Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 som ti poslala do správy, prišlo ti?
Heeej lidl maniacky, vraj tam majú overal, a ja taký dlho zháňam... Koľko stojí? To pre seba 🙂
@aber uz som tam vdaka 😉
@gabuchah 9,99 tusim a vyzeral pekne
@mata0312 podlozky som kupila v lidli este asi v oktobri, kup si tam, maju super cenu a to su 60x60...mam 2 bal. Fakt sa oplati 🙂 a jasna prat mi treba vsetko a vyvarat. Dnes som kupila v tescu mikinku z 10 na 5e. Maju super zlavy a 5 ponoziek za 1,50 ...ickaj tam moha, bude to nieco pre tvoje ocko, saticky, bundicky, sukienky joooj
@18lula4 ja.ho az tak.nezboznujem.:-D 😀 asi to bude tymi 12 rokmi.v nom 😀 v uvodzovkach 😉 netusim.opytam sa ..ked som robila mala som vacsi prehlad ale vsetky zarobene peniaze som tam nechala ..vsak.vies fraza ...dobra cena no nekup to 😀 aj.ked to zrovna nepotrebujes 😉
@1234lubka vsak to.vyuzijem aj pri malej 🙂
@stanka2612 juuuj, chcem ho, len či sa tam dostanem ☹ 🙂
@mata0312 jasne chapem, ale uvazujem uz aj nad bundicou na bud.rok, taka ruzova po 9e tam je, lebo kym zas daju akcie, to bude po vianociach a radsej si kupim takto rok dopredu za polovicu ako potom predrazene. Ale poznam, robila som pred 4 rokmi v croop town takze tiez prasule ostali tam 🙂

@zlaticko118 jaaj moja môžeš aj nemusíš... Keď budeš mať oddych a magnézium, môžeš nakoniec ešte aj prenášať 🙂 len nech tam ešte mimi je 🙂