Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ja som mala maleho stale soplaveho a ta odsavacka je super, moja svagrina mala tiez taky postoj ze malej ublizi a ked som ju videla ako sa trapi s tou normalnou a mala revala tak som.nechapala..az prisla k.mojej sestre a uvidela.nazivo ako ona odsava malemu sople za sekundu a bez placu tak.uz ju aj kupovala a.neda na nu doteraz dopustit 😀 ale.jasne kazda sme ina 😉
@skarabubu u nas v ziline poziciavaju v porodnici monitor dychu na pol roka za 50e. Dlhsie to potrebovat nebudes a original stoji aj 100e a este jedna vec, mozno ste to viacere nevedeli ale nekupujte monitor z druhej ruky, resp.z bazosu atd.lebo kazde dietatko ma iny dych a ten monitor skor ako niekto preda ma dat vycistit nejakemu odbornikovi lepsie povedane urobit nejaky reset alebo vymenit suciastky..viete babky co myslim nie?
@stanka2612
@mata0312
@gabuchah mne svagrina robi v lekarni a hovorila ze zienky kupuju skor na ten vysavac, ale zas mame v rodine 2 deticky ktorym boli sopliky odsavane vysavacom a teraz sa boja vysavaca 🙂 a zas sesternica ma tu balonikovu odsavacku a povedala ze jej to raz nejde ale nevie si aj napriek tomu predstavit tu na vysavac
@stanka2612 😀 pozri, v lidli to funguje tak ze ked mas blocek tak mozes kedykolvek reklamovat ci vratit...ale ja som bez neho prezila..preto teraz uz nechcem...
teraz som nasla aj k vlozkam zadarmo nohavicky na feedo.sk oplati sa to 20 ks plus 1 nohavicky a super cena.....ja som ich mala aj pri druhom porode a je to super a stahovaci pas je tiez skvely aj ten uz chystam🙂)
@wikinap aj ja si dam take fotky urobit na pamiatku...neboj sa fotograf tatrosku vyretusuje vo photoshope 😀

@18lula4 ja mála obyčajný odsávač, nie na vysávač... Nie je mi to z vysávačom sympatické..proste neviem si predstaviť pokazde s ním hucat....
Každopádne sa neboj, sopliky sa odsavaju ozaj až v prípadoch keď je veľa... S tou tycinkou iba jemnej prejdeš okolo nošteka,to ťa naučia v nemocnici hneď po prvom kúpaní ;) a robí sa to po každom tuším, zo začiatku🙂