Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
boze sak ja v noci sa furt prevracam..potom sa zobudim ze noha ma boli, tu ruka strpne....
@mata0312 aj ja mam uz problemy so spankom...zaspavam o jednej druhej a potom rano o osmej som uz hore...a to som predtym prespala aj 10 hodin...
@stanka2612 aj ja idem.spat o.jednej druhej potom sa prevalujem ...o.piatej drahy vstava tak jasne ze s nim zaspim.o.pol siedmej a o siedmej ma uz budi maly jooj a potom si musim.zasa lahnut poobede
@mata0312 sak to ze mame este "maly" budicek a vtedy sa najlepsie spinka...ale ja neviem...na wc akosy nebeham...mozno ma to este len caka...dnes maly ostal u mamy...uz dlho nebol na noc, konecne si rano trochu schrupnem 😉 alebo kto vie..uz sim nenho zvyknuta mi bude chybat v posteli 😀 😀 😀 nechce vo svojej vobec spat a to ju ma meter od nasej 😉
@mata0312 jj jasne ze vyskakuje pliesen...ale to je konstrukcna chyba budovy nezaizolovane preklady, tepelne mosty, okna zle osadene neopenene pur penou...no od*ebana robota doslova...moj muz zalamoval rukami ked sme tu prisli..nad nami to maju horsie...nad sadrokartonom paropriepustna folia naopak dana...no cele zle...tohto roku to maju opravit...uz ma mesto vyclenene peniaze...sme za to bojovali 😉 😉 😉
baby ako to je keď mám zmluvu do 01.02.2016, k 27.1.2016 mám nástup na MD, to mám odniesť ten papier zamestnávateľovi ešte, či na sociálku.... a nemám sa ísť evidovať na úrad práce??? ja mám z toho poriadny hokej

@beaa neboj niiic, cakas prve babo?