Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@luciferko162 ahoj, ja som tiez pribrala len 4 kila doteraz a som v 29-30.tt. Je to asi individualne, mala je o tyzden vacsia a zatial bolo vsetko v poriadku. Minimalne sa ma vraj pribrat tych 7 kilo, tak dufam, ze tolko budem mat. Nikdy v zivote som si neprijala viac pribrat, ako teraz.... a to som nikdy nebola nejaka tenka...
@1234lubka taktiež mám termín na 14.3. 🙂 ako ten čas rýchle letí 🙂
@linulka555555 no uz 33tyzden predodvermi
@1234lubka u nas po snehu ani stopa ☹
@gabuchah moja,nech si skoro doma ti prajem 🙂 pekne rob vsetko co povedia,nech ta skoro pustia...
@gabuchah a co sa toho porodu tyka,neboj,dala si dva,das aj treti 😀
@mata0312 ve´d ja som si to chcela normálne zaplatiť, jediná zmena by bola, že by ma nemuseli zas uspávať 🙂
@snehulienka82 mám 38 rokov a tretie už neplánované dieťa na ceste, štvrté nechcem ani keby sa neviem čo stalo...myslím hlavne na tie tri čo mám, mať 4-té by bolo už veliké riziko pre mňa a to ´dalšie dieťa tiež už teraz kopec problémov kvôli veku a rizík-postihnutí pre dieťa pre vek...darovať vajíčka v mojom veku sa už nedajú...práve kvôli tým rizikám vrodených výv. chýb a chrom. poruch
@1234lubka mne to nevadí si to zaplatiť, tu ide o tú birokraciiu, že to nechcú spraviť pri pôrode v rámci CR, lebo akútny CR prepláca poisťovňa a sterilku si platím sama...tak dúfam, že ten môj gyndoš má lne mylné info, a tú sterilku iba ak bude náhodou akútny CR inak si to zaplatím neskôr...
@snehulienka82 presne...Je to individualne. Jem normalne, ani pri jednom som nezvracala, takze mi to nejde do hlavy. Pri prvej som chodila do prace, budik 4:30, vecer chodila domov a teraz mam klud a vaha stoji. Ale maly pribera a to je hlavne 🙂
@snehulienka82 no plodní sme 🙂
Vidíš, ja by som s tebou hneď menila a mohla by si aj tri po sebe mať 😉
Ale ja osobne sa bojím a moc, už z tohto tehu som bola v šoku 🙂
A vajíčka neviem ci by som si dala vybral a niekomu posunula.. Z časového asi fyzického hľadiska
🙂
@stanka2612
@stanka2612 poslucham, poslucham, ani nad jedlom sa nepozastavujem, lieky papám -ja,čo lieky odmietam 😀
Usmievam sa...ale tak to aj beztak 🙂
No a pôrod...
Hej mám dva za sebou... Veď práve 😀
A po vypočutí toho včerajšieho sa mi všetko vrátilo 🙂
Len dneska som videla ženu po cisárskom, chúďa..
Aj toto je asi individuálne
@gabuchah ja uz doma od 22.12, vtedy sa u nas prestalo robit. 31.12 skoncilazmluva tak som pn ale uz aj mi dal papiere na matersku, od 31.1 nastupujem 🙂 som zvedava aka vyjde...ja natieram bud normalnym telovym alebo z dm babylove mama na strie alebo aj indulona 😀 😀 co pride 😉 😉 nachladena som..joj z nosa mi tecie..strasne...
Zienky ako ste na tom s vahou???kolko ste doteraz pribrali???
No ja zo 69 na 88 kil :D
@cukricek1996 ja mala rovnakú počiatočnú váhu 🙂 naposledy som sa vážila tak 83kg som mala, teraz netuším a hlavne, ležím a jem momentálne

Ahojte!
gabuchah, odpočívaj a užívaj si ten "kľud", keď prídeš domov, krpci ťa zhltnú ako malinu 😀
Ja mám novinky: dohodla som pediatra a tiež predbežne pôrodníčku. Síce sa o nej píše že je mäsiarka, lebo nemá veľmi ľudský prístup, ale ja som tvrďáčka 😀 Hlavne nech ma profesionálne odrodí... Nemusí ma hladkať po bruchu, či? 😉