icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
17. jan 2016

@18lula4 ja mála obyčajný odsávač, nie na vysávač... Nie je mi to z vysávačom sympatické..proste neviem si predstaviť pokazde s ním hucat....
Každopádne sa neboj, sopliky sa odsavaju ozaj až v prípadoch keď je veľa... S tou tycinkou iba jemnej prejdeš okolo nošteka,to ťa naučia v nemocnici hneď po prvom kúpaní ;) a robí sa to po každom tuším, zo začiatku🙂

gabuchah
17. jan 2016

@mata0312 jeej, krásna fotka, aj bruško 🙂 šikovná fotografka, budem mať krásnu spomienku 🙂

aber
17. jan 2016

@mata0312 myslela som, že neodporúčas kúpiť teplomer a myslela som na toto

wikinap
17. jan 2016

@mata0312 matula krasna fotka👍☝☝

mata0312
autor
17. jan 2016

@aber ja uz taku podobnu mam do vajicka 😉

stanka2612
17. jan 2016

@gabuchah @18lula4 ja som si kupila na odporucanie odsavacku nie na vysavac ale manulanu cize budem ja odsavat...vraj je to pre male babynka lepsie...tak uvidim,ale ked to nebude dobre,kupim tu na vysavac 🙂

mata0312
autor
17. jan 2016

@gabuchah ja som mala maleho stale soplaveho a ta odsavacka je super, moja svagrina mala tiez taky postoj ze malej ublizi a ked som ju videla ako sa trapi s tou normalnou a mala revala tak som.nechapala..az prisla k.mojej sestre a uvidela.nazivo ako ona odsava malemu sople za sekundu a bez placu tak.uz ju aj kupovala a.neda na nu doteraz dopustit 😀 ale.jasne kazda sme ina 😉

aber
17. jan 2016

@mata0312 keď dám teplý overal, to by malo stačiť, či?

mata0312
autor
17. jan 2016

@wikinap ahoooj dakujem 😉

wikinap
17. jan 2016

@mata0312 aj ja by som chcela pekne tehu foto ale to moje striove brucho👎👎👎radsej nieeee

mata0312
autor
17. jan 2016

@wikinap to vyretusuje nemaj boja 😉 ani ja ho nemam take hladke 😀 milion strii este po alexkovi

wikinap
17. jan 2016

@mata0312 ja mam vela cele brucho...radsej ked schudnem trosku tak s malymmm☺😅ted som ako bomba

18lula4
17. jan 2016

@mata0312 kraaaasna, vyzeras ako Tina 😀

18lula4
17. jan 2016

@skarabubu u nas v ziline poziciavaju v porodnici monitor dychu na pol roka za 50e. Dlhsie to potrebovat nebudes a original stoji aj 100e a este jedna vec, mozno ste to viacere nevedeli ale nekupujte monitor z druhej ruky, resp.z bazosu atd.lebo kazde dietatko ma iny dych a ten monitor skor ako niekto preda ma dat vycistit nejakemu odbornikovi lepsie povedane urobit nejaky reset alebo vymenit suciastky..viete babky co myslim nie?

18lula4
17. jan 2016

@aber ja mam presne taku istu tu v modrom sesternica mi dala z lidla kupovane.Na marec ako stvorene do vajicka a sup do auta 🙂

18lula4
17. jan 2016

@stanka2612
@mata0312
@gabuchah mne svagrina robi v lekarni a hovorila ze zienky kupuju skor na ten vysavac, ale zas mame v rodine 2 deticky ktorym boli sopliky odsavane vysavacom a teraz sa boja vysavaca 🙂 a zas sesternica ma tu balonikovu odsavacku a povedala ze jej to raz nejde ale nevie si aj napriek tomu predstavit tu na vysavac

gabuchah
17. jan 2016

@18lula4 neni to divné? Že po jednom dieťati nekupovat a po x deťoch požičany kúpiť? Nedáva mi to zmysel

gabuchah
17. jan 2016

@18lula4 no je to možné, kamarátka tiež vysavacovy, ale... 🙂
K takému malému nošteku treba opatrne, citlivo a ten vysávač to ako môže vedieť? 😀 som precitivela asi 😀

gabuchah
17. jan 2016

@wikinap veď to máme skoro všetky strie... A ty naviac nie si taká guľka 🙂 keď chceš, daj sa pofotit až potom neľutujes🙂

mata0312
autor
17. jan 2016

@gabuchah tak.musi byt regulovatelny vysavac 😀 baby fakt to neni.hrozne 😀

wikinap
17. jan 2016

@gabuchah nie paci sa mi to ...ale ja mam take blbe komplexy kedze mam strie vsade..nohy ruky brucho no vsade tak by som sa zle citila....

18lula4
17. jan 2016

@gabuchah nieee v nemocnici sa monitor nekupuje iba poziciava na pol roka a oni to po kazdom dietati cistia 🙂 ja by som si origos nekupila je to drahe radsej z nemocnice a po pol roku vratim

18lula4
17. jan 2016

@mata0312 ja kedze som to dostala na vysavac, nic ine mi neostava len sa to naucit a dobre bude 🙂 inak dievcata a co poporodne nohavicky? Idete si kupovat, ci iba nejake klasicke bavlnene? Neviem po kolko vychadzaju jedny tie poporodne

mata0312
autor
17. jan 2016

@18lula4 uvidis naucis...neni to tazke a budes si pochvalovat 😉 ja si kupim tie poporodne nohavicky ..neni to drahe

gabuchah
17. jan 2016

@18lula4 obycajne a stahovaci pás 🙂
Tu na konikovi kúpiš aj za euro nové poporodne nevyužité 😉 teda nepoužité

1234lubka
17. jan 2016

@aber ved ideme rano z muzom na kontrolu na ocne tak sa urcite zastavim, tu podpiru snad budu mat 🙂 v presove su dva lidli tak dufam ze ulovim 🙂

1234lubka
17. jan 2016

@stanka2612 😀 pozri, v lidli to funguje tak ze ked mas blocek tak mozes kedykolvek reklamovat ci vratit...ale ja som bez neho prezila..preto teraz uz nechcem...

patkak
17. jan 2016

teraz som nasla aj k vlozkam zadarmo nohavicky na feedo.sk oplati sa to 20 ks plus 1 nohavicky a super cena.....ja som ich mala aj pri druhom porode a je to super a stahovaci pas je tiez skvely aj ten uz chystam🙂)

1234lubka
17. jan 2016

@mata0312 no ved ja som ho nemala...aj asi dobre ze sme nestihli kupit. Mam omron digitalny a som s nim velmi spokojna. Zacne pipat az ked teplota prestane stupat...a budem este mat od mami microlife ci microline? Nevuem uz 😀

stanka2612
17. jan 2016

@wikinap aj ja si dam take fotky urobit na pamiatku...neboj sa fotograf tatrosku vyretusuje vo photoshope 😀