzdnoch? Mojej sestry deti na tom ficia a ja by som chcela tiez....

jankastubka
30. jún 2013

@hanka_april a to je aky rezim

kavaapalma
30. jún 2013

@hanka_april urcite nie

janka_k
30. jún 2013

@hanka_april ja asi nie, neviem si predstavit na minutu nieco tak dodrziavat, neviem, dam tomu volny priebeh asi

anjelicek26
30. jún 2013

@hanka_april - maly si nastavi casom vlastny rezim, ja ho do nicoho tlacit nebudem. Nas spi malo, teda zda sa mi dlho, ze je 2x3hodiny denne komplet hore, ale co uz... kazde dieta je ine a preto nejaky rezim podla niekoho predsa nemoze fungovat na kazde dieta. Jedine, co teraz zacneme riesit je nocne budenie, zatial dostal prsnik na prve pipnutie, teraz to v noci budeme trosku oddalovat, aby sme mali maximalne dve budenia za noc. Uvidime, ci sa podari, zatial sa budieva 2-10x ako kedy hehe

misza1
30. jún 2013

😅 manzel vzal Oskara ven ze at si zdrimnu... tusim uz jsem z toho nevyspani naspeedovana🙂 cucim do steny a ne a nezaspat...

dulkagabulka
30. jún 2013

@willy_wonka je to znamenie, že zabrala..presan brat ked už budeš mat mliečka dost

jankastubka
30. jún 2013

Baby myslite ze nafukuje aj z mrazeneho hrasku a mrazenej kukurice? Chcela by som to zajtra pridat do kuracieho sote, ale bojim sa aby z toho malu nebolelo potom brusko.

katkalubkova
30. jún 2013

@jankastubka podla mna to nafukuje!

jankastubka
30. jún 2013

@katkalubkova a dokedy planujes nejest taketo potraviny? My uz sme mali mesiac, tak ci by sme to uz nemali zacat zavadzat postupne aj tieto potraviny?

katkalubkova
30. jún 2013

@jankastubka no, hrach a kukuricu asi skoro jest nebudem... to su veci ktore nafuknu aj zdraveho dospeleho cloveka. Asi az neskor, ked batola bude cipernejsie a dokaze sa viacej hybat. Ale hrach a kukuricu neodhadujem kedy pridam do jedalnicka...

milionova151
30. jún 2013

ahojte zienky. idem sa vam pochvalit uz aj ja. dnes nas pustili domov z porodnice. mala sa narodila v utorok o 13:00 a mala 50cm a 3520g... len trochu sme pochudli ale uz sa to vracia na normalnu hmotnost. kojenie nam ide super, mliecko mam len bambulla odmieta lavy prsnik a odnes uz nechce byt ani v perinke.. len rici ked ju tam necham :/

katkalubkova
30. jún 2013

@milionova151 gratulujem a vela zdravicka

misza1
30. jún 2013

@milionova151 gratuluju🙂 vidis takova mala a vlastni nazor🙂

slavka_a_maros
30. jún 2013

@willy_wonka ja som za kocikovanie 🙂 len neviem ako zmanazujem brucho mojho dietata 😒

slavka_a_maros
30. jún 2013

Baby, ktore mate baby 🙂 ako riesite intimnu hygienu vasich dievcatiek? Vsade mi hovorili inak, v porodnici, ze vobec nezasahovat, na kurze hovorili, ze vatovym tamponom namocenym v oleji... Co, ako a cim cistite, umyvate? Nechcem jej sposobit nejake problemy 😒

bombulka200
30. jún 2013

@milionova151 gratulujem aj my sme sa narodili v utorok o 13:55 🙂

anjelicek26
30. jún 2013

@slavka_a_maros - urcite cistit, ked jej zrastu pysky je to dost bolestive oddelovanie :( Nasej to nastastie este islo mastickou, nemuseli chirurgicky, ale aj tak, za tyzden to uz mala mierne zrastene :(

anjelicek26
30. jún 2013

Inak Benji je od stvrtej hore, ciste psycho 😝 Puci sa a puci 😔